Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yine Trafik canavarı ...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yine Trafik canavarı ...

Yine Trafik canavarı ...
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
meLanchoLie
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 06.02.2007 - 12:33    Mesaj konusu: Yine Trafik canavarı ... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yaklaşık 1 saat önce Uşak - Eşme ' de bi ana cadde de giderken (hızım 30 kmh) önüme bir tane çocuk kaldırımdan atladı frene bastıgımdaysa arkamdaki Eski Kaza Dogan diye tabir ettigimiz Murat 131 marka bir araba bana vurmuş oldugum yerden kaydırmıştı...

Motorumu oldugu yere park ettim. Arkadan aldıgım darbe nedeniyle belimde bi acı vardı. Adam arabsından indir arabanın ön tamponuna baktı "iyi ya bişey yok " dedi ve gitti. Şok oldum hemen trafigi aradım motorumu oldugu yerden hiç çekmedim. yazık ki takip mesafesinden haberi olmayan bu arkadasımızın plakasI yoktu . Eşgali ve arabasını tarif ettim polise şu an arıyorlar.
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı meLanchoLie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 06.02.2007 - 12:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

meLanchoLie, çok geçmiş olsun..
ALLAH beterinden saklasın
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.02.2007 - 12:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sağolun başkanım ... Cümlemizi Saklasın.

Eğitim Şart !
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı meLanchoLie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 06.02.2007 - 12:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

meLanchoLie, büyük geçmiş olsun üzücü bir haber Allah beterinden saklasın
ciko35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir (almanya)

MesajTarih: 06.02.2007 - 12:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun.ALLAH beterinden saklasın
Başa dön
ciko35 Çevrimdışı ciko35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

geçmiş olsun.........yani adamın yaptığı da ohaaaaa(ayıptır söylemesi)..o herifi yakalıcaksın bir köşede........ALLAH ne verdiyse... Bravo
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
meLanchoLie
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.02.2007 - 12:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim belim acıyo hala ama yakaladılar sagolsunlar Gülümsüyorum Tsk ederim herkese
Başa dön
papatyaR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DENİZLİ

MesajTarih: 06.02.2007 - 12:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

meLanchoLie,geçmiş olsun kardeşim Üzgünüm
Başa dön
papatyaR6 Çevrimdışı papatyaR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 06.02.2007 - 16:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çook büyük geçmiş olsun Üzgünüm

Şimdi burda o adama karşı duygularımı dile getirmeyim yoksa RİÜK(Radyo-İnternet Üst Kurulu) kapatır Dil çıkarıyorum

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
RRapunzel
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.02.2007 - 16:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çokk geçmiş olsun arkadaaşım Üzgünüm
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 06.02.2007 - 16:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

meLanchoLie demiş ki:
Benim belim acıyo hala ama yakaladılar sagolsunlar Gülümsüyorum

Geçmiş olsun.. Umarım kısa zamanda sağlığına kavuşursun. Yakalnmış olması sevindirici bu arada, hakettiği cezayı bulsun temennim..

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
doblocu38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KAYSERY

MesajTarih: 06.02.2007 - 16:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun kardeşim........
Başa dön
doblocu38 Çevrimdışı doblocu38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
_CrazYDriveR81_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: "-.81_DüzcE.-"

MesajTarih: 06.02.2007 - 16:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun Allah beterinden korusun...
_CrazYDriveR81_ Çevrimdışı _CrazYDriveR81_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
little-CBR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KOCAELY/YZMYT/KULLAR

MesajTarih: 06.02.2007 - 17:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

meLanchoLie, Geçmiş olsun.
Ama suç sende .. öylede durulmazki ...
Hade çocuğa vurmadın bari sana çarpana bi kafa atsaydın...
Ya işin şakası bu tabii.
Ama malesef böyle baltalarda var trafikte,, arabasına bişey olmamışsa hiç bir şey yok sanarlar..
Tekrar geçmiş olsun..

A Rh(+)
Başa dön
little-CBR Çevrimdışı little-CBR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 06.02.2007 - 17:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun , canım Türkiyem güzel ülkemin ne güzel insanları var
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.29 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal