Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2005 r6 için yazılanlar

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2005 r6 için yazılanlar

2005 r6 için yazılanlar

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
_kurt_
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: antalya/side

MesajTarih: 16.02.2007 - 01:00    Mesaj konusu: 2005 r6 için yazılanlar Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya arkadaşlar benm anlamadıgım bir motor 10000 km yi geçince bitmiş mi oluyor saçma sapan yazan arkadaşlara bu laflarım.biz bu işin içindeyiz motoru 15000 km ye dusurup ilan vermesini de biliriz.bu lafları soyleyen arkadaşlar evlerinin balkonuna bile çıkmamş el bebek gul bebek büyümüşler herhalde motor bu kardeşim bineceksin bakımını da yapacaksın gaz da çekeceksin benm motorum temiz gunde 2 sefer motor yıkadıgımıda bilirim.yarısamı girdi niye sticker var dıyen arkadaşlarada diyecek lafım yok zaten benm zevkim bu kardeşim mal ortada almıycaksan niye yorum yapıyosun alacaksanda alırsın kendi zevkine gore yaparsın bu senn zevkin.ben o stickerların bi çogunu almanyadan set olarak getirttim.ilanı nıye kitlemiyosun benm ilanımda faso olan bı durum mu var kardeşim boyle salakça bi laf varmı sen gelmişin bana ilanı kıtleyin o zaman ben motoru direk çope atıyım sizin gibilere yapılacak sey dusurcen km yi kakalıycan bakcan yoluna ama işte ne yapalım bizde yok boyle seyler bunlarıda sizin cehaletinize vuruyorum başka bişey degil bildiginizden boyle kelimeler de soyliyceginizi zannetmiyorum kadir__rr abim motoru çok iyi bilir.ben bu motoru aldıgımda 21000km deydi 1ayda 24000 oldu ben binerim kardeşim siz alın evinizin balkonuna koyun isterseniz bu lafları soyleyen arkadaşların içindende motorunu benm kadar duskun birinin çıkacagınıda zannnetmiyorum.neyse mal guzel olunca b..k atılılır zaten bu işin kanunu budur.eger km si dusuk isteyen arkadşlar varsa sıfır motorlara baksınlar 2.el ilanlara alıcı olmayıpta saçma sapan yorumlar yapmasınlar.bu laflarım abudik kubidik yorum yapan arkadaşlaradır.varsa içlerinde benmkinden daha temiz daha dolu motoru olan arkadaşlar getirsin bu yata ben alcam herkese iyi akşamlar

saygılarımlar cenab erkal

2003 SUZUKI BANDIT600S (SATILIK)
2004 KAWASAKI ZX-6R (FULL SATILIK)
Başa dön
_kurt_ Çevrimdışı _kurt_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 16.02.2007 - 06:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah kaza bela vermesin.motor bu binelim diye para veriyoruz Bravo

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 16.02.2007 - 09:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_kurt_, Boşver hocam takma o kadar. İkinci el ilanları kitlenmesin diyodum ama kitlenmeyincede böyle tipler tutup saçma sapan yorumlar yapıyolar işte. Alıcı adam zaten belli olur. Açar konuşur gelir bakar eder. Böyle laf salatası yapmaz.

Hayırlı müşteriler.
snakeplisken
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.02.2007 - 14:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Isallah satarsin motorunu, bakma sen burada cesit kinci salak sarkiyor kendi alamiyor diye kiskancligindan yapiyorlar takma sen. İstemiyorum
Başa dön
snakeplisken Çevrimdışı snakeplisken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
conan81
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: miami

MesajTarih: 16.02.2007 - 15:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şu ılanın lınkını verebılırmı bırı???
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 16.02.2007 - 15:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.motordelisi.com/ftopict-42267.html
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 16.02.2007 - 15:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sonra da neden kilitleniyor ikinci el ilanları diyorsunuz.. Buyrun.

_kurt_, ilanındaki gereksiz mesajları temizliyorum. Fotolar büyük olmuş, 640*480 site kurallarında. Düzeltip bana PM yoluyla linklerini iletirsen, eklerim Bravo Şimdilik linklerini vereceğim.

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.02.2007 - 15:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet herşey ortada kilit neye yarıyormuş herkes bu topıcle görsün....

yanlız yazılanları okudum 24.000km motora dünya turumu attın demışler dünya turunu ben 2 defa atmışım demekkı ama hakkını yememek gerek benım motor bıtmış bıde motor yaptırayım bu aralar olmazsa... ne kadar cahil insanlar var...

Son Mesajdan 48 saniye:

kivanckaplan, bılır benım motorun bitik oldugunu yaa ben kullanamıyorum yada vs...
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_kurt_
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 16.02.2007 - 16:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkaşalar hepinize teşekkurler yazdılarınızdan dolayı herkese teşekkurler iyi gunler

Başa dön
_kurt_ Çevrimdışı _kurt_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
reddevil21
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çanakkale/lapseki

MesajTarih: 16.02.2007 - 16:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hak veriyorum sana.. Bravo eee işte insanlarla uğraşmak kadar zor bir iş varmı? İstemiyorum
beni hayata ba?layan,yalan söylemeyen,ihanet etmeyen tek a?kymÇoook seviyorum
Başa dön
reddevil21 Çevrimdışı reddevil21 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 16.02.2007 - 17:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_kurt_, ilanını temizledim. Bravo

Fotograf boyutları çok yüksek olduğundan sadece linkini verdim. Ebatlar max. en 640*boy 480 olacak şekilde yeniden düzenleyip bana linklerini verisen onları da eklerim ilanına.

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_kurt_
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 16.02.2007 - 23:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kivanckaplan, usta teşekkur ediyorum yarın ilk işim fotoların boyutunu kucultup sana linkini vermek ilginden dolayı tesekkurler ii akşamlar

Başa dön
20de20
Üye
Üye

Nereden: denizli

MesajTarih: 19.02.2007 - 14:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok haklısınız Ama özellikle race makinalarda 30.000 geçtimi yarın makinayı satmaya kalktınızmı kimse talip olmuyor. Bu durumda ister istemez alırken 500 ytl fazla olsun km az olsun diyorsunuz. Birde 2005 bir makinada 20-25 bim km yi görünce adamın gözü patlıyor yani. Ben ilk motor alırken tamirci ve servislerle muhabbetimdede hep aynı şeyleri söylediler. 30.000 civarı makinadan uzak dur. Ama 60000 de makinalar var şimdi canavar gibi tık yok. Tam olarak bende çözebilmiş değilim Olayı
choconut
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 19.02.2007 - 14:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_kurt_, arkadaşım çok sert konuşmuşsun ama doğruları söylemişsin..helal olsun... Bravo
--calvin--
Üye
Üye

Nereden: balıkesir

MesajTarih: 11.04.2007 - 00:58    Mesaj konusu: böyle madenler oluyo Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

böyle diyenler olur boşver takma ne motor lar var 500 km olupta bitmiş kullanmaya bağlı bunu sen daha iyi bilirsin olur böyle madenler.
Başa dön
--calvin-- Çevrimdışı --calvin-- Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal