Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kanuni Storm 150

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kanuni Storm 150

Kanuni Storm 150
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Leeo
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 17.02.2007 - 19:39    Mesaj konusu: Kanuni Storm 150 Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaslar Kanuni Storm 150 Almayi dusunuyorum , en azindan pazartesi günü aliyorum yani,, Çok Yeni bi makine ama Bilgisi olan paylasirsa sevinirim,,,zat150 ile gidip geliyorum..
Başa dön
Leeo Çevrimdışı Leeo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 17.02.2007 - 19:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla benim bi bilgim yok ama motoru ilk türkiyeye asya motor getirdi.asya t-19 muydu neydi.asya motorun sitesinden bakabilirsin

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)

Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Leeo
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 17.02.2007 - 19:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dostum eminmisin? Kanuni Bu motorun kendi üretimleri ve piyasade aynisi olmadigin iddia ediyor
Başa dön
Nemesis_YD
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ümraniye / İST

MesajTarih: 17.02.2007 - 20:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Leeo demiş ki:
Dostum eminmisin? Kanuni Bu motorun kendi üretimleri ve piyasade aynisi olmadigin iddia ediyor

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
savtunemir_34
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 17.02.2007 - 20:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya ne alakası var storm la asya motor çok farklı haberiniz olsun.
trom yerli üretim.
Başa dön
savtunemir_34 Çevrimdışı savtunemir_34 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
wxt
Üye
Üye

Nereden: bingöl

MesajTarih: 17.02.2007 - 21:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence kanuni asyadan iyi Göz kırpıyorum

wxt_755@hotmail.com
Başa dön
wxt Çevrimdışı wxt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 17.02.2007 - 21:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

dostum bilmiyorum ama asya motorda da aynısı var. as150 T-19 modeli mi ne
Alıntı:

bence kanuni asyadan iyi

tabikide ama....

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)

Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
reddevil21
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çanakkale/lapseki

MesajTarih: 17.02.2007 - 22:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende kanuni sahibiyim bencede al derim hani fakat yeni duydum bu modeli Şok oldum .... Bravo
beni hayata ba?layan,yalan söylemeyen,ihanet etmeyen tek a?kymÇoook seviyorum
Başa dön
reddevil21 Çevrimdışı reddevil21 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 17.02.2007 - 22:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eheh birde marka koyup satıyorlar bende motor satıcam yakında Berk diye bütün asya-mondial-kanuni aynı modeller bendede olucak satış rekoru kırmış olurum bende herhalde Gülümsüyorum
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Leeo
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 17.02.2007 - 23:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

reddevil21 demiş ki:
bende kanuni sahibiyim bencede al derim hani fakat yeni duydum bu modeli Şok oldum .... Bravo

evet dostum yenı cıktı

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

Aslina bakarsaniz Kanuni Firma oLarak yerli Gülümsüyorum Sonuc olarak parcaların hicbirisi burada üretilmiyor,, fakat Fabrikasi olsun yada ürün stogu oLsun diğer ithalatcilara nazaran daha cok ve servisleride gayet basarili Storm 'da güzel bi model hosuma gitti,,mondial e nazaran 10 kisiden 8 'i Kanuni dedi,, bende buna karar verdim bakalim alinca resimlerini bu baslik altinda yayinlamayi düsünüyorum hayirlisi olursa 2 gun kaldi Gülümsüyorum
Başa dön
Typ_R
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: olugumu daha ben bilmiyorum ki !

MesajTarih: 18.02.2007 - 13:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güle güle kullan motornu leeo
designserhat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli

MesajTarih: 18.02.2007 - 14:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim bildiğim kadarıyla çinden geliyor türkiyede montajı yapılıyor çünkü dikkat ederseniz son çıkan çin malı scooterların tipi hep aynı sadece markaları değişik yani kanuni de bu şekilde ve bence kanuninin malları önceden kaliteliydi ama şimdi değil
designserhat Çevrimdışı designserhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Leeo
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 20.02.2007 - 21:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Typ_R demiş ki:
güle güle kullan motornu leeo

Eywalla Typ_R : Pazartesi Olsada gelse diye beklliyorum artik Göz kırpıyorum bakalim..

Son Mesajdan 47 saat 44 dakika sonra eklendi:

Ya bende ne kadar bahtsiz bir adamim,,, Yada yanlış seçim yaptım galiba,, strom cok yeni ve kimsenin tecrubesi yok,, saniyorum artik storm un ilk yorumcusu ben kendim olacam... Allah dandik makineden korusun Göz kırpıyorum Parasını ödedik bakalim,, renk bekliyoruz,, 8 marT bi askerde saydim bide simdi sayiyorum walla..

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

reddevil21 demiş ki:

Red Dostum,, Senin makine ne ? Kanuni demissin ama Scooter 'mi ? Ve Genel anlamda nasil ? Memnunmusun performans olsun,, yürürü olsun ne bileyim cok sık arıza oluyormu? Yada servisleri hakkinda ne düsünüyorsun yedek parçasi söylendigi gibi bol mu? aydinlatirsan sevinirim.
Başa dön
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 21.02.2007 - 15:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kanuni almada ne alırsan al kardeşim Bravo Bravo
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Leeo
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 21.02.2007 - 21:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

shadow-750 demiş ki:
kanuni almada ne alırsan al kardeşim Bravo Bravo

neden peki?
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal