Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - bu kadarda olmaz :112 bhp, v4 scooter

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

bu kadarda olmaz :112 bhp, v4 scooter

bu kadarda olmaz :112 bhp, v4 scooter
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 30.01.2007 - 06:40    Mesaj konusu: bu kadarda olmaz :112 bhp, v4 scooter Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

112 BHP, V4 SCOOTER

Küçük scooterlar,şehiriçinde düşük hızlarda vızır vızır gezilen aletlerdir.Birde bu 112(bhp) beygirlik,3 tane ekstra silindiri olan makinayla vızır vızır gezmeyi düşünün.

Bu 350 cc'lik V4 scooter,İtalyan scooter modifiye takımı,"Cristofolini Racing Team" tarafından yapıldı.

Motor parçaları ile birlikte,egzozlar da yine bu makina için tamamı ile özel olarak yapılmış.

Bu scooter'ın çılgın motoru "112 (bhp)" gücünde (2006 R6 ile aynı ) ve
modifiye edilmiş,50cc Malaguti F12 şasesine monte edilmiş.

Haber: Akira

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
doblocu38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KAYSERY

MesajTarih: 30.01.2007 - 07:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aman Allahım bu kadarıda olmaz . Biraz aşırı manyak br şey olmuş.Binene Allah sabır versin.
Başa dön
doblocu38 Çevrimdışı doblocu38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
slcan7091
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 30.01.2007 - 07:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Modifiye çılgınlığı işte. O değil de koltuğun hemen kenarında da bir egzoz var bu yakmaz mı?
Başa dön
slcan7091 Çevrimdışı slcan7091 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hacidede42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 30.01.2007 - 07:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten çılgınlık bu aracın yerde sabit gideceğine inanmıyorum bubun tekerleri yere basmaz uçar bu uçar Alkışlıyorum
RRapunzel
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.01.2007 - 07:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çılgınlığında bu kadarı .. Alkışlıyorum
Erkengel
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gaziantep

MesajTarih: 30.01.2007 - 07:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla küçük tekerli bir motorsiklete bu kadar güç bence saglıklı bişey degil ama yinede paylaşım için sağolasın hakan abi Bravo
Erkengel Çevrimdışı Erkengel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
PeLLiNe
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 30.01.2007 - 07:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamam, pelin 125 RR Çok gülüyorum olmaktan vazgeçtim , bundan istiyorum ben Delirdim

Başa dön
PeLLiNe Çevrimdışı PeLLiNe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kalipso
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.01.2007 - 07:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok manyak olmuş Dans
Başa dön
kalipso Çevrimdışı kalipso Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 30.01.2007 - 07:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence bu oldugu yerden bıraz zor kalkar yada ınsan ustundeyken gazı acmaya korkar ucabılır kanat gerek Dil çıkarıyorum
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
devil_ksk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 30.01.2007 - 08:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakan baskanım bu makına ne b oyle.
mukemmel bırsey Bravo
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 30.01.2007 - 08:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

söyleyecek birşey mulamıyorum bende isterim Gülümsüyorum
bilgintaneRR1
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ÇAYELY

MesajTarih: 30.01.2007 - 09:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaaa ben hiç şaşırmıyorum çünkü yani bunların hepsine olamaz bu manyak bişe dersek yandık biz yawww Bravo Bravo
bilgintaneRR1 Çevrimdışı bilgintaneRR1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
suatcan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bayramo?lu

MesajTarih: 30.01.2007 - 09:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harbiden aşmışlar Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
suatcan Çevrimdışı suatcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
efsanezzr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 30.01.2007 - 09:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

scooter a da modifiyenin bu kadarı ya Alkışlıyorum Alkışlıyorum
efsanezzr Çevrimdışı efsanezzr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
N_O_S
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Etiler

MesajTarih: 30.01.2007 - 09:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel modifiye edilmiş brova yapanlara Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
N_O_S Çevrimdışı N_O_S Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal