Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Honda 600RR Aldık Resimli...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Honda 600RR Aldık Resimli...

Honda 600RR Aldık Resimli...
Sayfa 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.02.2007 - 13:36    Mesaj konusu: Honda 600RR Aldık Resimli... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba arkadaşlar,

Kısa süre önce ''honda 600f arıyorum'' diye bi topick açmıştım gelen cevapları değerlendirdik... ilginize teşekkür ederim.
Tua_nna, arkadaşımızın düzenlemiş olduğu ''Kocaeli MD Gecesi'' nde tanıştığımız MD üyesi keremberk, arkadaşımızın motorunda karar kıldık ve aldık Delirdim
keremberk, arkadaşımızda daha önce bu motoru md üyesi bi arkadaştan aldığını söyledi forumlardan motorun resimlerini buldum copy paste yaptım Dil çıkarıyorum

Satış işlemlerimizi yaptıktan sonra çıktık yola ben motorla arkadaşım yusuf arbayla beni takip ediyordu. bu arada benim haberim olmadan cep telefonuyla kayıt yapmış Çok gülüyorum
Görüntü yok ama ses var izleyin Delirdim ''akrapovic''

Link

Motor şu an Gebze/Balçık köyünde, Meşhur ızgaracı Meriç köftecisi önünde duruyor yolunuz düşerse mutlaka uğrayın kendin pişir kendin ye yaparız Gülümsüyorum
Yusuf, Tekrar hayırlı olsun dostum güle güle kullan Bravo
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 06.02.2007 - 13:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motor yanıyor valla hayırlı olsun Bravo
http://www.sahibinden.com/shoei_xr-1000_diabolicWQQaXQQ11344912WQQpXQQdisplayitem
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motocrazyracing
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KSK florya orda bulamazsan ALSANCAK kordon

MesajTarih: 06.02.2007 - 13:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eko_r1, abicim hayırlısı olsun motor çok temiz güzel bi tercih yapmışsınız kazasız belasız sürüşler dilerim... Bravo

-~--~--~--~--~--~--~--~-- ALEMİN SEXİ MOTORCUSU --~--~--~--~--~--~--~--~-
Başa dön
motocrazyracing Çevrimdışı motocrazyracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 06.02.2007 - 13:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun dostum 60RR de kırmızı apayrı duruyo.

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hudaverdiii
Üye
Üye

Nereden: uzayyn en derin kö?esinden,,bilmemne gezegeninden

MesajTarih: 06.02.2007 - 13:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun dostum Göz kırpıyorum Bravo
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 06.02.2007 - 13:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eko_r1, oh oh ne güzel herkez istedigine kavussun hadi hayırlısı ALLAH kaza bela vermesin Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI

MesajTarih: 06.02.2007 - 13:43    Mesaj konusu: hayırlı olsun Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğurlu olsun ekrem allah kazasız belasız binmek nasip etsin Çok gülüyorum
gerçekten ses fena çıkıyor insanın gazlayası geliyor
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.02.2007 - 13:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ekocum hayırlı olsun desene artık 3 kişi drag yapıcaz....ama merak etme benım 636 hem 600RR hem 1000RR ın ifadesiniz alır..buarada montun çok guzelmış motorun rengine çok uymuş kırmızı siyah Gülümsüyorum Gülümsüyorum
bi ara gel de şu akrepleri öttürelim benım motorun akrepli videosu yok hem bahane ile çekeriz Bravo
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 06.02.2007 - 13:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ZX-636R,
Alıntı:

şu akrepleri öttürelim benım motorun akrepli videosu yok hem bahane ile çekeriz

ya ali bi cıkma akrepde bana bulun bee olmazmı yokmu tüp orlarda
Başa dön
Tua_nna
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.02.2007 - 13:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eko_r1, Hayırlı olsun canım arkim gerçektende çok güzel sesine diyecek laf kesinlikle yok.Kerem'e dedim ben sat bana diye siz benden önce davrandınız (: Yusuf abimizede kazasız belasız sürüşler diliyorum.
Kocaeli MD Gecesini hep beraber gerçekleştirdik. Asıl ben sizlere çok Teşekkür ederim Göz kırpıyorum

hudaverdiii, Nerden senin dostun oluyor o çık bakim sen dışarı (:
ßir de sarfedene ßakarim ADAM mi diye ..

En son Tua_nna tarafından 06.02.2007 - 13:47 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Tua_nna Çevrimdışı Tua_nna Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 06.02.2007 - 13:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız darısı olmayanlara
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mehmet-xzr
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: GEBZE

MesajTarih: 06.02.2007 - 13:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun ekrem abi.Hayırlı ve kazasız yolculuklar.
Başa dön
mehmet-xzr Çevrimdışı mehmet-xzr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.02.2007 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zxrhalit, 636 için hemen bulabilirim bir arkadaşım slip onu çıkartıcak full egzoz alıcak ama o senın zx7 ye uymaz.... Çok gülüyorum Çok gülüyorum
zx7 çıkma bulmak biraz zor ama aklımdasın bakıcam
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 06.02.2007 - 13:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ZX-636R, alim eyvallah kardeşim valla cok iyi olur tüp ben baktım burd muzzy var onuda sevmiyorum akrep iyidir be söyle ince bi tüp Delirdim Delirdim
Başa dön
BenDeliyim-GkN
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 06.02.2007 - 13:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı ugurlu olsun.Bu motor hayla resimdeki gibimi Gülümsüyorum
BenDeliyim-GkN Çevrimdışı BenDeliyim-GkN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki
1. sayfa (Toplam 12 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal