Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - hayırlı olsun dersiniz motosikletim (resimli) :))

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

hayırlı olsun dersiniz motosikletim (resimli) :))

hayırlı olsun dersiniz motosikletim (resimli) :))
Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 06.02.2007 - 17:54    Mesaj konusu: hayırlı olsun dersiniz motosikletim (resimli) :)) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok isteyipte ne alsam diye karar veremediğim motosikletimi az önce teslim aldım.renk konusunda bordo ve bu renk vardı ben bu rengin asil olduğunu düşündüm Bravo plakam bu güne yetişmedi ve ehliyet sorunum var bir an önce ehliyetimide alıcam Bravo Bravo Bravo yeni yasa çıksada b sınıfı ehliyetle kullansam Çok gülüyorum

plakam yetişmesede ben yinede ufak bir test sürüşüne çıktım Gülümsüyorum

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...

En son kaRRdelen tarafından 06.02.2007 - 18:01 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
RRapunzel
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.02.2007 - 17:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nur ablacmmm hayırlı olsunn çok tatlı Bravo Bravo renkte dogru seçim yapmıssın Bravo Delirdim darısı banaaaa Çok gülüyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

üstüne de wallla ne diyiimm çok yakışmıssın ablacım Çoook seviyorum çok guzel yaa..kazasız belasız sürüşlerrr
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 06.02.2007 - 17:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyazkardelen79, çok şirin motosikletin..
siyah renkde asil renktir haaa.
güle güle kullan,ALLAH kazadan beladan korusun.

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
hudaverdiii
Üye
Üye

Nereden: uzayyn en derin kö?esinden,,bilmemne gezegeninden

MesajTarih: 06.02.2007 - 18:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı uğğurlu olsun,güle güle kazasız belasız güzel günlewrde kullanmanı dilerim ablası Bravo
papatyaR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DENİZLİ

MesajTarih: 06.02.2007 - 18:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyazkardelen79, hayırlı olsun ablam izmir md ile birlikte ıslatırsın artık Bravo kazasız belasız sürüşler .şuan ki yüzündeki mutluluğu görmek istedim Göz kırpıyorum
Başa dön
papatyaR6 Çevrimdışı papatyaR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 06.02.2007 - 18:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun nur ablam gerçekten renkte doğru seçim yapmışsın...

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)

Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motocrazyracing
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KSK florya orda bulamazsan ALSANCAK kordon

MesajTarih: 06.02.2007 - 18:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyazkardelen79, hayırlı uğurlu olsun ablaların gülü

motor 10 numara adıda karam olsun Bravo

-~--~--~--~--~--~--~--~-- ALEMİN SEXİ MOTORCUSU --~--~--~--~--~--~--~--~-
Başa dön
motocrazyracing Çevrimdışı motocrazyracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.02.2007 - 18:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyazkardelen79, hayırlı olsun çok güzel ..... ileride seni racing uzerinde görmek isteriz Bravo

2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
eray_91
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ..::YzMiR::..

beyazkardelen79, nur abla güzelmiş motorum kazasız belasız sürüşler
Başa dön
eray_91 Çevrimdışı eray_91 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 06.02.2007 - 18:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun ablacım allah kazasız belasız binmek nasip etsin
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 06.02.2007 - 18:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. en önemliside bu olsa gerek Delirdim Delirdim Delirdim saygılar........
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
dragon35
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

Hayırlı olsun Nur...
Aman kask tak sürekli ve trafik polisini gorunce kac dicem de bu makinayla o da olmaz Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum sen en iyisi ehliyet dediklerinde ağla işe yarar Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

objektifboad@hotmail.com
Başa dön
dragon35 Çevrimdışı dragon35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 06.02.2007 - 18:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hepinize çok teşekkür ederim bu daha başlangıç emin yakında oda olur umarım Bravo

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 06.02.2007 - 18:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nur Hayırlı olsun arkadaşım Allah kaza bela vermesin inşallah..
Ehliyetini de en kısa zamanda kutlarız umarım..

Yahu İzmirde motorlu bayan arkadaş arayan ve gezmek isteyen biri var karşında.. Göz kırpıyorum Çık gel gezmeye gidelim.. Çok gülüyorum

Jet Ski
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
paradiseeizmir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 06.02.2007 - 18:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun nurcum kazasız belasız kullan. direksiyon yamuk duruyor düzeltelim
Başa dön
paradiseeizmir Çevrimdışı paradiseeizmir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sonraki
1. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal