Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - son çığlık canımı acıttı.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

son çığlık canımı acıttı.

son çığlık canımı acıttı.
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
armaganeser
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.02.2007 - 11:25    Mesaj konusu: son çığlık canımı acıttı. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ördek değilsin, kaz değilsin suavi abi. çok şükür suavi ağabeyde de motorumuzda da bişey yok.geçen yıl bir drag denemesinin ana fikri başlığımda saklı,son çığlığı dinleyin lütfen.
startı veren abim olunca herzaman o işin sonunu merak etmişimdir.
yer istanbul bahçelievler
http://www.youtube.com/watch?v=-7tqeyWl72E
armaganeser Çevrimdışı armaganeser Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
paradiseeizmir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 04.02.2007 - 11:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet ya çok kötü İstemiyorum
Başa dön
paradiseeizmir Çevrimdışı paradiseeizmir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MEDYA
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 04.02.2007 - 11:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kalkışta konturolü kaybediyor ve dengeyi tutturamıyor ve maalesef çok kötü'de düşüyor. Gerçekten kötü bir görüntü.
Başa dön
MEDYA Çevrimdışı MEDYA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 04.02.2007 - 11:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok kötü düşmüş birde korumalı elbise filan da yok...............
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
suatcan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bayramo?lu

MesajTarih: 04.02.2007 - 12:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aaa harbi kötü ama ne koruma var vede şehir içinde hemde barke yol
Başa dön
suatcan Çevrimdışı suatcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ErCy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 04.02.2007 - 12:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hey allam ya bu yolda bu sartlarda yapilirmi bu sanki
Başa dön
ErCy Çevrimdışı ErCy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
balikci35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmirrrr

MesajTarih: 04.02.2007 - 15:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kötü olmuş yahuu Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm

Başa dön
balikci35 Çevrimdışı balikci35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.02.2007 - 15:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lem ne korumasından bahsediyorsunuz Dil çıkarıyorum adam 15-20km ile düşüyo Öfkeliyim

beni heyecanlandıran kısmı ara sokakda kalkış yapmaları way bee güzel videoydu Gülümsüyorum Gülümsüyorum

Son Mesajdan 58 saniye:

lem ne korumasından bahsediyorsunuz Dil çıkarıyorum adam 15-20km ile düşüyo Öfkeliyim

beni heyecanlandıran kısmı ara sokakda kalkış yapmaları way bee güzel videoydu Gülümsüyorum Gülümsüyorum

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 04.02.2007 - 15:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor çarptıktan sonra hiiiiiiiii diye bi ses geliyo...
Başa dön
ryangt Çevrimdışı ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hudaverdiii
Üye
Üye

Nereden: uzayyn en derin kö?esinden,,bilmemne gezegeninden

MesajTarih: 04.02.2007 - 15:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben de bişii oldu sandım,,düşmüş işte,akıllı olsaymış doğru düzgün kalkış yapsaymış,sokak ortasında drag yaparsan olacağı da bu işte Öfkeliyim
_CrazYDriveR81_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: "-.81_DüzcE.-"

MesajTarih: 04.02.2007 - 15:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

altına race çeken sürmesini biliom sanıo Gülümsüyorum
_CrazYDriveR81_ Çevrimdışı _CrazYDriveR81_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Capitano_Zeus
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 04.02.2007 - 16:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

umarım bi sakatlık olmamıştır adamın bacaklar açıkta eyvah eyvah Üzgünüm
0rh+_____
Başa dön
Capitano_Zeus Çevrimdışı Capitano_Zeus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
crazyprince
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MaNisA|-DeMirCi-|

MesajTarih: 04.02.2007 - 17:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

berbat dustu bırde vıdeo yu koyan kısı komık yazmıs ya nesi komık bnce çok acı verıcı bı durum bılmem sizcede öylemi!?

Başa dön
crazyprince Çevrimdışı crazyprince Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
motocrazyracing
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KSK florya orda bulamazsan ALSANCAK kordon

MesajTarih: 04.02.2007 - 17:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yazık olmuş arkadaşa düşmesinin sebebide parke taşlar lastiği ii tutar... acemilikte olunca İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum

-~--~--~--~--~--~--~--~-- ALEMİN SEXİ MOTORCUSU --~--~--~--~--~--~--~--~-
Başa dön
motocrazyracing Çevrimdışı motocrazyracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
conan81
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: miami

MesajTarih: 04.02.2007 - 17:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyiki erken dusmus,bıde 200lere falan varınca aradan cıkan bişeye carpsaydı ozaman üzülürdük..
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal