Tarih: 31.01.2007 - 17:39 Mesaj konusu: madde in çin :@
benim çelik marka kullandığım motorumu sizlere öve öve bitiremediğim motorum sonunda o da bana bir çinli olduğunu hatırlattırdı sonucu ise şu
işte motor :
işte hareket:
ve sonuç : arka dişliyi tekere bağlıyan vidalar (4tane) elimde kaldı. servisten beklesem kac günde ya da ayda gelir kim bilir? sanayide tornacılarda derdimi arıyacağım...
pişmsan değilim bidaha olsa bidaha yaparım
Edit : Freewing... (Ortada 24 puntoluk bir durum yok ki. 0,75/1,25 miyop olmama rağmen, bu büyüklükte yazılanları dahi okuyabiliyorum) _________________ nUmbEr One My R1
Kayıt: Dec 05, 2005 Mesajlar: 3144 Nereden: oralarda bir yer!..
Tarih: 31.01.2007 - 17:46 Mesaj konusu:
o motorla yapacakların sınırlıydı dostum zaten dua et tekerlekler cıkmamış _________________ (Oo) Bu imzAda anlatılan karakterler tamamen hayal ürünü değiLdir
Kayıt: Jan 22, 2006 Mesajlar: 5039 Nereden: yunusların aradığı yerden
Tarih: 01.02.2007 - 18:01 Mesaj konusu:
DoGaN_FaLcOn, Alttaki foroğraftan neden civata kestiği anlaşılıyor..Teker yaptığımız zaman en çok zarar gören kısımların dişli civataları ve zincir olduğunu biliyoruz değil mi Geçmiş olsun..Kesilen civatalar muhtemelen metrik tir. İyi bir tornacı işini halledecektir umarım _________________
excavator_zx6, herkez bizim gibi bilemiyebilir... formun amacı zaten göstermek paylasmak değlmi yamaha_onur, yaaa amasonuc _________________ nUmbEr One My R1
Kayıt: Oct 01, 2006 Mesajlar: 767 Nereden: istanbul/istinye
Tarih: 03.02.2007 - 11:47 Mesaj konusu:
valla dicek bişi yok geçmiş olsunki ucuz atlattın benimde satmam lazim artık motorumu yahuu korkudan ne teker ne arka ee nede olsa çin. _________________ Bu Akşam Hüzünleri evde bıraktım, Kör kütük sarhoş oldum Umrumda DeğiLLL...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız