Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kar kış demeden bu nasil bi duygu?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kar kış demeden bu nasil bi duygu?

kar kış demeden bu nasil bi duygu?
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
BOO_74
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/avrupa

MesajTarih: 22.11.2004 - 11:21    Mesaj konusu: kar kış demeden bu nasil bi duygu? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorla ilgilenmem daha bir kaç aylık mesele, dün 4 derece ve buz gibi bir hava olmasına rağmen giyindim-kuşandım atladım motora kotum dona dona gezdim.

şimdi kar yağıyor, acaba bir şekilde yine gezilir mi nin hesabını yapıyorum... hani kayak pantalonumu, kar botlarımı giysem, alet nasilsa scooter... Bravo

tecrübeli arkadaşlar, bu yeniyken olan bi hal midir? ilerde geçer mi?

doktor yok mu doktorrr... Göz kırpıyorum
--------------
Başa dön
BOO_74 Çevrimdışı BOO_74 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
knight_rider
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 22.11.2004 - 12:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş helal sana yanlış anlamadıysam kot giymişsin ilerde o dizlerin iflas ederse sakın şaşırma o soğukta kotla gezmek WALLA bravo Öfkeliyim
Başa dön
knight_rider Çevrimdışı knight_rider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
knight_rider
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 22.11.2004 - 12:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede dostum bide kot walla seninki harbi delilik BOO_74, :md:
Başa dön
knight_rider Çevrimdışı knight_rider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SEDATGUVEN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 22.11.2004 - 12:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kot ile değildi orada yanlış yazmış. Koştum diye yazacakken bir harfi unutmuş. Yoksa kotmu yazdın gerçekten. Çok gülüyorum
Başa dön
SEDATGUVEN Çevrimdışı SEDATGUVEN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Light
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Cadde

MesajTarih: 22.11.2004 - 13:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

O seninki ilk ateştir fazla kaptırma kendini valla. Tamamen kış koşularına uygun giyinmeden çıkma. Böbreklerini, diz kapaklarını falan üşütebilirsin rahatça.

Bi de scooterda çok gögüs rüzgarı alırsın. Bademcikler hemen şişer.

Acık yaşlılar gibi konuştum ama napiim... Çok gülüyorum
Başa dön
Light Çevrimdışı Light Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
BOO_74
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.11.2004 - 13:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RTÜk'e takılmasın diye "kotum dondu" yazdım, üşüdüm yani.... Göz kırpıyorum

rüzgarı kestiği söylenen ön camlar (aslında plastikler galiba) var, bunlar işe yarar mı acaba... rüzgar zaten savuruyor bir de bu ön cam büsbütün yelken etkisi yapmasın...
Başa dön
Light
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Cadde

MesajTarih: 22.11.2004 - 13:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok işe yararlar. Hatta tamamen başka motor kullanıyormuşun gibi olur. Ben de scooter kullandım, hararetle tavsiye ederim.

Savuran seni yan rüzgar, ön camın buna yelkenlik yapacağını sanmam.
Başa dön
Light Çevrimdışı Light Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
BOO_74
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.11.2004 - 13:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şu diz üşümesi de palavra değilmiş hani, sızlatıyor walla...
Başa dön
maganda
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 22.11.2004 - 14:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla bende geçen kış arkadaşın motorla her sabah beraber okula gidiyorduk ben arkada olmama rağmen donuyodum valla arkadaşlar kış koşullarına uygun giyinin yoksa çok kötü hasta olursunuz ben bizzat yaşadım ordan biliyorum Gülümsüyorum

*/\/\*@G@Nd@
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.11.2004 - 21:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BOO_74 karda motor kullanmak çok süper özellikle scooter kullanmak.Geçen sene kullandığım Kastino karda çok normal bir biçimde kalkmama rağmen pek kaymadı gidiyordum tam düşme hızındayken ön freni sıkıp gaza bir asıldım..

OFF diyorum sana :-D acilen dene ama yavaş hızda olsa daha iyi olur düşebilirsin yane Göz kırpıyorum
Başa dön
Popcorn Çevrimdışı Popcorn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
sirinbaba
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 22.11.2004 - 22:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BOO_74 ilk ateş falan diil 20 senedir aynı ateş giyin ve düşmemeye gayret et.Gaza bas Dil çıkarıyorum
sirinbaba Çevrimdışı sirinbaba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
DeLiJ@PoN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 22.11.2004 - 22:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

boo_74 motorun hangi tarz olursa olsun dizliğinden eldivenine kaskına montuna pantalonuna botuna kadar full koruma bin. bunun mevsimi olmaz yazında kışında aynı şekilde korun. bu kıyafetler soğuktan korumak için değil seni hayatta tutmak için gerekli. ayrıca soğuktan koruması cabası
muratu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: yst

MesajTarih: 22.11.2004 - 22:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bugun kar yagdı dıe otobusle gıtmeyı dusunuyordum ama bı baktım dısarı
trafık felc bende gıyındım kusandım cıkartım nx ı garajdan dustum yola ve cok zeklı geldı sadece ellerım bıras usudu ama cok keyıflıydı ayrıca nx'ım bugunku kar testınıde basarıyla gectı Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
muratu Çevrimdışı muratu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
yturan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Orlando-FL (Bafrali)

MesajTarih: 22.11.2004 - 23:14    Mesaj konusu: Re: kar kış demeden bu nasil bi duygu? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BOO_74 demiş ki:

tecrübeli arkadaşlar, bu yeniyken olan bi hal midir? ilerde geçer mi?

doktor yok mu doktorrr... Göz kırpıyorum

Malesef gecmez kardesim sen virusu almissin ve bunun ne ilaci var nede doktoru Dil çıkarıyorum
Başa dön
yturan Çevrimdışı yturan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
BOO_74
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.11.2004 - 11:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

bugun kar yagdı dıe otobusle gıtmeyı dusunuyordum ama bı baktım dısarı
trafık felc bende gıyındım kusandım cıkartım nx ı garajdan dustum yola

budur işte ! budur!
Dil çıkarıyorum

insan alışmaya görsün...
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal