Mehmet Ali; ortak daha önce demiştim hayırlı olsun diye ama bir kere daha deyim.
HAYIRLI OLSUN.
(İt ürür kawasaki yürür) _________________ Geç frenaj; iyi viraj!!!!!!
abi hayırlı olsun kazasız belasız binersin inşallah
ALLAH grenajlarına asfalt değdirmesin inşallah _________________ ..::Kony@ MD T€@M::..
yanlizkartal_86@hotmail.com
Tarih: 17.02.2007 - 10:07 Mesaj konusu:
sağolun arkadaşlar allah herkesin gönlündekini versin inşallah _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
hayırlı olsun kazasız beasız iyi surusler....ben de dun yolumu ustu dıye Z-moto ya ugradım...Yusuf abiyle konustuk bıraz 2007 zx-10 u gosterdi walla cok hosuma gıttı biraz daha kalsaydım satıyordu bana
Tarih: 17.02.2007 - 10:10 Mesaj konusu: Re: Yeni ZX10-R aldım hayırlı olsun yokmu? RESİMLİ
Yeşil ZX10R en çok beğendiğim SS lardan.Güle güle kullan Allah hata kaza dert vermesin.Hayırlı olsun.Repsol montta güzelmiş. _________________ "münâka?aya giri?mek, fayda kapylaryny kapatyr.''
proracing, MALİ kardeşim ALLAH kaza bela vermisin ne zaman gelecen konyaa gel artık bi sıkalım buralar eski yüzleri özledi kardeşim ya bi bak ya yeşil yeşilll offff kardeşim benim
Kazasız belasız güvenli sürüşler diliyorum. Depon hep dolu virajların bol olsun. Antalya'ya gitmeden önce ilk işin benimle çevreyolunun tozunu atmak olacak ona göre!!!!
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 17.02.2007 - 10:24 Mesaj konusu:
vay vay mehmet ali nen demek bununiçin kayboldun gitti ha
ne biçim duruş olum bu gülsene biraz kardeşim benim hayırlı olsun allah kaza bela vermesin güle güle kullan _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız