Oylarınız için 105 yazıp 3004 ' e gönderebilirsiniz.
Ayrıca, oylama yarışma başladıktan sonra yani saat 20h00 itibari ile yarışma bitene kadar yapılabilmektedir. Diğer saatlerde gönderilen oylar boşa gidiyor. Buna dikkat edelim, oylarımızı yarışma saatinde gönderelim mutlaka
Bu arada arkadaşlar, bu organizasyon Akatlar MKM'de yapılmakta. Bizden izleyici olarak gitmek isteyenler varsa lütfen bana PM atsınlar ki, isimlerini içeriye bildirelim. Ancak lütfen öylesine ben gelmek istiyorum diyenler olmasın. Ciddi ve büyük bir organizasyon ve kapıya isim verip de gelmeyenler olması durumunda zor durumda kalacak olan kişiler var.
İkinci bir not da, sevgili Ayşen, yine sitemiz üyelerinden bir arkadaşımızın eşidir. Tüm MD olarak desteğimizi verelim.
Not : Her hafta cuma akşamına kadar PM yoluyla bana isim bildiren arkadaşlar ile birlikte yayın sırasında MD olarak da pankart açmayı planlıyoruz. Bu hep Ayşen'e destek, hem de kendimizi tanıtmak için iyi bir fırsat. hadi bakalım gelmek isteyenler bana bir an önce isimlerini yazdırsınlar.
Tarih: 01.02.2007 - 09:19 Mesaj konusu:
heh md'de pop star eksikti o da olsun bakalım inşallah hayırlısı olur _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
inşallah başarılı olur bir de md li popstar olsun yani
(orda md nin reklamını yapsın yani) _________________ ..::Kony@ MD T€@M::..
yanlizkartal_86@hotmail.com
kendisine başarılar diliyorum.
excavator_zx6, haklısın abi.o armağanın çenesine dayansın yeter. _________________ imza mimza yok barmak bassam olurmu. ?
gevezehanim, ayşen arkadaşımızı izleme fırsatı bulmuştum hatta kendisinin sesini ve hanımlığını çok beğendim arkadaşımıza gereken desteği vericem kendi adıma gerçekten destek bekleyen bir arkadaşımız.umarım finale kalır oylarım ayşen için _________________
Kendisine başarılar diliyorum. Bir oyda bizden olsun _________________ Suskunlu?um ASALETYMDENDIR
Her lafa verecek cevabim var lakin...
ßir lafa ßakarim LAFMI diye
ßir de sarfedene ßakarim ADAM mi diye ..
Kayıt: May 14, 2006 Mesajlar: 964 Nereden: Akbank'yn kar?ysy
Tarih: 01.02.2007 - 10:32 Mesaj konusu:
diğer adaylarıda görebilirmiyiz
başarılarının devamını dileriz _________________ Çocuklarym olmadan asla diyorsanyz ALYYE ; Çocuklarym için birgece veririm diyorsanyz BYNBYRGECE yazyp 9030 a sms olarak gönderin
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız