Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - izmir MDTK Tanışma toplantısı gerçekleşti!(fotoğraflı)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

izmir MDTK Tanışma toplantısı gerçekleşti!(fotoğraflı)

izmir MDTK Tanışma toplantısı gerçekleşti!(fotoğraflı)
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
vuyu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 14.02.2007 - 15:46    Mesaj konusu: izmir MDTK Tanışma toplantısı gerçekleşti!(fotoğraflı) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel ve ciddi bi katılımla gercekleşen tanışma toplantımız çok güzel geçti.Bu güzelliği yarattıkları için tüm katılımcılara kendi adıma teşekkür ederim.
Artık provalarda buluşacağız.Herkes için keyifli ve başarılı bi çalışma dönemi olacağını umuyorum.
Oyunumuzun prömiyer tarihi ve yeri belli olduğunda tüm Md üyelerinin haberi olacak ...Seyirci olarak katılımlarınızı bekliyoruz.Doyasıya gülmek vede Motorculardan güzel bi oyun izlemek isteyenler kaçırmasın derim Gülümsüyorum
Ayrıca tiyatro kulübünde oyunculuk dışında görev almak isteyen arkadaşlar her zaman bu kulübe dahil olabilirler.

sevgiler
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 14.02.2007 - 16:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vuyu, Hayırlı olsun diyelim. Birlikte güzel şeyler başaracaksınız. Peki bu ilk buluşmadan resim yok mu?? Ağlıyorum
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
vuyu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 14.02.2007 - 16:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimmler birazdann geliyorrrrr..
biraz heyecan yaratalım dedik Gülümsüyorum
şaka bi yana beyazkardelen ekliyecek fotoları ..bende merak ediyorum .
BeLiaL
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: _İzmir_

MesajTarih: 14.02.2007 - 16:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok keyifli bi geceydi vuyu, sanada ayrıca teşekkür ederim kendi adıma birde tanıştığıma memnun oldum Göz kırpıyorum
MehmetTan
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: KAR?IYAKA-YZMYR

MesajTarih: 14.02.2007 - 16:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet 1.toplantı güzel geçti

bekledigimin üzerinde keyif aldın

niçe güzel oyunlara
Başa dön
MehmetTan Çevrimdışı MehmetTan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 14.02.2007 - 16:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok keyifli bir toplanma ve tanışma oldu.kendi adıma katılan tüm arkadaşlarıma ve bu izmir mdtk oluşturan emeği geçen gökçe'ye yönetime sonsuz teşekkürler ediyorum.

izmir mdtk olarak çok güzel şeylere imza atıcağımıza inanıyorum.inanmak başarmanın yarısıdır Bravo Bravo Bravo

[img}http://img214.imageshack.us/img214/5721/aa1yq2.jpg[/img]

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...

En son kaRRdelen tarafından 14.02.2007 - 16:57 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
BeLiaL
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: _İzmir_

MesajTarih: 14.02.2007 - 16:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nur'um canım ellerine sağlık canım.Bu arada tekrar geçmiş olsun İstemiyorum Dikkat et kendine sen bize lazmsın Göz kırpıyorum
eralp
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul - Mecidiyek?y

MesajTarih: 14.02.2007 - 16:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

REsimlerden çok keyifli bi gece gecirildiği belli.. Umarım izmirde oluşum toplantıya denk gelirde sizlerle tanışma fırsatım olur

Başa dön
eralp Çevrimdışı eralp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
vuyu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 14.02.2007 - 16:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok teşekkurler Nur..ellerine sağlıkk..ama sanki biraz büyük mü olmuş ne ?ee nede olsa Tiyatro yapıyoruz artık, herşey büyük büyük olmalı değilmi ..arkadaki seyircilerde görsün diye Gülümsüyorum
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 14.02.2007 - 16:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nur ablam resimler çoook büyük çıkıyor bi yanlışlık var sanırım aberin ola
resimdekiler harikasınız her zamanki gibi oh oh maallah tanıdık simal çok mehmet abim eline nede yakışmış Gülümsüyorum
MrEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kozyatağı- Honda&TransAlpXL600/98 ARh+

MesajTarih: 14.02.2007 - 16:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vuyu, sevgili Gökçe, senin nezlinde ve girişimlerinle başlayan izmir MDTK Tiyatro ilk buluşması hayırlı olsun Alkışlıyorum
Başladığı gibi ciddiyeti ve güzelliğiyle de devam etsin Bravo

İnanıyorum ki, MDTK olarak güzel işlere imza atacağız hep birlikte..

MD olarak bir çok ilki başarıyoruz ve ön yargıları da bu anlamda kırıyoruz, kıracağız. Alkışlıyorum

İstanbul MDTK olarak, İzmirli Tiyatro sever Motorcu dostlarımıza kolay gelsin ve zevkli, keyifli prova süreci yaşamalarını diliyorum.. Çoook seviyorum Bravo

Sevgilerimle..
RRapunzel
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.02.2007 - 16:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşkrlr nur ablacım Bravo Bravo
paradiseeizmir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 14.02.2007 - 17:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

elinize sağlık çok süper olmuş nur Alkışlıyorum
Başa dön
paradiseeizmir Çevrimdışı paradiseeizmir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ibRRahim
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 14.02.2007 - 20:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet arkadaşlar gerçekten çok keyifli bir vakit geçirdik katılan tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi iletirim Bravo Bravo

bu arada gökçe hanıma çok çok teşekkür ederim Bravo
eeeeeeee hocam ben bu arada imzalı fotolarımı dağıtmaya başladım Dil çıkarıyorum bu yasak değil deme hocam Delirdim Delirdim

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

pardon pardon beyazkardelen79, sanada bu geceyi bu güzel fotolarla süslediğin için teşekkür ederim Bravo ama burada eksik foto var gibi Öfkeliyim Öfkeliyim

ibrahimkaymaz@motordelisi.com
Başa dön
ibRRahim Çevrimdışı ibRRahim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
dezanj
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/avrupayakası

MesajTarih: 14.02.2007 - 21:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

elinize sağlık çok güzel bi paylaşım bende istanbul MDTK dan biri olarak şimdiden tebrik ediyorum inanın müthiş güzel bi olaya adım attınız biz istanbul MDTK olarakMrEnduro, hocamız önderliğinde yola devam ediyoruz sizi izlemek ve bizi izlemeniz dileğiyle Alkışlıyorum Alkışlıyorum Çoook seviyorum Bravo
dezanj Çevrimdışı dezanj Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal