Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ankara md'den herkes mi motur net. e gitti

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ankara md'den herkes mi motur net. e gitti

ankara md'den herkes mi motur net. e gitti
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
UMUTEMRE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 16.02.2007 - 12:33    Mesaj konusu: ankara md'den herkes mi motur net. e gitti Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar 2004 yılından beri Motordelisi üyesiyim.Son aylarda Ankara da küçük küçük de olsa toplanmaya falan çalışıyoruz. Ama şunu görüyorum ki ANKARA MD diye bişey kalmamış.Demekki herkes Motur.net e gitmiş.İnsanların kişisel sorunlarından ve ticari çıkarlarından dolayı Ankara MD yok olmuş gözlemlediğim kadarıyla.

Belkide gitmemiş ama Ankara da yaşayıp bu siteyi takip eden arkadaşlara ulaşmakta sorunlar yaşıyoruz.

Ankara MD liler lütfen bu foruma bi not bırakında kaç kişi olduğumuzu anlayalım.
3-5 mi yoksa 100-150 mi?
Yada hiçbiri mi?Ya da daha fazlası mı?

Ya da hiç çabalamayalım Üzgünüm
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ErenYekta
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.02.2007 - 12:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

umut emre galiba ankaradan kimse yok sende istanbula gel arkadaşım
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 16.02.2007 - 12:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motur.net i daha önce duymamıştım bile, Ankara'dan bu kadar büyük kayıp olduğunu bilmiyorudum.
http://www.sahibinden.com/shoei_xr-1000_diabolicWQQaXQQ11344912WQQpXQQdisplayitem
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gemboy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 16.02.2007 - 12:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben burdayım, haberin olsun
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.02.2007 - 12:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Koca sitede 3 kişimi var, durum vahimmiş gerçekten. İstemiyorum
http://www.sahibinden.com/shoei_xr-1000_diabolicWQQaXQQ11344912WQQpXQQdisplayitem
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rayjay
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.02.2007 - 13:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ahah, aynen oyle oldu ama gidenlerin de kendilerine gore hakli sebepleri vardi, disardan gordugum kadari ile de gayet memnunlar hallerinden OK
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 16.02.2007 - 13:47    Mesaj konusu: ankara Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

UMUTEMRE, benide say kardeş Bravo
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.02.2007 - 14:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

UMUTEMRE, ya bu koskoca ankarada motoristler nerde ya UMUT bence bu konuda sana çok iş düşüyor kardeşim topla artık ankarayı Bravo
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ARRDA
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ) ANKARA

MesajTarih: 16.02.2007 - 14:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bizde varızda iş güç derken dahil olamıyoruz işte, hayırlısı olsun yeni oluşumun
Başa dön
ARRDA Çevrimdışı ARRDA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
olidamara
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 16.02.2007 - 14:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende varım ama iş çok baharda gelirim inşallah
CLAW
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aşkın olmadığı yerden

MesajTarih: 16.02.2007 - 14:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim duyduğuma göre ankara md önceden cok aktifmiş ama küstürmüşler adamları sebebini bılmıyorum ama Bravo
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 16.02.2007 - 14:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motordelisinin başkenti olmalı ve bunun için kimse caba göstermiyor
yamaha_YBR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA/dikmen

MesajTarih: 16.02.2007 - 14:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

UMUTEMRE, Abi ben varım yaaa yetmezmii ? Çok gülüyorum +1
Başa dön
yamaha_YBR Çevrimdışı yamaha_YBR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 16.02.2007 - 15:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşım ben varım Çok gülüyorum ...Ama daha motorum ve ehliyetim yok bu arada bşi sorıyım...Ankara'da Mart ta motor fuarı olcaktı..Fuar olcak mı olmıcakmı bilen söyleyebilirmi??

Bu arada ben Ümitköy'de Nissh cafe nin önündeki turuncu evli villalardan oluşan sitede oturuyorum

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
oncearocker
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.02.2007 - 15:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkes gitmedi tabi ama o dönemde aktif olanların çoğu gitti. Aslında gördüğüm kadarıyla kalanlar ve o dönemden sonra üye olanların sayısı Ankara MD oluşumu için yeterli. Sanırım benim gibi pek çok üye de girişimlerinizi takip ediyordur. Bu süreç zarfında size katılıp Ankara' daki diğer MD ler ile tanışmayı ben de isterdim. Ne var ki iş ve aile hayatımın yoğunluğu bana engel teşkil ediyor.

Etkinliklere devam edildiği takdirde, ilerleyen zaman içerisinde toplantılara katılımın artacağını düşünüyorum.
oncearocker Çevrimdışı oncearocker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal