Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yazı Bekleyen Canavarlar...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yazı Bekleyen Canavarlar...

Yazı Bekleyen Canavarlar...
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
yamahaakif
Üye
Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 13.02.2007 - 19:09    Mesaj konusu: Yazı Bekleyen Canavarlar... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Canavar R1...

Canavar XT660X...

Başa dön
yamahaakif Çevrimdışı yamahaakif Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 13.02.2007 - 19:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamahaakif, akif abi xt660 ı satmamısmıydın yaff Şok oldum Şok oldum Şok oldum
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yamahaakif
Üye
Üye

MesajTarih: 13.02.2007 - 19:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

O durur demirbaş fazeri verdik Halitçiğim...
Başa dön
yamahaakif Çevrimdışı yamahaakif Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
motocrazyracing
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KSK florya orda bulamazsan ALSANCAK kordon

MesajTarih: 13.02.2007 - 22:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamahaakif, kardeşim her işini görcek dediğin gibi 2 demirbaşa sahipsin aallah yokluğunu göstermesin Göz kırpıyorum

-~--~--~--~--~--~--~--~-- ALEMİN SEXİ MOTORCUSU --~--~--~--~--~--~--~--~-
Başa dön
motocrazyracing Çevrimdışı motocrazyracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hakdem
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 13.02.2007 - 22:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah ayırmasın güzel bir ikili Bir motosiklet sevdalısı başka ne isteyebilir ki bir race bir enduro..belki birde touring olabilir.R1 yazı bekler ama XT660x beklemez gibi geliyor.Kazasız hatasız sürüşler dilerim. Bravo
yamahaakif
Üye
Üye

MesajTarih: 13.02.2007 - 22:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motocrazyracing sağol kardeş Allaha ne kadar şukretsem azdır Allah olmayanada versin...
hakdem XT nin zaten tatili yok hep çalışır garibim Göz kırpıyorum
Başa dön
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: GAVUR İZMİRden

MesajTarih: 13.02.2007 - 23:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güle güle kazasız belasız vede cezasız keyif yüklü sürüşler yapasın Bravo Delirdim
DARISIDA BİR AN ÖNCE BAŞIMA Delirdim Delirdim

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

yahu yazmayı unuttum İKİNCİSİ için darısı başıma Delirdim Delirdim Delirdim

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MotoCop
Üye
Üye

MesajTarih: 14.02.2007 - 00:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Her usta iyidir sevgilerle Gülümsüyorum
Başa dön
MotoCop Çevrimdışı MotoCop Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kawasaki_46_46
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ELBYSTAN

MesajTarih: 14.02.2007 - 14:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vet gercekten canavarmış elleriine saglık
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 14.02.2007 - 14:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamahaakif, allah kaza bela vermesin.ah bu yaz mevsimi yokmu aklıma gelince bi değişiklik oluyor bende Delirdim psikolojik olarak Çok gülüyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 14.02.2007 - 14:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya yaaa ama bu haksızlık Çok gülüyorum bız bıtaneyı bulmaıyoruz yaww Çok gülüyorum neyse gule gule kullan Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: b.street

MesajTarih: 14.02.2007 - 15:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mükemmel ikili ,özellikle yamaha fan'ları için Göz kırpıyorum keyifli günler
Başa dön
2FAST4YOU Çevrimdışı 2FAST4YOU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kahadeer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KDZ.ERE?LYDEN =) 67 KDZ 67

MesajTarih: 15.02.2007 - 23:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah ayırmasın Çok gülüyorum maşallah maşallah tütütü Dil çıkarıyorum

desibel67@hotmail.com____kahadeer@w.cn
Başa dön
kahadeer Çevrimdışı kahadeer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
choconut
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 16.02.2007 - 19:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi keşke arkadaki kekliğide alsaydın orda çok mahsun kalmış.. Çok gülüyorum çok güzel makinlar Allah kaza bela vermesin..
nesquik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya / Ereğli /istasyon caddesinden

MesajTarih: 16.02.2007 - 19:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaw abi ne makinalar allah ayırmasın sewenleri Bravo

42 yj 027 FalcOn 125
Başa dön
nesquik Çevrimdışı nesquik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal