Tarih: 22.11.2004 - 11:21 Mesaj konusu: kar kış demeden bu nasil bi duygu?
motorla ilgilenmem daha bir kaç aylık mesele, dün 4 derece ve buz gibi bir hava olmasına rağmen giyindim-kuşandım atladım motora kotum dona dona gezdim.
şimdi kar yağıyor, acaba bir şekilde yine gezilir mi nin hesabını yapıyorum... hani kayak pantalonumu, kar botlarımı giysem, alet nasilsa scooter...
tecrübeli arkadaşlar, bu yeniyken olan bi hal midir? ilerde geçer mi?
doktor yok mu doktorrr... _________________ BOO_74
--------------
önce denge, hayatynyzy dengeleyin!
--------------
Tarih: 22.11.2004 - 12:58 Mesaj konusu:
Kot ile değildi orada yanlış yazmış. Koştum diye yazacakken bir harfi unutmuş. Yoksa kotmu yazdın gerçekten. _________________ SEDAT GÜVEN
ST 1300 PAN EUROPEAN
İSTANBUL
O seninki ilk ateştir fazla kaptırma kendini valla. Tamamen kış koşularına uygun giyinmeden çıkma. Böbreklerini, diz kapaklarını falan üşütebilirsin rahatça.
Bi de scooterda çok gögüs rüzgarı alırsın. Bademcikler hemen şişer.
RTÜk'e takılmasın diye "kotum dondu" yazdım, üşüdüm yani....
rüzgarı kestiği söylenen ön camlar (aslında plastikler galiba) var, bunlar işe yarar mı acaba... rüzgar zaten savuruyor bir de bu ön cam büsbütün yelken etkisi yapmasın...
valla bende geçen kış arkadaşın motorla her sabah beraber okula gidiyorduk ben arkada olmama rağmen donuyodum valla arkadaşlar kış koşullarına uygun giyinin yoksa çok kötü hasta olursunuz ben bizzat yaşadım ordan biliyorum _________________ D?nyada Yok Edilemeyen Tek Vir?s SEVGYDYR!!!
BOO_74 karda motor kullanmak çok süper özellikle scooter kullanmak.Geçen sene kullandığım Kastino karda çok normal bir biçimde kalkmama rağmen pek kaymadı gidiyordum tam düşme hızındayken ön freni sıkıp gaza bir asıldım..
OFF diyorum sana :-D acilen dene ama yavaş hızda olsa daha iyi olur düşebilirsin yane
BOO_74 ilk ateş falan diil 20 senedir aynı ateş giyin ve düşmemeye gayret et.Gaza bas _________________ www.elitmotor.net
Gülü seven herşeye katlanır-KONYA HONDA BAYii
Tarih: 22.11.2004 - 22:26 Mesaj konusu:
boo_74 motorun hangi tarz olursa olsun dizliğinden eldivenine kaskına montuna pantalonuna botuna kadar full koruma bin. bunun mevsimi olmaz yazında kışında aynı şekilde korun. bu kıyafetler soğuktan korumak için değil seni hayatta tutmak için gerekli. ayrıca soğuktan koruması cabası _________________ Parmak bassam olma mı
bugun kar yagdı dıe otobusle gıtmeyı dusunuyordum ama bı baktım dısarı
trafık felc bende gıyındım kusandım cıkartım nx ı garajdan dustum yola ve cok zeklı geldı sadece ellerım bıras usudu ama cok keyıflıydı ayrıca nx'ım bugunku kar testınıde basarıyla gectı
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız