Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - YENİ zx10-r aldım hayırlı olsun yokmu ? resimli

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

YENİ zx10-r aldım hayırlı olsun yokmu ? resimli

YENİ zx10-r aldım hayırlı olsun yokmu ? resimli
Sayfa 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 17.02.2007 - 09:56    Mesaj konusu: YENİ zx10-r aldım hayırlı olsun yokmu ? resimli Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.

En son proracing tarafından 17.02.2007 - 10:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
UMUTEMRE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 17.02.2007 - 09:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mehmet Ali; ortak daha önce demiştim hayırlı olsun diye ama bir kere daha deyim.
HAYIRLI OLSUN. Bravo
(İt ürür kawasaki yürür) Dans Dans Dans
firebleda
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmit

MesajTarih: 17.02.2007 - 09:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

proracing allah kaza bela vermeden kullnamayı nasip etsin Göz kırpıyorum bende bu kasa ve rengine hastayım bu motorun.inşallah birgün benimde olacak Bravo
Başa dön
firebleda Çevrimdışı firebleda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Anger
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa

Hayırlı oLsn proracing..Güle Güle kullan
Başa dön
Anger Çevrimdışı Anger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
muhendisozkan
Üye
Üye

MesajTarih: 17.02.2007 - 10:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun mehmet ali kardeşim allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin ...

bir alanya turu yaparız artık :d
Başa dön
muhendisozkan Çevrimdışı muhendisozkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
a_g_g_r_o
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: afyon/merkez

MesajTarih: 17.02.2007 - 10:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun.allah kaza bela vermesin.farın açık tekerin daima düz bassın. Bravo
efsanezzr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 17.02.2007 - 10:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi hayırlı olsun kazasız belasız binersin inşallah
ALLAH grenajlarına asfalt değdirmesin inşallah
efsanezzr Çevrimdışı efsanezzr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 17.02.2007 - 10:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sağolun arkadaşlar Bravo allah herkesin gönlündekini versin inşallah Bravo

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.02.2007 - 10:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kazasız beasız iyi surusler....ben de dun yolumu ustu dıye Z-moto ya ugradım...Yusuf abiyle konustuk bıraz 2007 zx-10 u gosterdi walla cok hosuma gıttı biraz daha kalsaydım satıyordu bana Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hakdem
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 17.02.2007 - 10:10    Mesaj konusu: Re: Yeni ZX10-R aldım hayırlı olsun yokmu? RESİMLİ Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yeşil ZX10R en çok beğendiğim SS lardan.Güle güle kullan Allah hata kaza dert vermesin.Hayırlı olsun.Repsol montta güzelmiş.
erkill
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Rap City

MesajTarih: 17.02.2007 - 10:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel alet darısı bizim başımıza Çok gülüyorum
bizd eçin mallarıyla sürünüoz Çok gülüyorum
Başa dön
erkill Çevrimdışı erkill Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 17.02.2007 - 10:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun , güle güle kullan kazasız belasız..
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 17.02.2007 - 10:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

proracing, MALİ kardeşim ALLAH kaza bela vermisin ne zaman gelecen konyaa gel artık bi sıkalım buralar eski yüzleri özledi kardeşim ya bi bak ya yeşil yeşilll offff kardeşim benim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
masterofspeed
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 17.02.2007 - 10:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kazasız belasız güvenli sürüşler diliyorum. Depon hep dolu virajların bol olsun. Antalya'ya gitmeden önce ilk işin benimle çevreyolunun tozunu atmak olacak ona göre!!!!
Başa dön
masterofspeed Çevrimdışı masterofspeed Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 17.02.2007 - 10:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vay vay mehmet ali nen demek bununiçin kayboldun gitti ha Çok gülüyorum

ne biçim duruş olum bu gülsene biraz kardeşim benim hayırlı olsun allah kaza bela vermesin güle güle kullan Bravo
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Sonraki
1. sayfa (Toplam 13 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal