Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motorumuz Bulundu...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motorumuz Bulundu...

Motorumuz Bulundu...
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 25.11.2004 - 10:35    Mesaj konusu: Motorumuz Bulundu... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

18 Kasım tarihinde apartmanımızın içinden sokakta iki güvenlik olmasına rağmen motorumuz çalınmıştı.Motorumuzun ayrıntılı özellikleri,küçük motor olaması ve eş-dost sayesinde bulunan motorumuzu teslim aldık.Daha fazla ayrıntıyı Hakan daha iyi anlatır.
Öfkeliyim Plaka sökülmüş,Ruhsat atılmış,aynalar sökülmüş,kontak kabloları kesilmiş...Baya masrafı var..Ama Fıstığıma kavuştum ya bunada şükür.O benim ilk göz ağrım.
Haberiniz olsun dedim Göz kırpıyorum

En son Rabbit tarafından 25.11.2004 - 11:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
Rabbit Çevrimdışı Rabbit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
uras
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Dubai

MesajTarih: 25.11.2004 - 10:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gozun aydin. Ilk defa burda bir bulundu haberi okuyorum. Gercekten cok sevindim Dil çıkarıyorum
Başa dön
uras Çevrimdışı uras Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SEDATGUVEN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 25.11.2004 - 10:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rabbit,
Bak buna sevindim. Ne kadar temiz kalpliyim değilmi omo ile yıkanmış cinsinden ben ne demiştim bulunacak demedim mi. Kaldı ki çalınan bir motorun bulunması çok zor. Güle güle kullan.
Başa dön
SEDATGUVEN Çevrimdışı SEDATGUVEN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.11.2004 - 10:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gözün aydin Rabbit motorun nerde bulundu h1rs1zlar yakaland1m1_?
ozgur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ystanbul

MesajTarih: 25.11.2004 - 10:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hadi gözünüz aydın.Ben bilahere çalanlarla ilgili iyi :!: :!: dileklerimi paylaşırım senle özelde.
_SeXMaCHiNe_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/Be?iKTa?/TuZLa

MesajTarih: 25.11.2004 - 10:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hadi Gözün aydın rabbit umarım bu sefer cok saglam bır yere koyarsın Dil çıkarıyorum
Başa dön
_SeXMaCHiNe_ Çevrimdışı _SeXMaCHiNe_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
pride
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: gebze kocaeli

MesajTarih: 25.11.2004 - 10:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gozunaydin kimmis calanlar bellimi
BlackCat
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 25.11.2004 - 10:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Helal Mal Sahibine Döner Kardeşim Dil çıkarıyorum
Nekadar sevindiğimi(zi) tahmin ediyorsunuzdur... Gülümsüyorum
Allah hepimizi böylelerinden ve böyle olaylardan korusun :!:
Rebel_Wind
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 25.11.2004 - 10:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gözün aydın Rabbit peki hırsızlara ne oldu? yakalandı mı?
Başa dön
Rebel_Wind Çevrimdışı Rebel_Wind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Honda-VTR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Frankfurt (Forever Eskisehir)

MesajTarih: 25.11.2004 - 10:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gözünüz aydin
BOO_74
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/avrupa

MesajTarih: 25.11.2004 - 11:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gözün aydın rabbit çok sevindim, ben dememişmiydim motorun fazlasıyla "custom" illaki bulunur diye...

kazasız belasız uzun süreler keyifle binersin inşallah...
Başa dön
BOO_74 Çevrimdışı BOO_74 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DeLiJ@PoN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 25.11.2004 - 11:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gözün aydın. kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle
Knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankaraaaaaa

MesajTarih: 25.11.2004 - 11:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fıstık gibi oldu bak şimdi Çok gülüyorum Hadi Rabbit abla,ehliyet yolda,motor altında,kim tutar seni pea!!! Çok gülüyorum
spacefrog
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 25.11.2004 - 11:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gecmis olsun dun cmt gunu kordon cafedeki bulusmayi okurken ogrendim motorunun calinmis oldugunu icim acimisti ama iyi kavusmussun fistigina Gülümsüyorum calanlari bas asagi sallandirmak lazim pislik insanlar
Başa dön
spacefrog Çevrimdışı spacefrog Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
turkx
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.11.2004 - 11:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gözünüz aydın Dil çıkarıyorum
darısı diger vatandaşların başına.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal