Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmir MD Müjde İnciraltı Buz Pisti Açıldı!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmir MD Müjde İnciraltı Buz Pisti Açıldı!!!

İzmir MD Müjde İnciraltı Buz Pisti Açıldı!!!
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 06.02.2007 - 13:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

izmir md bugünden itibaren inciraltı eğlence dünyasında buz pisti faaliyete geçmiştir.ücretsiz ders almak isteyenler bana pm yada özelden ulaşabilirler Bravo güzel bir spor duyurulur. Gülümsüyorum

güzel bir video izleyin sizde böyle buzda dasn etmek istemezmisiniz Delirdim

Link

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

bu arada ben daha önce izmir büyükşehir spor kulübünde buz antrönörlüğü yaptım Bravo

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
papatyaR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DENİZLİ

MesajTarih: 06.02.2007 - 13:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyazkardelen79, en çok senin adına sevindim çünkü hobilerinin arasında Göz kırpıyorum buz pateni var bol bol kay Delirdim
Başa dön
papatyaR6 Çevrimdışı papatyaR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
motocrazyracing
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KSK florya orda bulamazsan ALSANCAK kordon

MesajTarih: 06.02.2007 - 13:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyazkardelen79, askere sağlam gitmek amaçlı gelemicem kusura bakamayın... Delirdim Delirdim Delirdim

-~--~--~--~--~--~--~--~-- ALEMİN SEXİ MOTORCUSU --~--~--~--~--~--~--~--~-
Başa dön
motocrazyracing Çevrimdışı motocrazyracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mArGaRiTa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iZmİR MD ..

MesajTarih: 06.02.2007 - 13:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyazkardelen79, bende isteremmm... harika bir duyuru Bravo
Başa dön
mArGaRiTa Çevrimdışı mArGaRiTa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.02.2007 - 13:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

papatyaR6, teşekkür ederim canım saol.ben izmir md nasıl buzda dans ediceğini çok merak ediyorum aslında Çok gülüyorum izmir büyükşehir belediyesin spor kulübünde buz antrönörlüğü yaptım Bravo

Başa dön
dragon35
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 06.02.2007 - 13:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vay vay vay Nur sen neymişsin be Şok oldum Şok oldum Şok oldum
Vallahi benim çok merak ettiğim ve öğrenmek istediğim bir spor en kısa sürede gitmeliyiz oraya...

objektifboad@hotmail.com
Başa dön
dragon35 Çevrimdışı dragon35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
crazyprince
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MaNisA|-DeMirCi-|

MesajTarih: 06.02.2007 - 13:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

beyazkardelen79

hayırlı olsn aplacım sana ii kayıslar bnde gelemk ısterdım fakat manısadaım sana ii eğlenceler Alkışlıyorum

En son crazyprince tarafından 06.02.2007 - 13:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
crazyprince Çevrimdışı crazyprince Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 06.02.2007 - 13:26    Mesaj konusu: buz pateni Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyazkardelen79, bende isterim babane banane Gülümsüyorum

tabi kask, eldiven, korumalı mont, dizlik yani full korumayla Çok gülüyorum

şaka bir yana gerçekten ince bir düşünce Alkışlıyorum

Nur, aramızda olman MD için büyük şans Bravo
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
papatyaR6
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.02.2007 - 13:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyazkardelen79, ablam sen harikasın ya 10 parmakta 10 marifet Alkışlıyorum
Başa dön
papatyaR6 Çevrimdışı papatyaR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 06.02.2007 - 13:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyazkardelen79, nur abla valla buraya bi kar yagdı ben kaymaktan bi hal oldum acil derse ihtiyacım var abla her tarafımı kırcam yoksa geliyorum abla ders almaya nur aba Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.02.2007 - 13:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dragon35, crazyprince, canerdemir79, papatyaR6, çok teşekkür ederim.gerçekten çok zevkli ve keyifli bir spor.bende bu yeteneğimi kullanıp öğrenmek isteyen arkadaşlarıma ücretsiz tarafımdan ders vericem.bunun için hafta sonu uygun diye düşünüyorum.isteyenler bana yazabilir Bravo

Başa dön
papatyaR6
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.02.2007 - 13:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zxrhalit, karda değil kardeşim buzda beyazkardelen79, ablacığım önce karla buz arasında ki farkı ögret Göz kırpıyorum Gülümsüyorum
Başa dön
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 06.02.2007 - 13:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyazkardelen79, abla bu vereceğin ders hangi gün,hangi saat,herkese göre o ayakkabının ismini bilmiyorum ama varmı ondan...şimdiden iyi çalışmalar diyorum size....
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.02.2007 - 13:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

racingdelisi, patenleri ordan kiralıyoruz.çok istersen kendine ait özel paten ankara'dan getirtirim Bravo saatleri bilmiyorum ama hafta sonu pazar ben müsaitim ders verebilirim.tabiki bu bir defalık değil ustalaşıncaya kadar buzda dansa devam ediceksiniz Bravo

Başa dön
mehmet-xzr
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: GEBZE

MesajTarih: 06.02.2007 - 13:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ellerine sağlık beyaz kardelen Alkışlıyorum
Başa dön
mehmet-xzr Çevrimdışı mehmet-xzr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal