Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - köprüden kaçak

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

köprüden kaçak

köprüden kaçak

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
alpayw
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 11.02.2007 - 00:36    Mesaj konusu: köprüden kaçak Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar tuaf tuaf hareketler görüntüler sizler rastladınızmı bilmiyorum köprünün boğaz köprüsü avrupadan çıkış ayağına varmadan motorcu arkadaşım durdu sonra plakayı gizlemeye çalışıyor bi an tereddüt ettim
komik mi değil motorcu olarak utandım ulu orta yapılmasa şu haraketler bütün oto sürücüleride görüyor aslında bende taraf değilim motorsikletin köprü bedeli vermesine ama malesef mahkemeler türkiyede süre bildiği kadar sürüyor motorcu bi abimiz bu konu köprü bedeline itiraz için mahkemeye verdiğini biliyorum değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
Başa dön
alpayw Çevrimdışı alpayw Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Crack
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ystanbul/B.çekmece/Bizimkent

MesajTarih: 11.02.2007 - 00:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hocam böyle bir konu forumda var ve 10 sayfaya ulaşmış durumdadır oradaki yorumları okumanı tavsiye ederim.
Başa dön
Crack Çevrimdışı Crack Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ByManiacGNY
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 11.02.2007 - 00:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Neden utanıyorsunki? Seni eşşek yerine koyan bir devlet sana yaptıklarında utanmıyorda motorcular haklı olanı yapınca utanıyorsun. Utanma bence. Sende yap...
Başa dön
ByManiacGNY Çevrimdışı ByManiacGNY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaansanver
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.02.2007 - 00:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alpayw, dostum motorun markasını görebildinmi belki tanıdığım biridir
Başa dön
kaansanver Çevrimdışı kaansanver Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Capital1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.02.2007 - 00:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet çaktırmadan yapmalı veya hiç yapmamalı bence.. Ücretsiz geçmeyi kafaya koymuş ise daha onurlu bir yöntem bulabilir tabii ki... Yahut devlete başka şekilde bunu yansıtma geçirme yöntemlerini düşünmeli.. Hangi konuda adil davranıyor ki devlet ! Ya ne biliim işte.. Can sıkıcı bi durum İstemiyorum
Başa dön
Capital1 Çevrimdışı Capital1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
alpayw
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 11.02.2007 - 00:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

utandığım ulu orto olması baştan söylemiştim bende taraf değilim köprü üçretine oto sürücülerine motorcular adına malzeme çıkıyor ordan gazteciside tv ciside her türlü yetkili yetkisiz insanlar geciyor bence orta yerde yapan arkadaşımız acemi ve düşüncesiz Bravo

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

kaansanver demiş ki:
alpayw, dostum motorun markasını görebildinmi belki tanıdığım biridir
dostum sadece motorda değil köprüden geçerken mutlaka bi alarm ötüyor otolarda kaçıyor Beğenmedim
Başa dön
alpayw Çevrimdışı alpayw Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Henry
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Balıkesir

MesajTarih: 11.02.2007 - 01:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alpayw, Sen gişelerden tekerle geçen görmedin herhalde o da hoş oluyor süper bi duygu plaka asfalt yüzü görsün hesabı:=))

Death is certain,life is not... ChiLdreN'n*
Başa dön
Henry Çevrimdışı Henry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alpayw
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 11.02.2007 - 01:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

henryRR demiş ki:
alpayw, Sen gişelerden tekerle geçen görmedin herhalde o da hoş oluyor süper bi duygu plaka asfalt yüzü görsün hesabı:=))
bu saatte güzel espiri ağzına sağlık Alkışlıyorum
Başa dön
Henry
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Balıkesir

MesajTarih: 11.02.2007 - 01:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alpayw, cidden söylüyorum yaşadım biliyorum ve geçen çok arkım var hatta Sinan(conan81) de videosunda gecıyor gerci o köprüde yapmıyor ama olsun gişe gişedir;) Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Death is certain,life is not... ChiLdreN'n*
Başa dön
Henry Çevrimdışı Henry Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alpayw
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 11.02.2007 - 01:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

henryRR demiş ki:
alpayw, cidden söylüyorum yaşadım biliyorum ve geçen çok arkım var hatta Sinan(conan81) de videosunda gecıyor gerci o köprüde yapmıyor ama olsun gişe gişedir;) Çok gülüyorum Çok gülüyorum
6 ay kadar önce sanırım bu konu baya bi haraetli bir tartışma vardı 20 sayfa geçmiş biliyorum bu konuşmalarda taktik bile veren vardı ogs nin 4 gişesi tabirinde sağ taraf diye ama ne derece doğru bilmiyorum bende bu kadar zamanda yoktum da:)))) bu gün başladım siteye girmeye Delirdim
Başa dön
orjinal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 11.02.2007 - 02:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben hergun gecıyorum sadece 2 kez okumus plakası kuyrukta olanlar hıc korkmasın
Başa dön
orjinal Çevrimdışı orjinal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alpayw
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 27.02.2007 - 22:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

orjinal demiş ki:
ben hergun gecıyorum sadece 2 kez okumus plakası kuyrukta olanlar hıc korkmasın
nasiiiiiiiiiiiiiiii Çok gülüyorum
Başa dön
AlenAlper
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.02.2007 - 23:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok konuşuldu ve değişik yorumlar oldu.Bu yüzden kilitlendi..
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal