izmir md bugünden itibaren inciraltı eğlence dünyasında buz pisti faaliyete geçmiştir.ücretsiz ders almak isteyenler bana pm yada özelden ulaşabilirler güzel bir spor duyurulur.
güzel bir video izleyin sizde böyle buzda dasn etmek istemezmisiniz
beyazkardelen79, askere sağlam gitmek amaçlı gelemicem kusura bakamayın... _________________ ...:::benim oldugun yerde senin gibisi çok senin oldugun yerde benim gibisi yok:::...
papatyaR6, teşekkür ederim canım saol.ben izmir md nasıl buzda dans ediceğini çok merak ediyorum aslında izmir büyükşehir belediyesin spor kulübünde buz antrönörlüğü yaptım _________________
Vay vay vay Nur sen neymişsin be
Vallahi benim çok merak ettiğim ve öğrenmek istediğim bir spor en kısa sürede gitmeliyiz oraya... _________________ [img]http://img216.imageshack.us/img216/5217/13427424wl8.gif
beyazkardelen79, nur abla valla buraya bi kar yagdı ben kaymaktan bi hal oldum acil derse ihtiyacım var abla her tarafımı kırcam yoksa geliyorum abla ders almaya nur aba
dragon35, crazyprince, canerdemir79, papatyaR6, çok teşekkür ederim.gerçekten çok zevkli ve keyifli bir spor.bende bu yeteneğimi kullanıp öğrenmek isteyen arkadaşlarıma ücretsiz tarafımdan ders vericem.bunun için hafta sonu uygun diye düşünüyorum.isteyenler bana yazabilir _________________
beyazkardelen79, abla bu vereceğin ders hangi gün,hangi saat,herkese göre o ayakkabının ismini bilmiyorum ama varmı ondan...şimdiden iyi çalışmalar diyorum size.... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
racingdelisi, patenleri ordan kiralıyoruz.çok istersen kendine ait özel paten ankara'dan getirtirim saatleri bilmiyorum ama hafta sonu pazar ben müsaitim ders verebilirim.tabiki bu bir defalık değil ustalaşıncaya kadar buzda dansa devam ediceksiniz _________________
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız