Küçük scooterlar,şehiriçinde düşük hızlarda vızır vızır gezilen aletlerdir.Birde bu 112(bhp) beygirlik,3 tane ekstra silindiri olan makinayla vızır vızır gezmeyi düşünün.
Bu 350 cc'lik V4 scooter,İtalyan scooter modifiye takımı,"Cristofolini Racing Team" tarafından yapıldı.
Motor parçaları ile birlikte,egzozlar da yine bu makina için tamamı ile özel olarak yapılmış.
Bu scooter'ın çılgın motoru "112 (bhp)" gücünde (2006 R6 ile aynı ) ve
modifiye edilmiş,50cc Malaguti F12 şasesine monte edilmiş.
Haber: Akira _________________
gerçekten çılgınlık bu aracın yerde sabit gideceğine inanmıyorum bubun tekerleri yere basmaz uçar bu uçar _________________ düşman kelimesinin anlamını dost sıfatı taşıyanlardan ögrendim
valla küçük tekerli bir motorsiklete bu kadar güç bence saglıklı bişey degil ama yinede paylaşım için sağolasın hakan abi _________________ Suzuki GSR600 2007 Karaoglan
ali_erkengel@hotmail.com
yaaa ben hiç şaşırmıyorum çünkü yani bunların hepsine olamaz bu manyak bişe dersek yandık biz yawww _________________ bilgintaner_53@hotmail.com
Motor Hastasy Yakynda Açylyyor...
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız