Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - !!!...hayırlı olsun demesseniz darılırım...!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

!!!...hayırlı olsun demesseniz darılırım...!!!

!!!...hayırlı olsun demesseniz darılırım...!!!
Sayfa 1, 2, 3 ... 14, 15, 16  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 02.02.2007 - 15:54    Mesaj konusu: !!!...hayırlı olsun demesseniz darılırım...!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet arkadaşlar daha önce yeşil zx7 satmışdım ama biliyorsunuz ben bir kawasakici olarak ve zx7 manyagı olarak hemen bir zx7 daha bulup aldım ALLAH bu heycanı olmayan kardeşlerimede nasip etsin hepimizin gönlüne göre versin artık bu topice bakıpta bi hayırlı olsun demesseniz darılırım ona göreee görüntüleme oranıyla yorumlar eş deger olsun bak Gülümsüyorum

bakın bakalım alet nasıl?

ayrıca ben yeşili cok seviyorum bilindigi üzere her motorum yeşildi rengi nasıl sizce yeşile dönüşüm yapıyımmı sizinde fikirlerinizi almak istedim.

Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 02.02.2007 - 15:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vay vay vay hayırlı uğurlu olsun deli Allah kaza bela vermesin güle güle kullan Bravo

dayanamadın değil mi Konya dan gitmesine motorun gittin aldın dur bir resim eklim bende Gülümsüyorum

En son SGOR tarafından 02.02.2007 - 15:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
SGOR Çevrimdışı SGOR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
crazyprince
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MaNisA|-DeMirCi-|

MesajTarih: 02.02.2007 - 15:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abii Hayırlı olsun demessem bn kendıme darılırm asıl HAYIRLI OLSUN Alkışlıyorum
motorun rengıne gelınce bnce gayet güzel duruo ama gende senn begenmen onemlı Bravo

Başa dön
crazyprince Çevrimdışı crazyprince Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MEDYA
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 02.02.2007 - 15:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Halit Kanka hayırlı olsun Allah kazasız belasız binmeye nasip etsin Bravo Vallahi çok güzel nazar boncuğu koymayı unutma Bravo
Başa dön
MEDYA Çevrimdışı MEDYA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ASLI
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Datça

MesajTarih: 02.02.2007 - 15:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle Halitcim:)
Başa dön
ASLI Çevrimdışı ASLI Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
StaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbuL

MesajTarih: 02.02.2007 - 15:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

offf offf HaLiiit çok güzeL bu !!
ALLAH kazasız beLasız binmek nasip etsin.. Boşver,yeşiL yeşiL nereye kadar.. DeğişikLik gerek Delirdim
fight_racer
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 02.02.2007 - 16:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim hayırlı uğurlu olsunn. kazasız belasız sürüşler dilerimmm:)

Kony@ MD Te@m
Başa dön
fight_racer Çevrimdışı fight_racer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
eyesofblind
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.02.2007 - 16:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Halitim allah kaza bela yüzü göstermesin. Gezdirecen ama sözünü unutmaa.... Çok gülüyorum

Başa dön
eyesofblind Çevrimdışı eyesofblind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
xciting
Motordelisi
Motordelisi

allah kazasız belasız binmek nasip etsin
sen bilirsin kardeş zevkler renkler tartışılmaz
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Nemesis_YD
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ümraniye / İST

MesajTarih: 02.02.2007 - 16:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halit amca hayırlı ogurlu olsun yeni ninjan. moruk laf aramızda makna cinayet bir alete benziyor. Maşallah Allah kaza bela vermesin Bravo
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.02.2007 - 16:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi Hayırlı Olsun.ALLAH Kaza Bela Vermesin.Güle Güle Binmeyi Nasip Etsin...

"Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır"..
Başa dön
Batuuu Çevrimdışı Batuuu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Henry
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Balıkesir

MesajTarih: 02.02.2007 - 16:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gardaşımmmmm hayılır olsunnnn..!!Darısı başıma artıkın...

Allah kazasız ve belasız binmek nasip etsinnn:=))))

Death is certain,life is not... ChiLdreN'n*
Başa dön
Henry Çevrimdışı Henry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 02.02.2007 - 16:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halit ustam bence hiç yeşile boyama böyle çok güzel grenajın asfalt görmesin Dil çıkarıyorum

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
umut2323
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İst/El-aziz

MesajTarih: 02.02.2007 - 16:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gardaşım hayırlı uğurlu olsun allah utandırmasın allah gardaşıma kaza bela vermesin dua et kankanda alsın yazın elazığda gazlıcaz olm... Göz kırpıyorum
07 YAMAHA YBR 125
Başa dön
umut2323 Çevrimdışı umut2323 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
excavator_zx6
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: yunusların aradığı yerden

MesajTarih: 02.02.2007 - 16:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Halit kardeşim hayırlı uğurlu olsun..Kazasız belasız güzel günlerde kullan kardeşim benim..Mükemmel makina gerçekten.. Bravo Benim gönlü gözü gönlü zengin canım kardeşim Bravo Şu imzanıda değiştirmenin zamanı geldi artık Gülümsüyorum
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 14, 15, 16  Sonraki
1. sayfa (Toplam 16 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal