Tarih: 06.02.2007 - 12:33 Mesaj konusu: Yine Trafik canavarı ...
Yaklaşık 1 saat önce Uşak - Eşme ' de bi ana cadde de giderken (hızım 30 kmh) önüme bir tane çocuk kaldırımdan atladı frene bastıgımdaysa arkamdaki Eski Kaza Dogan diye tabir ettigimiz Murat 131 marka bir araba bana vurmuş oldugum yerden kaydırmıştı...
Motorumu oldugu yere park ettim. Arkadan aldıgım darbe nedeniyle belimde bi acı vardı. Adam arabsından indir arabanın ön tamponuna baktı "iyi ya bişey yok " dedi ve gitti. Şok oldum hemen trafigi aradım motorumu oldugu yerden hiç çekmedim. yazık ki takip mesafesinden haberi olmayan bu arkadasımızın plakasI yoktu . Eşgali ve arabasını tarif ettim polise şu an arıyorlar.
geçmiş olsun.........yani adamın yaptığı da ohaaaaa(ayıptır söylemesi)..o herifi yakalıcaksın bir köşede........ALLAH ne verdiyse... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Benim belim acıyo hala ama yakaladılar sagolsunlar
Geçmiş olsun.. Umarım kısa zamanda sağlığına kavuşursun. Yakalnmış olması sevindirici bu arada, hakettiği cezayı bulsun temennim.. _________________
[/url]
Kayıt: Jan 10, 2007 Mesajlar: 194 Nereden: KOCAELY/YZMYT/KULLAR
Tarih: 06.02.2007 - 17:14 Mesaj konusu:
meLanchoLie, Geçmiş olsun.
Ama suç sende .. öylede durulmazki ...
Hade çocuğa vurmadın bari sana çarpana bi kafa atsaydın...
Ya işin şakası bu tabii.
Ama malesef böyle baltalarda var trafikte,, arabasına bişey olmamışsa hiç bir şey yok sanarlar..
Tekrar geçmiş olsun.. _________________ Yollar gitmeyle bitmiyomu?!......
Birde CBR 125 deneyin...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız