Kayıt: May 14, 2006 Mesajlar: 964 Nereden: Akbank'yn kar?ysy
Tarih: 02.02.2007 - 11:31 Mesaj konusu:
arkadaslar motorcu ne demek ?
motorcu nasıl olunur?
her motrora binen motorcumudur?
parayı basıp en kral motoru alan adam motorcu olabılırmı?
motoru olmayan adam motorcu olamaz mı?
bu soruların cevabını bılen var mı?
yada cevablayabılecek bırı varmı?
Son Mesajdan 17 dakika sonra eklendi:
way be 10 kişi bakmıs hala bı cevap yok
o bakan 10 kişi motorcu deıl mı?
motorcu deılse ne ısı var bu sıtede ?
motorcuysa cevap nerde? _________________ Çocuklarym olmadan asla diyorsanyz ALYYE ; Çocuklarym için birgece veririm diyorsanyz BYNBYRGECE yazyp 9030 a sms olarak gönderin
motorcu motoru olan deil dirr mootor cu motor askı yla yanıp tutusan rüzgarı hızı hissedendir motorcu motorsuz ama haylınde motoru olandır yanii bne .... motor hız RÜZGAR _________________ olmasanda seni yaşatırım
Kayıt: May 14, 2006 Mesajlar: 964 Nereden: Akbank'yn kar?ysy
Tarih: 02.02.2007 - 11:38 Mesaj konusu:
nil42, güzel yorumundan dolayı tesekkurler _________________ Çocuklarym olmadan asla diyorsanyz ALYYE ; Çocuklarym için birgece veririm diyorsanyz BYNBYRGECE yazyp 9030 a sms olarak gönderin
motoru sewen motoru hızı sewen ama motoru olmayanda motorcunun kralıdır ben yanee... inşallah benımde yazın motorum olcak ve konyayı fethedecem ..mehmet_RR MOTOR benim herşeyiim onu çokk sewıyorum motorum yok ama motorcuyumm.parayı basıp en kral motoru alanda motorcu deildir!!!herkesın amacı farklı kımı hawa olsun dıye kımıde kızlar için kimide gerçektem MOTORDELİSİ olduğu için... ben de motora aşık olduğum içinn _________________ olmasanda seni yaşatırım
mehmet_RR, abicim motorcu motoru olanada denir olmayıpta motordelisi olanada denir
ama esas motoru adam motoru bilen yani onun içinden gelen adama denir..
birde kendi motosikletinin arıza veya her hangi başka bir şeyini biliyorsa onada motorcu denir..
her motrora binen motorcumudur? hayır değildir...
parayı basıp en kral motoru alan adam motorcu olabılırmı?
olamaz. _________________ MoToR UsTAsI
ARh(+)
Kayıt: Aug 22, 2006 Mesajlar: 1151 Nereden: MaNisA|-DeMirCi-|
Tarih: 02.02.2007 - 11:57 Mesaj konusu:
motorcu:motorcu! Olmak için motora önce candan motorcu olmayı ıstemektır sonra ise doğal oalrak delı olması gerekir !!!
-motorcu cadede lastık yakan havasını atan kısıdr
-motorcu dıger motorcu yu gordunde slm veren kısıdr
-motorcu yeri geldinde cadelerde hız yapan kişidir
-motorcu rüzgarı hiseden kişidir
-motrcu trafikte saygılı kişidir
-motorcu motorunla arkadaş olan kişidir
-motorcu kendınısı tam korumay alaan ful giyinen kısıdır
diye düşünüyorum bn _________________ crazyprince[-Manisa RAPCİTY-]
En son crazyprince tarafından 02.02.2007 - 12:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
mehmet_RR, evet shadow-750, a katılıyorum... her motora binen motorcu değildir... Motorun da olmasa o bilince sahipsen yani kendi hayatına ve de başkalarının hayatına önem verip, her türlü önlemi alıyorsan işte o zaman gerçek bir motorcu olursun.. Yoksa paran varsa bastır parayı al, ben de motorcuyum diye dolaş.. _________________ "Cesaretin ölçüsü ölmek de?il ya?amaktyr."
Motorcu insanın kendine yakışanı giymesidir. Herşeyin başında da insandır. _________________ Türk Demek Türkçe Demektir, Ne Mutlu Türküm Diyene! M. Kemal ATATÜRK
Tarih: 02.02.2007 - 13:26 Mesaj konusu:
Bazen neden insanlar açılan topiklere bakıp cevap bile yazmıyorlar diyesim geliyor ama bende bakıyorumki gerçekten cevap yazacak birşey göremiyorum. Motor hakında gerçekten bilinmesi gereken teknik, teorik konulardan yada gerçekten burada motor konusunda uzman olan kişiler ile bizim gibi bu konular hakkında bilgiye ihtiyacı olan insanların ile birlikte bilgii alışverişinde bulunmak isterim. Gereksiz yere yada cansıkıntısından böyle başlıklar açıldığını düşünüyorum. Motorcu kime deniz? Motorcu kime deniz deyimini cevaplamak için önce motorcu olmak gerekiyor .zannediyorum ondan sonra tanımlama zaten çok kolay olur.
Tarih: 02.02.2007 - 13:35 Mesaj konusu:
Dj_Crazy demiş ki:
motorcu:motorcu! Olmak için motora önce candan motorcu olmayı ıstemektır sonra ise doğal oalrak delı olması gerekir !!!
-motorcu cadede lastık yakan havasını atan kısıdr
-motorcu dıger motorcu yu gordunde slm veren kısıdr
-motorcu yeri geldinde cadelerde hız yapan kişidir
-motorcu rüzgarı hiseden kişidir
-motrcu trafikte saygılı kişidir
-motorcu motorunla arkadaş olan kişidir
-motorcu kendınısı tam korumay alaan ful giyinen kısıdır
diye düşünüyorum bn
Lastik yaktıgın icin hava atmak mıdır motorculuk ??
2 tekerli bi aracı sürüyor olmak bize neden böyle bi vasıf verir ?
Benim görüşüm bu bilinç motorcu bilinci degil. Digerlerine sözüm yok dogrudur ama Hava Atmak konusuna katılmıorum arkadaşım. Motorcu Hava atan adamsa gercekten o sıfat benden uzak dursun.
mehmet_RR, Dostum, ''Motor'' At, Avrat, Silah, üçlemesinin ilk ikisini tek bünyede barındıran ve o bünyeyi silah gibi kullanan tek yaratık türüdür!!!
''Motor'' içindeki adrenalin fırtınasının durduramadığı TUTKU'dur Öleceğini hiç düşünmeden kapılır gidersin... ama bir o kadarda güzel ve hapsedici bir duygudur... Ondan seni koparacak hiç bir gücün olmadığına inanırsın ve o duygu ölene kadar senin içinde kalır...
''Motorculuk'' ''Aşk değil, Özgürlüktür''Bence, Bana da hayatı 2 şey sevdirir aga, Aşk ve Özgürlük! Aşkım için canımı veririm. ama özgürlüğüm için aşkımıda feda ederim.... _________________ Dostluğumuz baki..
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 1285 Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI
Tarih: 02.02.2007 - 14:09 Mesaj konusu: Aşktır bu aşkkk
eko_r1,
sana katılıyorum Motorcu demek bence,
motor için yaşayan demek
havanın güzel olmasını beklemeden motora binmek demek ,
boş zamanında motorunu düşünen ilk fırsatta motora binen demek,
kendini geliştirmek için elinden geleni yapan eğitimler alan demek,
soğuk buz gibi havalarda motora atlayıp gezen demek,
motorcu demek aşık olmak demek bu keremin aslıya olan aşkı gibi bir şey demek, _________________ SEVDIKLERINIZI DUSUNUN VE FAZLA GAZLAMAYIN:)))
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız