Tarih: 13.02.2007 - 15:46 Mesaj konusu:
20de20, kardeş fiyat istersen sahibindene,motor kıyaslama istersen dergilere,daha detaylı bilgi için şu adrese
ŞAHİN MOTOR-YENİ MAHALLE-FEVZİ ÇAKMAK BULVARI-NO:374 DENİZLİ adresine gidersen MUSTAFA ÇETİN USTA sana yardımcı olur _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
r6 ve 1000 rrda değişiklik yok ancak 600 rr da ciddi de bir evrim var. fiyatlar hepsinde ucmus. yapacak bır sey yok _________________ [SIGPIC]http://i304.photobucket.com/albums/nn169/redstormr1/rr%20with%20haya/IMG_0841_edited-1.jpg[/SIGPIC]
Tarkan 600 mantıksızlık bunun neresinde anlayamadım. 2005 600 rr ile 2006 600rr arasındaki farklar neler bunu öğrenmek istiyorum. İkinci el alırken 1 yaş genç olmanın yanında ne için fazla para vericem öğrenmek istiyorum. Kötü mü yaptık yani _________________ 1997 mz 301, 1998 yamaha tdm 850, 2007 honda cbr 1100xx...
soru guzel ve yerınde.
sımdı 2005 olanlar ıkı yasında oluo.2006 larda daha yenı cıl cıl oluyo bır yasını yenı doldurmus olanlar da vardır gun alanlarda.bu ılk kısmı
ıkıncısı sımdı 1000rr bıraz motoru buyuk oluyo bınlık oluyo kendısı.bırde honda oluyo.600 rr onun kucuk kardesı oluyo daha kucuk oluyo motoru.r6 ıse 600 rr ın daysının oglu oluyo ısımlerı farklı oluyo yamaha oluyo ılk bakınca aa ıkısıde bızım koyden dedırtıyo ama karakterlerı farklı oluyo
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
redstorm demiş ki:
r6 ve 1000 rrda değişiklik yok ancak 600 rr da ciddi de bir evrim var. fiyatlar hepsinde ucmus. yapacak bır sey yok
Ya Arkadaşlar sanrım anlatamadım dersimi. Bir daha yazayım isterseniz!!!
2005 600rr ile 2006 600rr Farkı= ????
2004 1000RR ile 2005 1000rr farkı=????
2005 R6 ile 2006 R6 Farkı= ?????
Anlatabildim mi derdimi?????
farkları fıyatları farkları modellerı farkları markaları farkları motor hacımları farkları su ankı durmları belkıde kılometrelerı varsa kazalrı.
herhalde nlattım ben kendımı kardes.sen eger soruyorsan hangısını alırsınız dıye her kez gonlunde yatan aslanı muadıllerı ıle karsılastırarak sana cevap yazar.
ılk olarak 1000 mı 6oo mu bu onemlı.
daha sonra hangı marka bu ıkıncısı.honda lırken ucuz parcası kol gıbı ama ıı makına.600 lukerının ıkıncı elı zayıf 600 f harıc .
yamaha alırken pahalı parcası nıspeten ucuz.600 peynır ekmek gıbı gıder.ama 2006 sı cıktı bıraz eskılerı pırım kaybettı.pazarlıga acık.
1000 rr bınlıkler arasında bence en kotu performansıolan makına.ama her topal satıcının bır kor alıcısı vardır.
bunların hepsı benım sahsı fıkırlerımdır .polemıge gırmek ıstemeden yazıyorum cevap bklemıyorum.sende kendı ıstedıgını belırle onun uzerıen yogun arastırmaya gır derım.bu ıslerde duse kalka ogrenılıyor.10 uncu makınası alırken de bıle tufaya dusme sansın yok degıl o yuzden bısmıllah dıyeceksın onem sırasını kendıen gore yapacaksın ona gore krıterlerını belırleyıp el sıkısacaksın bır arkadasla.
yardımcı olabıldıysem sevınırım.
Teşekkür ederimxenox benim derdim bu model yılları arasındaki beygir, grenaj, fren, teknoloji farklarını bilen varmı. Hani arabalarda olur bazan iki yıl arasında ruhsattaki rakamdan başka bir fark yoktur. Bu modellerde böylemi diyorum. yoksa bariz farklar nelerdir onları soruyorum???? _________________ 1997 mz 301, 1998 yamaha tdm 850, 2007 honda cbr 1100xx...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız