Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - madde in çin :@

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

madde in çin :@

madde in çin :@
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çorum

MesajTarih: 31.01.2007 - 17:39    Mesaj konusu: madde in çin :@ Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim çelik marka kullandığım motorumu sizlere öve öve bitiremediğim motorum sonunda o da bana bir çinli olduğunu hatırlattırdı sonucu ise şu

işte motor :

işte hareket:

ve sonuç : arka dişliyi tekere bağlıyan vidalar (4tane) elimde kaldı. servisten beklesem kac günde ya da ayda gelir kim bilir? sanayide tornacılarda derdimi arıyacağım... Beğenmedim
pişmsan değilim bidaha olsa bidaha yaparım Delirdim Dans Delirdim

Edit : Freewing... (Ortada 24 puntoluk bir durum yok ki. 0,75/1,25 miyop olmama rağmen, bu büyüklükte yazılanları dahi okuyabiliyorum)

motordelisi_19@hotmail.com
Başa dön
DoGaN_FaLcOn Çevrimdışı DoGaN_FaLcOn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
tr_select
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: oralarda bir yer!..

MesajTarih: 31.01.2007 - 17:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o motorla yapacakların sınırlıydı dostum zaten Çok gülüyorum dua et tekerlekler cıkmamış
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 31.01.2007 - 17:50    Mesaj konusu: çorumlu Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DoGaN_FaLcOn, senin yaptığını çorumlu yapmaz bee Çok gülüyorum

geçmiş olsun, motoru bu kadar zorlamasan yav, sonuçta cruiser motor yani Gülümsüyorum
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ErCy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 31.01.2007 - 18:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ehehehe Çok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum walla ne diim ki altimizdaki motorun ne oldugunu unutmamak lazm
Başa dön
ErCy Çevrimdışı ErCy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.02.2007 - 15:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canerdemir79, ne desen haklısın abi Çok gülüyorum
ErCy, deli olursan bir gün anlarsın bunu Göz kırpıyorum

Başa dön
DoGaN_FaLcOn Çevrimdışı DoGaN_FaLcOn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
summer_night
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.02.2007 - 16:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Birşey olmaz, hepsi hepsi 4 vida...
Başa dön
summer_night Çevrimdışı summer_night Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
APOLLO_37
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: KASTAMONU-TOSYA

MesajTarih: 01.02.2007 - 16:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

DoGaN_FaLcOn, senin yaptığını çorumlu yapmaz bee

adam çorumlu ama yapmış Çok gülüyorum neyse çok geçmiş olsun cana gelecegine mala gelsin.dişliyi salam bir tornacı yapar canını sıkma dostum.
Başa dön
APOLLO_37 Çevrimdışı APOLLO_37 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
suatcan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bayramo?lu

MesajTarih: 01.02.2007 - 16:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DoGaN_FaLcOn, senin yaptığını çorumlu yapmaz bee Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
suatcan Çevrimdışı suatcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
recep34
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 01.02.2007 - 16:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DoGaN_FaLcOn, senin yaptığını çorumlu yapmaz deme çorumlu motorcu ahmet usta var belki bi çere bulur.
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.02.2007 - 17:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fazla bişi olmamış bunada sukur Bravo
general
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne/ipsala

MesajTarih: 01.02.2007 - 17:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

excavator_zx6
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: yunusların aradığı yerden

MesajTarih: 01.02.2007 - 18:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DoGaN_FaLcOn, Alttaki foroğraftan neden civata kestiği anlaşılıyor..Teker yaptığımız zaman en çok zarar gören kısımların dişli civataları ve zincir olduğunu biliyoruz değil mi Gülümsüyorum Geçmiş olsun..Kesilen civatalar muhtemelen metrik tir. İyi bir tornacı işini halledecektir umarım OK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)

MesajTarih: 01.02.2007 - 18:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hocam en500 le teker yapanı görüdm ama o bile bunun kadar garibime gitmedi bi çinliyle teker Çok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 03.02.2007 - 11:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

excavator_zx6, herkez bizim gibi bilemiyebilir... formun amacı zaten göstermek paylasmak değlmi Göz kırpıyorum
yamaha_onur, yaaa amasonuc Ağlıyorum

Başa dön
mysugar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/istinye

MesajTarih: 03.02.2007 - 11:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla dicek bişi yok geçmiş olsunki ucuz atlattın benimde satmam lazim artık motorumu yahuu korkudan ne teker ne arka ee nede olsa çin.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal