Güzel ve ciddi bi katılımla gercekleşen tanışma toplantımız çok güzel geçti.Bu güzelliği yarattıkları için tüm katılımcılara kendi adıma teşekkür ederim.
Artık provalarda buluşacağız.Herkes için keyifli ve başarılı bi çalışma dönemi olacağını umuyorum.
Oyunumuzun prömiyer tarihi ve yeri belli olduğunda tüm Md üyelerinin haberi olacak ...Seyirci olarak katılımlarınızı bekliyoruz.Doyasıya gülmek vede Motorculardan güzel bi oyun izlemek isteyenler kaçırmasın derim
Ayrıca tiyatro kulübünde oyunculuk dışında görev almak isteyen arkadaşlar her zaman bu kulübe dahil olabilirler.
sevgiler _________________ Bir macera yasamak dedigin ,küçük zamanlar harmani........
resimmler birazdann geliyorrrrr..
biraz heyecan yaratalım dedik
şaka bi yana beyazkardelen ekliyecek fotoları ..bende merak ediyorum . _________________ Bir macera yasamak dedigin ,küçük zamanlar harmani........
Çok keyifli bi geceydi vuyu, sanada ayrıca teşekkür ederim kendi adıma birde tanıştığıma memnun oldum _________________ Görürdü Elmas muamelesi az olsaydı eğer Kum..Çok mu gözüne battı usturuplu durusum..Kasma bosa ben BUYUM...!
çok keyifli bir toplanma ve tanışma oldu.kendi adıma katılan tüm arkadaşlarıma ve bu izmir mdtk oluşturan emeği geçen gökçe'ye yönetime sonsuz teşekkürler ediyorum.
izmir mdtk olarak çok güzel şeylere imza atıcağımıza inanıyorum.inanmak başarmanın yarısıdır
Nur'um canım ellerine sağlık canım.Bu arada tekrar geçmiş olsun Dikkat et kendine sen bize lazmsın _________________ Görürdü Elmas muamelesi az olsaydı eğer Kum..Çok mu gözüne battı usturuplu durusum..Kasma bosa ben BUYUM...!
REsimlerden çok keyifli bi gece gecirildiği belli.. Umarım izmirde oluşum toplantıya denk gelirde sizlerle tanışma fırsatım olur _________________ Motogiyim Türkiye'nin en Bol Çeşit İçeren Online Motosiklet Aksesuar Magazası
cok teşekkurler Nur..ellerine sağlıkk..ama sanki biraz büyük mü olmuş ne ?ee nede olsa Tiyatro yapıyoruz artık, herşey büyük büyük olmalı değilmi ..arkadaki seyircilerde görsün diye _________________ Bir macera yasamak dedigin ,küçük zamanlar harmani........
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 14.02.2007 - 16:29 Mesaj konusu:
nur ablam resimler çoook büyük çıkıyor bi yanlışlık var sanırım aberin ola
resimdekiler harikasınız her zamanki gibi oh oh maallah tanıdık simal çok mehmet abim eline nede yakışmış _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Kayıt: Oct 15, 2005 Mesajlar: 3016 Nereden: Kozyatağı- Honda&TransAlpXL600/98 ARh+
Tarih: 14.02.2007 - 16:45 Mesaj konusu:
vuyu, sevgili Gökçe, senin nezlinde ve girişimlerinle başlayan izmir MDTK Tiyatro ilk buluşması hayırlı olsun
Başladığı gibi ciddiyeti ve güzelliğiyle de devam etsin
İnanıyorum ki, MDTK olarak güzel işlere imza atacağız hep birlikte..
MD olarak bir çok ilki başarıyoruz ve ön yargıları da bu anlamda kırıyoruz, kıracağız.
İstanbul MDTK olarak, İzmirli Tiyatro sever Motorcu dostlarımıza kolay gelsin ve zevkli, keyifli prova süreci yaşamalarını diliyorum..
Sevgilerimle.. _________________ Motorsuz,Gezisiz ve Sanatsız kalmayın.Volkan
Kayıt: Dec 10, 2006 Mesajlar: 1316 Nereden: istanbul/avrupayakası
Tarih: 14.02.2007 - 21:43 Mesaj konusu:
elinize sağlık çok güzel bi paylaşım bende istanbul MDTK dan biri olarak şimdiden tebrik ediyorum inanın müthiş güzel bi olaya adım attınız biz istanbul MDTK olarakMrEnduro, hocamız önderliğinde yola devam ediyoruz sizi izlemek ve bizi izlemeniz dileğiyle _________________ [b:04ff290957]MÜLTECİ...![/b:04ff290957]
[b:04ff290957]Mülteci...![/b:04ff290957]
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız