Tarih: 01.02.2007 - 15:42 Mesaj konusu: tekirdağ motor delileri buraya
Değerli arkadaşlar, Uzun yıllar motosiklet kullandım,İlk motosiklet kullanma deneyimini Tekirdağda mobilet kiraya veren karaçalı'nın kiralık motorlarında öğrendim (Yıl 1982) daha sonra babamın verdiği harçlıkları mobilet kiralayarak harcadım.1984 Yılında ilk SÜPER 51 MOBİLET aldım 230.000 liraya, 1990 yılına kadar (3 tane mopet alıp sattım)hep mopet türü motorlara bindim.1990 yılında orjinal Alman malı MZ motosiklet aldım.Bu iki yıl sürecinde motosikletle bir çok gezilere gittim bu ara trafik polisleri ehliyetsiz olduğumdan epey ceza kestiler.1992 Yılında motosiklet ehliyetimi alarak ilk uzun gezim olan Akçay'a gittim,Oradan Ayvalık sahillerini gezdim.Daha sonra 2004 yılında da 4 Zamanlı Hero Honda kullandım, Çok iyi bir motordu onu da 2 yıl kullanıp 1996 yılında Kinetic Honda'mı aldım,onu severek 4 yıl kullandım,2000 yılında Peugeot Vivacty scooter aldım onu 2004 yılında sattım yerine Kanuni Hussar aldım.Onu'da 2005 yılında sattım Yamaha YBR 125 aldım.2006 Yılında onu satarak Daelim 250 aldım,onu da 29 Ocak 2006 tarihinde sattım yerine Yamaha xmax 250 aldım. Şuan bu motosikleti kullanıyorum. Motora gönül veren arkadaşlar bizim topiğimize girebilir mesaj atabilir tanışmış oluruz.Bilhassa Trakyalı arkadaşların mesajlarını daha çok görmek istiyorum.Diğer yerlerden de mesaj gönderebilir arkadaşlar benim düşüncem Trakya'lılar bana yakın olduğu için tanışma fırsatımız daha çok olur diye. Ama samsunlu arkadaşlar diyarkabırlı arkadaşlar sizlerinde mesajlarına katılabilirim.Görüşmek üzere....
Kayıt: May 18, 2006 Mesajlar: 507 Nereden: EDİRNE / Ankara
Tarih: 01.02.2007 - 18:35 Mesaj konusu:
bende dirneliyim selam aramıza hoşgeldin edineye bi tava ciğer yemeye beklerim gelirseniz haberim olsun kazasız sürüşler yolunuz açık olsun _________________ 22 NA 371__A RH(+)
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.Hepiniz maşallah motor cevherisiniz, bunu dudaklarınızdan dökülen kelimelerden anlıyorum. Ne mutlu ki motor kardeşliğine.Biz Tekirdağ'da bir motosiklet grubuyuz.İlk gezimiz İğneada ve Kıyıköy tarafına olacaktır. Bu gezilerimizi internet üzerinden ilan edeceğiz. Katılmak isteyen arkadaşlar bize buradan ulaşacaktır.Hepinize kucak dolusu selamlar görüşmek üzere
Son Mesajdan 39 dakika sonra eklendi:
kivanckaplan demiş ki:
İsmail Hoca hoşgeldin tekrardan. Ben de Tekirdağlı'yım bu arada
Hoşbulduk,Madem Tekidağ'lısın tanışalım.Ben genelde Yalçın ustanın grubuyla geziyorum.Onun dükkanına gelirsen beni orada bulabilirsin.Görüşmek üzere hoşçakal.
Arkadaşlar bu pazar 05/02/2007 günü motorlarımızla beraber Tekirdağ a bağlı Yeniköye gittik,Uçmakdere yolu güzergahındadır.Nefis manzaraları vardır.Karda motor kullanmanın zevkinide tattık bu ara
Buda benim Kankim çoy iyi motorcudur, çünkü karda Fazerla buraya kadar benide arkasında getirdi.Diğer arkadaşlarda da büyük motor var ama motorlarına kıyamadılar malum karda düşerlerse epey masraf çıkar
Buda benim tanımayanlar var ise,
burasıda yalçın ustanın köyünün girişinde kahvenin önü
Burada köyde mola verdik çünkü epey üşümüştük çay içtik
eh burada keyfiye deymeyin epey üşümüşük karda çay içerken kendimize geldik daha sonra saat 16:30 de evimize döndük.Gittiğimiz yer toplam 35 km lik bir mesafe, hazırlıklıda fazla gitmedik.Çünkü bazı arkadaşların pantolonu gezi için uygun değildi kar yağıyordu epey üşüdüler,Erdinç arkadaşımız hasta idi o sanki daha iyi oldum dedi.Şifae buldum dedi.Gezi yaramış.Bence hepimize yaradı.
EDIT: kivanckaplan. Gözükmeyen diğer resimleri de ekledim.
En son ozertr59 tarafından 06.02.2007 - 12:48 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Süper Uçmakdere taraflarına bir kez gidebilmiştim ama güzel yerlerdi.. Kar ve motor da olunca daha keyifli hale gelmiştir.. _________________ "Cesaretin ölçüsü ölmek de?il ya?amaktyr."
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız