Tarih: 16.02.2007 - 12:33 Mesaj konusu: ankara md'den herkes mi motur net. e gitti
Arkadaşlar 2004 yılından beri Motordelisi üyesiyim.Son aylarda Ankara da küçük küçük de olsa toplanmaya falan çalışıyoruz. Ama şunu görüyorum ki ANKARA MD diye bişey kalmamış.Demekki herkes Motur.net e gitmiş.İnsanların kişisel sorunlarından ve ticari çıkarlarından dolayı Ankara MD yok olmuş gözlemlediğim kadarıyla.
Belkide gitmemiş ama Ankara da yaşayıp bu siteyi takip eden arkadaşlara ulaşmakta sorunlar yaşıyoruz.
Ankara MD liler lütfen bu foruma bi not bırakında kaç kişi olduğumuzu anlayalım.
3-5 mi yoksa 100-150 mi?
Yada hiçbiri mi?Ya da daha fazlası mı?
Ya da hiç çabalamayalım _________________ Geç frenaj; iyi viraj!!!!!!
ahah, aynen oyle oldu ama gidenlerin de kendilerine gore hakli sebepleri vardi, disardan gordugum kadari ile de gayet memnunlar hallerinden _________________ Herhangi bir pazar günü kazanabilir veya kaybedebilirsin, esas önemli nokta sahada bir erkek gibi kazanabilmek veya kaybedebilmektir...
Kayıt: Aug 10, 2006 Mesajlar: 2217 Nereden: Ankara/Ümitköy
Tarih: 16.02.2007 - 15:29 Mesaj konusu:
Arkadaşım ben varım ...Ama daha motorum ve ehliyetim yok bu arada bşi sorıyım...Ankara'da Mart ta motor fuarı olcaktı..Fuar olcak mı olmıcakmı bilen söyleyebilirmi??
Bu arada ben Ümitköy'de Nissh cafe nin önündeki turuncu evli villalardan oluşan sitede oturuyorum _________________
[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b]
Herkes gitmedi tabi ama o dönemde aktif olanların çoğu gitti. Aslında gördüğüm kadarıyla kalanlar ve o dönemden sonra üye olanların sayısı Ankara MD oluşumu için yeterli. Sanırım benim gibi pek çok üye de girişimlerinizi takip ediyordur. Bu süreç zarfında size katılıp Ankara' daki diğer MD ler ile tanışmayı ben de isterdim. Ne var ki iş ve aile hayatımın yoğunluğu bana engel teşkil ediyor.
Etkinliklere devam edildiği takdirde, ilerleyen zaman içerisinde toplantılara katılımın artacağını düşünüyorum. _________________ Looks like I' m a do everything myself - Maybe I could use some help - But hell, if you want somethin' done right - You just do it yourself
(Rüzgar ate?i körükler)
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız