Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kime"MOTORCU"denir?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kime"MOTORCU"denir?

kime"MOTORCU"denir?
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
azur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Akbank'yn kar?ysy

MesajTarih: 02.02.2007 - 11:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar motorcu ne demek ?
motorcu nasıl olunur?
her motrora binen motorcumudur?
parayı basıp en kral motoru alan adam motorcu olabılırmı?
motoru olmayan adam motorcu olamaz mı?
bu soruların cevabını bılen var mı?
yada cevablayabılecek bırı varmı?

Son Mesajdan 17 dakika sonra eklendi:

way be 10 kişi bakmıs hala bı cevap yok
o bakan 10 kişi motorcu deıl mı?
motorcu deılse ne ısı var bu sıtede ?

motorcuysa cevap nerde? İstemiyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
RRapunzel
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.02.2007 - 11:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcu motoru olan deil dirr mootor cu motor askı yla yanıp tutusan rüzgarı hızı hissedendir motorcu motorsuz ama haylınde motoru olandır yanii bne .... motor Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum hız RÜZGAR Çoook seviyorum
azur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Akbank'yn kar?ysy

MesajTarih: 02.02.2007 - 11:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nil42, güzel yorumundan dolayı tesekkurler Alkışlıyorum
RRapunzel
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.02.2007 - 11:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motoru sewen motoru hızı sewen ama motoru olmayanda motorcunun kralıdır ben yanee... Gülümsüyorum inşallah benımde yazın motorum olcak ve konyayı fethedecem Çok gülüyorum ..mehmet_RR MOTOR benim herşeyiim onu çokk sewıyorum motorum yok ama motorcuyumm.parayı basıp en kral motoru alanda motorcu deildir!!!herkesın amacı farklı kımı hawa olsun dıye kımıde kızlar için Çok gülüyorum kimide gerçektem MOTORDELİSİ olduğu için... ben de motora aşık olduğum içinn Bravo
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 02.02.2007 - 11:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mehmet_RR, abicim motorcu motoru olanada denir olmayıpta motordelisi olanada denir
ama esas motoru adam motoru bilen yani onun içinden gelen adama denir..
birde kendi motosikletinin arıza veya her hangi başka bir şeyini biliyorsa onada motorcu denir..
her motrora binen motorcumudur? hayır değildir...

parayı basıp en kral motoru alan adam motorcu olabılırmı?
Beğenmedim olamaz.
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazyprince
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MaNisA|-DeMirCi-|

MesajTarih: 02.02.2007 - 11:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcu:motorcu! Olmak için motora önce candan motorcu olmayı ıstemektır sonra ise doğal oalrak delı olması gerekir !!!
-motorcu cadede lastık yakan havasını atan kısıdr
-motorcu dıger motorcu yu gordunde slm veren kısıdr
-motorcu yeri geldinde cadelerde hız yapan kişidir
-motorcu rüzgarı hiseden kişidir
-motrcu trafikte saygılı kişidir
-motorcu motorunla arkadaş olan kişidir
-motorcu kendınısı tam korumay alaan ful giyinen kısıdır

diye düşünüyorum bn Çok gülüyorum Delirdim

En son crazyprince tarafından 02.02.2007 - 12:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
crazyprince Çevrimdışı crazyprince Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
cozy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bakyrköy/Ystanbul (aslynda daima Tekirda?)

MesajTarih: 02.02.2007 - 11:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mehmet_RR, evet shadow-750, a katılıyorum... her motora binen motorcu değildir... İstemiyorum Motorun da olmasa o bilince sahipsen yani kendi hayatına ve de başkalarının hayatına önem verip, her türlü önlemi alıyorsan işte o zaman gerçek bir motorcu olursun.. Bravo Yoksa paran varsa bastır parayı al, ben de motorcuyum diye dolaş.. Beğenmedim

Alfieri
Başa dön
cozy Çevrimdışı cozy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RRapunzel
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.02.2007 - 12:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dj_Crazy İyi fikir düşüncelerin süperr Bravo katılıyoruum OK
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 02.02.2007 - 12:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dj_Crazy, Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum tek kelimeyle süpper Bravo
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
paradiseeizmir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 02.02.2007 - 13:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorcu olunmaz motorcu doğulur motorcu ruhu bizim genlerimizde var O duyguları dışarı çıkarmak bize kalıyor
Başa dön
paradiseeizmir Çevrimdışı paradiseeizmir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ToSuNuM
Üye
Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 02.02.2007 - 13:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorcu insanın kendine yakışanı giymesidir. Herşeyin başında da insandır.
taylamon
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 02.02.2007 - 13:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bazen neden insanlar açılan topiklere bakıp cevap bile yazmıyorlar diyesim geliyor ama bende bakıyorumki gerçekten cevap yazacak birşey göremiyorum. Motor hakında gerçekten bilinmesi gereken teknik, teorik konulardan yada gerçekten burada motor konusunda uzman olan kişiler ile bizim gibi bu konular hakkında bilgiye ihtiyacı olan insanların ile birlikte bilgii alışverişinde bulunmak isterim. Gereksiz yere yada cansıkıntısından böyle başlıklar açıldığını düşünüyorum. Motorcu kime deniz? Motorcu kime deniz deyimini cevaplamak için önce motorcu olmak gerekiyor .zannediyorum ondan sonra tanımlama zaten çok kolay olur.
Başa dön
taylamon Çevrimdışı taylamon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
meLanchoLie
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 02.02.2007 - 13:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dj_Crazy demiş ki:
motorcu:motorcu! Olmak için motora önce candan motorcu olmayı ıstemektır sonra ise doğal oalrak delı olması gerekir !!!
-motorcu cadede lastık yakan havasını atan kısıdr
-motorcu dıger motorcu yu gordunde slm veren kısıdr
-motorcu yeri geldinde cadelerde hız yapan kişidir
-motorcu rüzgarı hiseden kişidir
-motrcu trafikte saygılı kişidir
-motorcu motorunla arkadaş olan kişidir
-motorcu kendınısı tam korumay alaan ful giyinen kısıdır

diye düşünüyorum bn Çok gülüyorum Delirdim

Lastik yaktıgın icin hava atmak mıdır motorculuk ??

2 tekerli bi aracı sürüyor olmak bize neden böyle bi vasıf verir ?

Benim görüşüm bu bilinç motorcu bilinci degil. Digerlerine sözüm yok dogrudur ama Hava Atmak konusuna katılmıorum arkadaşım. Motorcu Hava atan adamsa gercekten o sıfat benden uzak dursun.
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı meLanchoLie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.02.2007 - 13:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mehmet_RR, Dostum, ''Motor'' At, Avrat, Silah, üçlemesinin ilk ikisini tek bünyede barındıran ve o bünyeyi silah gibi kullanan tek yaratık türüdür!!!
''Motor'' içindeki adrenalin fırtınasının durduramadığı TUTKU'dur Öleceğini hiç düşünmeden kapılır gidersin... ama bir o kadarda güzel ve hapsedici bir duygudur... Ondan seni koparacak hiç bir gücün olmadığına inanırsın ve o duygu ölene kadar senin içinde kalır...
''Motorculuk'' ''Aşk değil, Özgürlüktür''Bence, Bana da hayatı 2 şey sevdirir aga, Aşk ve Özgürlük! Aşkım için canımı veririm. ama özgürlüğüm için aşkımıda feda ederim.... Bravo
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI

MesajTarih: 02.02.2007 - 14:09    Mesaj konusu: Aşktır bu aşkkk Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eko_r1,
sana katılıyorum Motorcu demek bence,
motor için yaşayan demek
havanın güzel olmasını beklemeden motora binmek demek ,
boş zamanında motorunu düşünen ilk fırsatta motora binen demek,
kendini geliştirmek için elinden geleni yapan eğitimler alan demek,
soğuk buz gibi havalarda motora atlayıp gezen demek,
motorcu demek aşık olmak demek bu keremin aslıya olan aşkı gibi bir şey demek,
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.74 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal