Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Chopper Sevdalıları Buraya

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Chopper Sevdalıları Buraya

Chopper Sevdalıları Buraya
Sayfa 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
KILICBEY
Üye
Üye

MesajTarih: 12.02.2007 - 10:13    Mesaj konusu: Chopper Sevdalıları Buraya Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim gibi Chopper sevdalıları bu topicde toplansın istiyorum .

Faideli bir topic olacağını düşünüyorum ...

Neden Chopper ?
Chopper Motorunuz Ne , Varsa Resmi Gülümsüyorum
Chopper cılar ne giyer ?
Hangi kaskı kullanırlar ?
Hangi aksesuarları kullanırlar ?
Chopper modifiye yapan yerler ?
Chopper eksoz yapan yerler ?
Aklınıza gelen diğer sorular ...
Paylaşmak istedikleriniz ...
Başa dön
KILICBEY Çevrimdışı KILICBEY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Max_PAYNE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 12.02.2007 - 10:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Daha ziyade cruiser deseydik...
Max_PAYNE Çevrimdışı Max_PAYNE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motocrazyracing
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KSK florya orda bulamazsan ALSANCAK kordon

MesajTarih: 12.02.2007 - 14:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KILICBEY, BENDE ESKİ BİR CHOPPER CİYİM ÇOK GÜZEL ANILARIM OLDU AMA BANA YAŞIMDAN DOLAYI YETERSİZ GELDİ...

Eksoz larımı izmirde TAYYİM USTA yaptırmıştım...

Kaskım motrum genelde koyu renkli deri seçiyordum...

-~--~--~--~--~--~--~--~-- ALEMİN SEXİ MOTORCUSU --~--~--~--~--~--~--~--~-
Başa dön
motocrazyracing Çevrimdışı motocrazyracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HeLiCoPTeRMaN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.02.2007 - 15:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öncelikle ufak bir düzeltme yapalım Gülümsüyorum ;

CHOPPER:sadece binicisine özel olarak dizayn edilmiş kısacası chop(kesilmiş,uyarlanmış) edilmiş cruiser lara diyoruz

CRUİSER: fabrikasyon standartları olan ve benzerleri yada eşleri yollarda bulunabilen genellikte kız tavlamakta kullanılan diğer zamanlarda ise bir yerden bir yere taşıma aracı olarak kullanılan bir bakanın dönüp tekrar baktığı, bi oturabilirmiyim diyenin, oturunca üstünden kalkmak istemediği makinalardır Çok gülüyorum

benim makina 06 H-D dyna wideglide streetbob

işte böyle birşey Çok gülüyorum

toplanalım tabii gruplar kuralım, gruplar yapalım,herkese cruiser ruhunu işleyelim Dans
Başa dön
HeLiCoPTeRMaN Çevrimdışı HeLiCoPTeRMaN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Max_PAYNE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 12.02.2007 - 15:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Honda Shadow 750, sözün bittiği egsozun konuştuğu yer burası... Çok gülüyorum

Fazla söze gerek yok arkadaşlar biliyosunuz, Honda yaptımı en iyisini yapar. Bitmiştir. Dil çıkarıyorum

Bu da benimki,

Max_PAYNE Çevrimdışı Max_PAYNE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
simer
Üye
Üye

Nereden: edirne

MesajTarih: 12.02.2007 - 16:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam arkadaşlar 97 suzuki intruder kullanıyorum.Intruder'ın görselliğine olan hayranlığımın yanında,sabahları işime giderken takım elbiseyle kullanabilmem seçim yapmamdaki en büyük artım oldu.Performans olarak şu ana kadar herhangi bir uygulama yaptırmadım ancak yıpranan egzosumu pipe tipi egsoz ile değiştirmek istiyorum.Highway Hawk,fiyatlarına bakınca biraz şevkim kırıldı ancak arka lastiğimi ve egzosumu mutlaka değiştirmek istiyorum.
Başa dön
simer Çevrimdışı simer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
europeentartars
Üye
Üye

MesajTarih: 26.02.2007 - 16:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam ben de hasta cruiser ve chopper tutkunuyum.vt750 kullanıyorum.
Başa dön
europeentartars Çevrimdışı europeentartars Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaanmoto
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 26.02.2007 - 16:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben daha cok enduro makına kullanıyordum ama ıkı senedır jınlun ısmınde cruser makına sattım ve kullanım olarak cok sevdım sımdıkı favorım hyosung agulere 650 cc nasıp dıyeyım
Başa dön
kaanmoto Çevrimdışı kaanmoto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
eyesofblind
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.02.2007 - 17:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cruiser sever arkadaşlara selamlar.. Nisan gibi ben de motorlu deli olacağım. O zaman resimlerimi de koyarım fikirlerimi de paylaşırım. Cruiser gibisi yok, sesi, görüntüsü, ihtişamı.. Bambaşka yahu, beğenmeyene aşkolsun. Çok gülüyorum Delirdim

Başa dön
eyesofblind Çevrimdışı eyesofblind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
smoke-59
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa MD

MesajTarih: 26.02.2007 - 17:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim hayallerimi süsleyen makina tarzıdır... cruiser.. dehşet bi aksesuar kaldırma özelliğine sahiptir baştan yaratıssın tabi o zaman chopper olur Gülümsüyorum
deri mamülleri ile yaz ve kış kreasyonunu istediğin gibi belirleyebilirsin, yazın parmaksız deri eldiven kışın tam korumalı(ısıyı geçirmeyen) eldiven ile harika bir görellik katarsın kendine... kask olarakta nazi diye tabir ettiyimiz kask modelleri ile çok yakışıklı görüntüler sergileye bilirsin... saygılar benden bu kadar.. benim şu aralar istediğim makina ise dragstar650c yada shadow750 allahın izniyle....
Başa dön
smoke-59 Çevrimdışı smoke-59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
oday
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Maltepe/cadde

MesajTarih: 26.02.2007 - 17:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel makineler paylasım icin saoç Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gaziantep

MesajTarih: 26.02.2007 - 17:58    Mesaj konusu: slm Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cruiser olgunluk,o bir tutku,obir aşk,o hakimiyet,o özgürlük,o onsuz olamama duygusu,o bir tarz ,o bir ekol,o ıssız yolların deli virajların tek arkadaşı,kısacası Cruiser dert ortağı ,neşeli bir arkadaş,bazan sadık bir sırdaş.kalın sağlıcakla işte buda benim dert ortağım
Başa dön
Alperence Çevrimdışı Alperence Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tylertyler
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.02.2007 - 18:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cruiser kullanımı daha rahattır 1 saat sonra belin kopmaz ağrıdan race gibi egzoz olayıda çok sağlam söyle bir yaz günü beşiktaştan çıkıp hisara kadar arnavutköy bebek yavaş yavaş gezilebilecek en güzel motor tipidir Bravo tabi race sede ihanet etmiyelim race den sonra Dil çıkarıyorum
mysugar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/istinye

MesajTarih: 26.02.2007 - 18:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet evet güsel makinalar bende severim...
gokhan2021
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 26.02.2007 - 19:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben de bir cruiser kullanıcısıyım İste buda benım kızıl kaplanım
Bu bız yoldayken

Bu yeni bıcıbıcı yapmısken:D

Burda kızımla daga bayıra vurmustuk kendımızı Dil çıkarıyorum

gokhan2021 Çevrimdışı gokhan2021 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Sonraki
1. sayfa (Toplam 12 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal