DarkHaze'nin açtığı topic de konu biraz dağıldı.
Motorlu polislere kadar geldi. :md:
Eskiden bizi (motorcuları) motorize polisler sırf muhabbet için durdurur,
uzun uzun motosiklet konuştuktan sonra eyvallah deyip ayrılırdık.
Sizinde onlarla ilgili ilginç anılarınız varsa yazın;okuyalım. _________________ LASTY?Y YAK.RUHUNU DE?YL.
Bir gün lastikçi bir abimizin yanında tanıştıydım 2 si ile. Daha yeni kuruluyordu yunuslar o zamanlar bizim burada. Çok korkuyorlardı 1 saat muhabbet etmiştik. Racinglere karşı acayip dolulardı. İhale filan açılacak motor alınacaktı daha. Onlara bizlerden, dd'den filan bahsetmiştim.
bende niyetliyim motorize olmaya önümüzdeki dönem sınavlara girecez
hayırlısı kardeş Allah gönlüne göre versin.
gelelim motorize ekiplere yıllar önce arkadaşlar beni rumeli caddesinde çevirdiler
üzerimde teslim etmem gereken acil evrak var ve benim nerde oturduğumdan
tutunda bizim oralarda kiralık evlerin nekadar olduğuna kadar bir sürü soru
gitmem gerektiğini söylüyorum, şakayla karışık motorumu bağlıyacaklarını söylüyorlar kaçana kadar akla karayı seçtim. _________________ Ölüm ile ya?am arasyndaki synyry zorlamanyn dayanylmaz keyfini ya?yyanlar için motor tutkusu
do?u?dan de?il,sonradan bula?my? bir hastalyk,typki bir virüs gibi.
Kayıt: Aug 08, 2003 Mesajlar: 5 Nereden: Kdz.ere?li-ZONGULDAK
Tarih: 26.11.2004 - 21:54 Mesaj konusu:
beni de ışıkta geçerken bi motorize polis memuru durdurdu. yaya geçidinin ortasında evrak kontrolü yaptıktan sonra (baktı herşey tam)
motorcular hızlı gidiyormuş şikayet var. yavaş sür dedi bana.
bi iki racing ci arkadaşa kask olmadığı için ceza yazmıştı. gerçi onlarda ehliyetde yoktu ama neyse. sonra racing ci arkadaşlar sırf ondan korktukları için ehliyet aldılar. aslında pek niyetleri yoktu ehliyet almaya.
ehliyet sınavına beraber girdik. kursun 350 lik java sı vardı. racing ci arkadaşlar onu kullanamadılar. sınav gözetmenine rica ederek kendi motorları ile sınava girdiler. ( 3 kişi ortak bir motor almışlardı) ve canavar gibi kullandılar motoru sınavda
motor gsxr 1100 idi.
1-2 senedir falan da ne onu nede motorunu etrafta görüyorum.
nereden biliyorsun diyecek olursanız hemen söyliyim.
buradaki tek motorize polis oydu. _________________ T?mer Tombulo?lu
XT 600 / Kdz.Ere?li
Tarih: 26.11.2004 - 22:22 Mesaj konusu:
87 senesinde askerden izine gelmiştim motor tamircisi olan abimin dükkandan kaptık 250 lik Jawa hem abimin ıvır zıvır işlerini yapıcam hemde turluycam hasanpaşa da kadıköy belediyesinin karşısında tornacı var oraya gidicem ama yıllar sonra çok samimi olduğum trafik polisi mustafa abi 29 ekim provası var yolu kapattık diyor.yahu dedim 50 mt. ilerde tornacıya gidicem bırtakta geçeyim diyince o zaman inde yürü koçum dedi,vay senmisin diyen Jawanın gaza asılınca istemeden bi tek teker koyduk adama küfür etsem daha iyiydi.,tabi askeriz ya kim takar polisi allahtan Mustafa isimli polis abi bana uymadıda olay kapandı :md: :md: _________________
Tarih: 28.11.2004 - 19:48 Mesaj konusu:
size bir anımı anlatayım;
Arabamı daha yeni almıştım önceki sene ekim ayında, arabamla işyerime doğru gidiyordum, biraz da trafik vardı kırmızı ışıkta trafik durdu sonra hareket ettik hareket etmem ile yolun sağından sol tarafa bakarak bir lise öğrencisi yola fırladı daha yeni hareket ettim ama genede hafifçe yerler ıslak olduğu için tama duramadım çocuğa çarptım. cocuğun elindeki kitaplar düştü ben de arabadan inecektim hatta çocuğu kızacaktım (zaten kızmaya fırsat olmadı çocuk kitaplrını toplayıp kaçtı yani önemli bir şey yoktu) arabadan indim daha kapıyı açtım açamamla yerde yatan ikitane polis gördüm. ve şaşkınlıkla siz ne yapıyorsunuz burada dedim onlarda üstlerini düzelterek abi biz de sana çarpmayalım derken motoru yatırdık dediler. ben de geçmiş olsun dedim adamların vites kolu ve bir iki hasarı vardı onları yaptırdım. ama inanamadım bir anda onları yerde görünce tabii onlarda o önüme çıkan liseli çocuğa kızmışlardı ama çocuk tazı gibi kaçınca yapacak bir şey kalmamıştı
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız