Kısa süre önce ''honda 600f arıyorum'' diye bi topick açmıştım gelen cevapları değerlendirdik... ilginize teşekkür ederim.
Tua_nna, arkadaşımızın düzenlemiş olduğu ''Kocaeli MD Gecesi'' nde tanıştığımız MD üyesi keremberk, arkadaşımızın motorunda karar kıldık ve aldık keremberk, arkadaşımızda daha önce bu motoru md üyesi bi arkadaştan aldığını söyledi forumlardan motorun resimlerini buldum copy paste yaptım
Satış işlemlerimizi yaptıktan sonra çıktık yola ben motorla arkadaşım yusuf arbayla beni takip ediyordu. bu arada benim haberim olmadan cep telefonuyla kayıt yapmış
Görüntü yok ama ses var izleyin ''akrapovic''
Motor şu an Gebze/Balçık köyünde, Meşhur ızgaracı Meriç köftecisi önünde duruyor yolunuz düşerse mutlaka uğrayın kendin pişir kendin ye yaparız Yusuf, Tekrar hayırlı olsun dostum güle güle kullan _________________ Dostluğumuz baki..
eko_r1, abicim hayırlısı olsun motor çok temiz güzel bi tercih yapmışsınız kazasız belasız sürüşler dilerim... _________________ ...:::benim oldugun yerde senin gibisi çok senin oldugun yerde benim gibisi yok:::...
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 1285 Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI
Tarih: 06.02.2007 - 13:43 Mesaj konusu: hayırlı olsun
hayırlı uğurlu olsun ekrem allah kazasız belasız binmek nasip etsin
gerçekten ses fena çıkıyor insanın gazlayası geliyor _________________ SEVDIKLERINIZI DUSUNUN VE FAZLA GAZLAMAYIN:)))
Ekocum hayırlı olsun desene artık 3 kişi drag yapıcaz....ama merak etme benım 636 hem 600RR hem 1000RR ın ifadesiniz alır..buarada montun çok guzelmış motorun rengine çok uymuş kırmızı siyah
bi ara gel de şu akrepleri öttürelim benım motorun akrepli videosu yok hem bahane ile çekeriz
eko_r1, Hayırlı olsun canım arkim gerçektende çok güzel sesine diyecek laf kesinlikle yok.Kerem'e dedim ben sat bana diye siz benden önce davrandınız (: Yusuf abimizede kazasız belasız sürüşler diliyorum.
Kocaeli MD Gecesini hep beraber gerçekleştirdik. Asıl ben sizlere çok Teşekkür ederim
hudaverdiii, Nerden senin dostun oluyor o çık bakim sen dışarı (: _________________ Suskunlu?um ASALETYMDENDIR
Her lafa verecek cevabim var lakin...
ßir lafa ßakarim LAFMI diye
ßir de sarfedene ßakarim ADAM mi diye ..
En son Tua_nna tarafından 06.02.2007 - 13:47 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
zxrhalit, 636 için hemen bulabilirim bir arkadaşım slip onu çıkartıcak full egzoz alıcak ama o senın zx7 ye uymaz....
zx7 çıkma bulmak biraz zor ama aklımdasın bakıcam
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız