Tarih: 03.02.2007 - 12:23 Mesaj konusu: İzmir MD.. Tiyatro yapmaya ne dersiniz?
İzmir MD tiyatro kulübü !
Ben 15 yıldır profesyonel olarak tiyatro yapıyorum ama artık izmire yerleştiğim için vede izmirde cok fazlada bu alanda imkanım olmadıgı için calışmalarımı amatör olarak yürütmeye karar verdim ..
fakat tiyatro yapabilmek için 2 öğe şart 1- oyuncu 2- seyirci.
bence böyle bi grup ne oyuncu nede seyirci sıkıntısı cekmeyecektir , ee ne duruyoruz tiyatro yapalım ....
eger sizlerde evet izmir çıkışlı bu grubun istanbulda tiyatro kulübü var burda neden olmasın diyorsanız bence başlamanın zamanıdır .
Tiyatroyu seven herkes yeteneği oldugunu düşünmese bile mesaj atsın (bazen ummadık taş baş yarabiliyor )
Adrenalin konusunda Tiyatronun motordan aşağı olmadıgını düşünüyorum _________________ Bir macera yasamak dedigin ,küçük zamanlar harmani........
badcocktail başrol için çok uygunsun ...aaa hayallah şimdi aklıma geldi benim de ingilizcem iyi değil görüyomusun
şaka bi yana eger katılım kısa surede saglanır ve MD yönetim karara baglarsa güzel bi proje hazırda beklemekte yani ...
bilginize sunulur ..Sevgiler _________________ Bir macera yasamak dedigin ,küçük zamanlar harmani........
vuyu, Tebrikler çok güzel düşünmüşsün. Haydi İzmir MD listeye yazın isimlerinizi _________________ Suskunlu?um ASALETYMDENDIR
Her lafa verecek cevabim var lakin...
ßir lafa ßakarim LAFMI diye
ßir de sarfedene ßakarim ADAM mi diye ..
Valla güzel fikir aslında görev kutsaldır (seyirci olarak bile olsa ) _________________ Görürdü Elmas muamelesi az olsaydı eğer Kum..Çok mu gözüne battı usturuplu durusum..Kasma bosa ben BUYUM...!
Hadi bakalım, kıskançlık iyidir bazen
Başarılar şimdiden sizlere demekki bir nevi rakip oluyoruz _________________ "A2 Ehliyetim var motorum da, ama hala artçyyym"
arkadaşlar sizin hevesiniz benide cok heyecanlandırdı ..o zaman ikinci adıma gecip yönetim le bi karara baglayalım bu işi, bende hafta içi sizlere son durum hakkında bilgi vereyim ..
Bu arada hazırdaki proje komedi ..ama adını söylemem ,sürpriz olsun
bende cok eglenceli olacagına inanıyorum ve bu işe asılalım diyorum ....
not: tiyatro nun içinde yer almak isteyen arkadaşlar desteklerinizi bekliyoruz ..biliyosunuz ki tiyatro sadece oyuncu demek degil ..ışık,müzik ve dekor için ihtiyacımız olacak sizlere ayrıca sahne amiri falan ..yani ne kadar cok katılım olursa o kadar eglenceli olur .
sevgiler _________________ Bir macera yasamak dedigin ,küçük zamanlar harmani........
vuyu, eğer böyle bir organizasyonu gerçekleştirirseniz çok güzel olur.Buna ben de katılırım,2 yıl tiyatro oynamıştım ve tiyatroyu çok severim.Haberlerinizi kısa zamanda alırız inşallah. _________________ Başına geleni değiştiremezsin; sadece mücadele edersin!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız