Tarih: 02.02.2007 - 15:54 Mesaj konusu: !!!...hayırlı olsun demesseniz darılırım...!!!
evet arkadaşlar daha önce yeşil zx7 satmışdım ama biliyorsunuz ben bir kawasakici olarak ve zx7 manyagı olarak hemen bir zx7 daha bulup aldım ALLAH bu heycanı olmayan kardeşlerimede nasip etsin hepimizin gönlüne göre versin artık bu topice bakıpta bi hayırlı olsun demesseniz darılırım ona göreee görüntüleme oranıyla yorumlar eş deger olsun bak
bakın bakalım alet nasıl?
ayrıca ben yeşili cok seviyorum bilindigi üzere her motorum yeşildi rengi nasıl sizce yeşile dönüşüm yapıyımmı sizinde fikirlerinizi almak istedim.
Kayıt: Aug 22, 2006 Mesajlar: 1151 Nereden: MaNisA|-DeMirCi-|
Tarih: 02.02.2007 - 15:58 Mesaj konusu:
abii Hayırlı olsun demessem bn kendıme darılırm asıl HAYIRLI OLSUN
motorun rengıne gelınce bnce gayet güzel duruo ama gende senn begenmen onemlı _________________ crazyprince[-Manisa RAPCİTY-]
Tarih: 02.02.2007 - 15:59 Mesaj konusu:
offf offf HaLiiit çok güzeL bu !!
ALLAH kazasız beLasız binmek nasip etsin.. Boşver,yeşiL yeşiL nereye kadar.. DeğişikLik gerek _________________ GüzeLLik sıradandır ya onunLa doğarsınız ya da parayLa satın aLırsınız,önemLi oLan kendinizin ne oLduğunuzdur..
Kayıt: Aug 01, 2006 Mesajlar: 1735 Nereden: Ümraniye / İST
Tarih: 02.02.2007 - 16:01 Mesaj konusu:
halit amca hayırlı ogurlu olsun yeni ninjan. moruk laf aramızda makna cinayet bir alete benziyor. Maşallah Allah kaza bela vermesin _________________ PEŞMERGE SYTLE ...
Tarih: 02.02.2007 - 16:03 Mesaj konusu:
gardaşım hayırlı uğurlu olsun allah utandırmasın allah gardaşıma kaza bela vermesin dua et kankanda alsın yazın elazığda gazlıcaz olm... _________________ Umut Yüzgeç
A rh(+)
07 YAMAHA YZF R6
07 YAMAHA YBR 125
Kayıt: Jan 22, 2006 Mesajlar: 5039 Nereden: yunusların aradığı yerden
Tarih: 02.02.2007 - 16:04 Mesaj konusu:
Halit kardeşim hayırlı uğurlu olsun..Kazasız belasız güzel günlerde kullan kardeşim benim..Mükemmel makina gerçekten.. Benim gönlü gözü gönlü zengin canım kardeşim Şu imzanıda değiştirmenin zamanı geldi artık _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız