Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - tekirdağ motor delileri buraya

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

tekirdağ motor delileri buraya

tekirdağ motor delileri buraya
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ozertr59
Üye
Üye

MesajTarih: 01.02.2007 - 15:42    Mesaj konusu: tekirdağ motor delileri buraya Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Değerli arkadaşlar, Uzun yıllar motosiklet kullandım,İlk motosiklet kullanma deneyimini Tekirdağda mobilet kiraya veren karaçalı'nın kiralık motorlarında öğrendim (Yıl 1982) daha sonra babamın verdiği harçlıkları mobilet kiralayarak harcadım.1984 Yılında ilk SÜPER 51 MOBİLET aldım 230.000 liraya, 1990 yılına kadar (3 tane mopet alıp sattım)hep mopet türü motorlara bindim.1990 yılında orjinal Alman malı MZ motosiklet aldım.Bu iki yıl sürecinde motosikletle bir çok gezilere gittim bu ara trafik polisleri ehliyetsiz olduğumdan epey ceza kestiler.1992 Yılında motosiklet ehliyetimi alarak ilk uzun gezim olan Akçay'a gittim,Oradan Ayvalık sahillerini gezdim.Daha sonra 2004 yılında da 4 Zamanlı Hero Honda kullandım, Çok iyi bir motordu onu da 2 yıl kullanıp 1996 yılında Kinetic Honda'mı aldım,onu severek 4 yıl kullandım,2000 yılında Peugeot Vivacty scooter aldım onu 2004 yılında sattım yerine Kanuni Hussar aldım.Onu'da 2005 yılında sattım Yamaha YBR 125 aldım.2006 Yılında onu satarak Daelim 250 aldım,onu da 29 Ocak 2006 tarihinde sattım yerine Yamaha xmax 250 aldım. Şuan bu motosikleti kullanıyorum. Motora gönül veren arkadaşlar bizim topiğimize girebilir mesaj atabilir tanışmış oluruz.Bilhassa Trakyalı arkadaşların mesajlarını daha çok görmek istiyorum.Diğer yerlerden de mesaj gönderebilir arkadaşlar benim düşüncem Trakya'lılar bana yakın olduğu için tanışma fırsatımız daha çok olur diye. Ama samsunlu arkadaşlar diyarkabırlı arkadaşlar sizlerinde mesajlarına katılabilirim.Görüşmek üzere....

KULANDIĞIM MOTOSİKLETLER:
1-MOBİLET SÜPER 51 1984-1986
2-PEUGEOT PANTER 1986-1988
3-MOBİLET FLASH 1988-1990
4-MZ MOTOSİKLET 1990-1994
5-HERO HONDA 1994-1996
6-KİNETİC HONDA 1996-2000
7-PEUGEOT VİVACTY 2000-2004
8-HUSSAR 125 2004-2005
9-YAMAHA YBR 125 2005-2006
10-DAELİM 10/10/2006-29/12/2006
11-YAMAHA XMAX 250 29/12/2006 TARİHİNDEN BERİ
Başa dön
ozertr59 Çevrimdışı ozertr59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
gulo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.02.2007 - 16:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

trakyaya trakyalılara selammmmmmmmmm Bravo Gülümsüyorum Delirdim
Başa dön
gulo Çevrimdışı gulo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
BLAU
Üye
Üye

Nereden: TEKİRDAĞ

MesajTarih: 01.02.2007 - 16:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo ismail hoca tam yerini buldun şimdi. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
BLAU Çevrimdışı BLAU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 01.02.2007 - 17:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İsmail Hoca hoşgeldin tekrardan. Ben de Tekirdağlı'yım bu arada Göz kırpıyorum

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
unfortunate
Üye
Üye
Image Hosted by ImageShack.us
Shot with F14

Nereden: istanbul

MesajTarih: 01.02.2007 - 17:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merhaba bende üj bejim siliri aslen ama çatalca ikamet tanışmak isterimm Çok gülüyorum Alkışlıyorum Delirdim Delirdim Delirdim

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

pardonya siliri yazarken yanlış olmuş siliri olmuş Üzgünüm
unfortunate Çevrimdışı unfortunate Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger
TiTaN_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EDİRNE / Ankara

MesajTarih: 01.02.2007 - 18:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende dirneliyim selam aramıza hoşgeldin edineye bi tava ciğer yemeye beklerim gelirseniz haberim olsun kazasız sürüşler yolunuz açık olsun
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 01.02.2007 - 18:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çorlu'dan selam Hoşgeldin.
ozertr59
Üye
Üye

MesajTarih: 02.02.2007 - 08:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.Hepiniz maşallah motor cevherisiniz, bunu dudaklarınızdan dökülen kelimelerden anlıyorum. Ne mutlu ki motor kardeşliğine.Biz Tekirdağ'da bir motosiklet grubuyuz.İlk gezimiz İğneada ve Kıyıköy tarafına olacaktır. Bu gezilerimizi internet üzerinden ilan edeceğiz. Katılmak isteyen arkadaşlar bize buradan ulaşacaktır.Hepinize kucak dolusu selamlar görüşmek üzere

Son Mesajdan 39 dakika sonra eklendi:

kivanckaplan demiş ki:
İsmail Hoca hoşgeldin tekrardan. Ben de Tekirdağlı'yım bu arada Göz kırpıyorum

Hoşbulduk,Madem Tekidağ'lısın tanışalım.Ben genelde Yalçın ustanın grubuyla geziyorum.Onun dükkanına gelirsen beni orada bulabilirsin.Görüşmek üzere hoşçakal.
Başa dön
cozy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bakyrköy/Ystanbul (aslynda daima Tekirda?)

MesajTarih: 02.02.2007 - 11:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Canım memleketimmmm Gülümsüyorum Vallahi çok özledim, burnumda tütüyor Ağlıyorum Motordelisine de hoşgeldiniz. Bravo

Alfieri
Başa dön
cozy Çevrimdışı cozy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ozertr59
Üye
Üye

MesajTarih: 02.02.2007 - 12:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hepiniz çok iyisiniz , sizlerle tanışmaktan büyük bir haz duyuyorum, inşaallan gezilerde de buluşuruz.
Başa dön
Ability
Üye
Üye

Nereden: Edirne

MesajTarih: 02.02.2007 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Erdinç Hocanın peşinden ayrılmıyon haaa Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
Ability Çevrimdışı Ability Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
BLAU
Üye
Üye

Nereden: TEKİRDAĞ

MesajTarih: 02.02.2007 - 15:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ability demiş ki:
Erdinç Hocanın peşinden ayrılmıyon haaa Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

İsmail hoca çok renkli bir kişiliktir. Takip etmekten zarar gelmez yani Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
BLAU Çevrimdışı BLAU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ozertr59
Üye
Üye

MesajTarih: 06.02.2007 - 12:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar bu pazar 05/02/2007 günü motorlarımızla beraber Tekirdağ a bağlı Yeniköye gittik,Uçmakdere yolu güzergahındadır.Nefis manzaraları vardır.Karda motor kullanmanın zevkinide tattık bu ara

Buda benim Kankim çoy iyi motorcudur, çünkü karda Fazerla buraya kadar benide arkasında getirdi.Diğer arkadaşlarda da büyük motor var ama motorlarına kıyamadılar malum karda düşerlerse epey masraf çıkar

Buda benim tanımayanlar var ise,

burasıda yalçın ustanın köyünün girişinde kahvenin önü

Burada köyde mola verdik çünkü epey üşümüştük çay içtik

eh burada keyfiye deymeyin epey üşümüşük karda çay içerken kendimize geldik daha sonra saat 16:30 de evimize döndük.Gittiğimiz yer toplam 35 km lik bir mesafe, hazırlıklıda fazla gitmedik.Çünkü bazı arkadaşların pantolonu gezi için uygun değildi kar yağıyordu epey üşüdüler,Erdinç arkadaşımız hasta idi o sanki daha iyi oldum dedi.Şifae buldum dedi.Gezi yaramış.Bence hepimize yaradı.

EDIT: kivanckaplan. Gözükmeyen diğer resimleri de ekledim.

En son ozertr59 tarafından 06.02.2007 - 12:48 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
cozy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bakyrköy/Ystanbul (aslynda daima Tekirda?)

MesajTarih: 06.02.2007 - 12:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süper Bravo Uçmakdere taraflarına bir kez gidebilmiştim ama güzel yerlerdi.. Kar ve motor da olunca daha keyifli hale gelmiştir.. Gülümsüyorum

Alfieri
Başa dön
cozy Çevrimdışı cozy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 06.02.2007 - 16:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İsmail hoca, güzel ve başarılı bir gezi olmuş, tebrik ederiz. Bravo

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal