ewet 07 zx6 nın resmi teknik verileri acıklandı....daha once hp gucu 131hp@14.000dd oldugunu ogrenmiştir şimdi de kawasaki torkun 66nm@11.700dd oldugunu acıkladı....diger verileri de yazıyorum...once canavarın fotolarına bakalım
artık kawasaki'de 600cc kategorisinde eşit şartlarda savaşacak.. siyah renk çok yakışmış ayrıca bu makinaya.. _________________ MD SCOOTER TEAM..2006 honda dylan150..
ne oldu sizin 36 cc nize
636 gibi sınıfsız bi makinadan sonra mantıklı geliyor hiç deilse...
tasarım olarak berbat zaten söylemeye gerek yok anlamsız bakışlar iğrenç kuyruk tasarımı _________________ tiky_rider@hot only for girls ssrider.com
kotu berbat merbat ama hondayı havada karada.......
benim kızdıgım ciddiye almadıgım kişilerin benim her topicime atlaması..yau gıdın kendinize topic açın boş muhabbet yapılacak cok yer var.....yada yazıcaksanız adam gibi altyapısı olan teknik temel yazılar yazın.....yc_, sen 1 senin gibi biri daha var...çekememezlik yapmayın çalışın dua edin siz de alırsınız....motor alırken de kawa alın ki sınıfının en guclusu olsun yada hep zirveye oynasın bırak ezik hondacı olmayı....ve mumkunse benım topiclere yazmayın .......yoksa birgun kendimi tutamıyıp istemedigim yazılar yazıcam
_CrazYDriveR81_, guzellik goreceli bir kavram ama ben de 636 yı daha cok sevıyorum belkı de daha guclu daha buyuk gozuktugundendir......kafa tasarımı olarak 636 yı tek gecerim
Arthas,
herkes istediği makineyi kullanabilir amaaa biri çıkıpta 600cc lerin efendisi diyemez o +36 cc den dolayı...
ZX-636R,
boş muhabetle ne alakası var senin verdiğin bilgilerde, resimlerde kawasaki-turkiye.com da var. boş bişey varsa bu topictir ozaman bombo$.
ayrıca kendi fikirlerimi yazdım nedir bu çekememezlik yeni 600rr ında kuyruk tasarımını beyenmiyorum bunun marka fanatikliğinle alakası yok.. _________________ tiky_rider@hot only for girls ssrider.com
ben beğendim yeni modeli. galiba sele altı ekzozu olan motorlar stop lambasını aşağı alıyor artık. plakalığı sökmicek benim gibiler için sorun yok. beygir ve tork olarak güzel. kawacılara hayırlı olsun.
ali,bu degerlerle kawa hondayı havada karada biraz zor be bu durumda hakıkaten ıyı sıkan alır,bırebır esıtlık sozkonusu(sürücülerin aynı kg de oldugunu varsayıyoruz..) _________________ 2003 HONDA CBR 954 RR...
yok ya sinan abi olurmu hiçç o 0.001 lik fark çok büyük fark havada karada alır kawa :zuahhaha _________________ tiky_rider@hot only for girls ssrider.com
Standart bir pistonda ve makinada 13.9 sıkıştırma oranı..Ee pes be bilader.Wiseco nun tepeli big bore pistonları+ JE forget pistonlarında bile coğu 1000cc ye kadar olanı hatta bazı 1000cc ler bile 13 sıkıştırma oranına sahip.İlgimi çekti alıp bi açacağım makinayı bi inceleyeceğim.Bakiyim benden habersiz ne yapmışlar... _________________ TC'de en derin modifikasyonlara imza atan adam...
LEGENDS ARE NOT DIE...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız