Tarih: 12.02.2007 - 10:13 Mesaj konusu: Chopper Sevdalıları Buraya
Benim gibi Chopper sevdalıları bu topicde toplansın istiyorum .
Faideli bir topic olacağını düşünüyorum ...
Neden Chopper ?
Chopper Motorunuz Ne , Varsa Resmi
Chopper cılar ne giyer ?
Hangi kaskı kullanırlar ?
Hangi aksesuarları kullanırlar ?
Chopper modifiye yapan yerler ?
Chopper eksoz yapan yerler ?
Aklınıza gelen diğer sorular ...
Paylaşmak istedikleriniz ... _________________ Forever Truva - Chopper 250cc Tr250 - 4
http://www.teknoportal.gen.tr http://www.sevgiliye.net
CHOPPER:sadece binicisine özel olarak dizayn edilmiş kısacası chop(kesilmiş,uyarlanmış) edilmiş cruiser lara diyoruz
CRUİSER: fabrikasyon standartları olan ve benzerleri yada eşleri yollarda bulunabilen genellikte kız tavlamakta kullanılan diğer zamanlarda ise bir yerden bir yere taşıma aracı olarak kullanılan bir bakanın dönüp tekrar baktığı, bi oturabilirmiyim diyenin, oturunca üstünden kalkmak istemediği makinalardır
benim makina 06 H-D dyna wideglide streetbob
işte böyle birşey
toplanalım tabii gruplar kuralım, gruplar yapalım,herkese cruiser ruhunu işleyelim
Selam arkadaşlar 97 suzuki intruder kullanıyorum.Intruder'ın görselliğine olan hayranlığımın yanında,sabahları işime giderken takım elbiseyle kullanabilmem seçim yapmamdaki en büyük artım oldu.Performans olarak şu ana kadar herhangi bir uygulama yaptırmadım ancak yıpranan egzosumu pipe tipi egsoz ile değiştirmek istiyorum.Highway Hawk,fiyatlarına bakınca biraz şevkim kırıldı ancak arka lastiğimi ve egzosumu mutlaka değiştirmek istiyorum.
ben daha cok enduro makına kullanıyordum ama ıkı senedır jınlun ısmınde cruser makına sattım ve kullanım olarak cok sevdım sımdıkı favorım hyosung agulere 650 cc nasıp dıyeyım
Cruiser sever arkadaşlara selamlar.. Nisan gibi ben de motorlu deli olacağım. O zaman resimlerimi de koyarım fikirlerimi de paylaşırım. Cruiser gibisi yok, sesi, görüntüsü, ihtişamı.. Bambaşka yahu, beğenmeyene aşkolsun. _________________ Verecek ışığı olmayan karanlığı sever...
Tarih: 26.02.2007 - 17:21 Mesaj konusu:
benim hayallerimi süsleyen makina tarzıdır... cruiser.. dehşet bi aksesuar kaldırma özelliğine sahiptir baştan yaratıssın tabi o zaman chopper olur
deri mamülleri ile yaz ve kış kreasyonunu istediğin gibi belirleyebilirsin, yazın parmaksız deri eldiven kışın tam korumalı(ısıyı geçirmeyen) eldiven ile harika bir görellik katarsın kendine... kask olarakta nazi diye tabir ettiyimiz kask modelleri ile çok yakışıklı görüntüler sergileye bilirsin... saygılar benden bu kadar.. benim şu aralar istediğim makina ise dragstar650c yada shadow750 allahın izniyle.... _________________ SATILIK:
burgman400 2005 yanlış olmasın modifiyelidir..!
İrtibat no: 0535 8836086
Tarih: 26.02.2007 - 18:02 Mesaj konusu:
cruiser kullanımı daha rahattır 1 saat sonra belin kopmaz ağrıdan race gibi egzoz olayıda çok sağlam söyle bir yaz günü beşiktaştan çıkıp hisara kadar arnavutköy bebek yavaş yavaş gezilebilecek en güzel motor tipidir tabi race sede ihanet etmiyelim race den sonra _________________ LOST
Ben de bir cruiser kullanıcısıyım İste buda benım kızıl kaplanım
Bu bız yoldayken
Bu yeni bıcıbıcı yapmısken:D
Burda kızımla daga bayıra vurmustuk kendımızı _________________ Yamaha 535 Virago 98 model
35 AH 9452
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız