Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bursa MD suuçtu şelalesi mangal RESİMLERİ !!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bursa MD suuçtu şelalesi mangal RESİMLERİ !!!

Bursa MD suuçtu şelalesi mangal RESİMLERİ !!!
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.02.2007 - 21:31    Mesaj konusu: Bursa MD suuçtu şelalesi mangal RESİMLERİ !!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Saatinde gelmeyen,yeteri kadar özen göstermeyen arkadaşlara ve iptal oldu olmadı söylentilerine kararsızlıklarına ragmen son derece güzel bir gezi oldu...
bursa md den soguk ve yagış olma ihtimaliyle katılım pek saglanamadı cook eksigimiz vardı fakat kalan delilerle bizler cook eglendik ve mangal sucuk partimizi söyledigimiz gibi yaptık...

bu arada söylemeden gecemicem yolda yeni gelen arkadaşlaRLa grup sürüşü hakkında acilen konuşmamız gerekiyor...

neyse ben susayım resimler anlatsın gezimizi Delirdim

ve her zamanki gibi önce gelenlerdeniz ve arkadaşlarımızı bekliyoruz..

en başta erhan abi sonra emre(kırmızı ceketli) ve mustafa ( myurtsever )

yeni üyemiz hakan ve yanında taner abimiz..

resmin soluna dikkat Harley Davidsonuyla HALİT ARKADAŞIMIZ Delirdim

VE TOPLANDIK BURSA MD NİN SOGUKTAN KACMAYAN GERCEK DELİLERİ

ve gezimizin yapıldıgı güzellik SUUCTU ŞELALESİ Gercekten cook güzel bir ortam Bravo

tabi hemen mangal calışmalarına başladık salih arkadaşımız mangalla cook ugraştı teşekkürler salih Göz kırpıyorum

mangal dumanı altında bursa delileri Çok gülüyorum

her zamanki gibi kask show yapıcaktık ama arkadaşlar saaolsun motorun üzerinde bırakmışlar kasklarını (:

samet( tekyıldız motor) ve taner abimiz

yola cıkmadan önce son pozlarımız Göz kırpıyorum

erhan abi

dönüş yolunda cook üşüdük ve bi cay molası verdik Bravo

ve günün olayını anlatmak istiyoruım...

suuctuya gittik ve şelaleye yakın park ettik ve bir abimiz deliler var mı diye sordu bizlere yaklaşık tabiki cevap " HEPİMİZ DELİYİZ OLDU " Delirdim
tanıştık enver abimizle kendisi sitemizin takipcisiymiş ve bizlere cook sıcak kanlı davrandı,mangalımızı yakmamıza bile yardımcı oldu kendisine cook teşekkür ediyoruz... MD SEVGİSİYLE HERYERDE BİRİLERİ İLE TANIŞIYORUM VE BUNU BENİ COOK MUTLU EDİYOR İYİ VARSIN MD Çoook seviyorum

ALPER ARKADAŞIMIZA BURDAN COOK TEŞEKKÜR EDİYORUM BİZLERİ AGARLADI, SUCUKLARIMIZI TEMİN ETTİ VE YOLCU ETTİ KENDİSİNE COOK TEŞEKKÜR EDİYORUM !! ENVER ABİ de solumda kahve rengi ceketli olan abimiz ALPER DOSTUM ise resimde en sagda mavi kazaklı olan arkadaşımız .. abi misafirperverliginizi karşılıksız bırakmıyacagız herşey için teşekkürler Bravo

DİGER ÜYE ARKADAŞLARDA RESİMLER DAHA COOK VAR LÜTFEN BU TOPİGE ONLARDA YÜKLERSE SEVİNİRİM.. YAV RESİMLERİ YİNE BEN CEKTİM YOKUM FOTOLARDA ARKADAŞLARINKİNDE VARIMDIR UMARIM ...

En son Sercat 46 tarafından 18.02.2007 - 22:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Serial_Killer
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 18.02.2007 - 21:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bennnn yokum lannnnn az kaldı ölüyodum bumudur abi Üzgünüm
Başa dön
Serial_Killer Çevrimdışı Serial_Killer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
umut_utu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Eski?ehir/Ynegöl

MesajTarih: 18.02.2007 - 21:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sen var ya senn.özendirdin valla ee naapcam ben şimdi dururmuuym yerim de ama motor inegolde Üzgünüm .buraya yazında bi gezi düzenlede gidelim yawww canım çekti heleki sucuklar maşallahh kokusu buraya kadar geldi Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum .elinize ayağınıza bileğinize sağlık.tebriklerrrr Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Serial_Killer
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 18.02.2007 - 21:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sertaç kardeşim sen resimlerde olmasanda kalbimizdesin Çok gülüyorum rahat ol tek yıldızda i dünya resmin war Çok gülüyorum
Başa dön
Serial_Killer Çevrimdışı Serial_Killer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
CanawaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 18.02.2007 - 21:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bi gezi olmuş daha iyilerinde tekrar beraber olursunuz umarım...

"Benim Sadık Yarim Kara Sradtır"
Başa dön
CanawaR Çevrimdışı CanawaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.02.2007 - 21:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işteee ilk gezi turum bu kafileyle ve çok eğlendik gerçekten mükemmeldi gelen arkadaşların hepsine tşk etmek lazım gercekten soguktu....
gezide cok güzel olaylar oldu ...
turgutun nefesi kesildi (dua ettim o kadar ölmedi gene:p)
samet her gördüü motor parçasına 120 ytl fiyat çekti Çok gülüyorum
gelmeyenler çok manyak bi gezi kaçırdılar gercekten daha nice gezilere hep beraber o/
Başa dön
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ultraukala
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: STNBL

MesajTarih: 18.02.2007 - 21:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper bir gezi olmuş serçat kardeş beni de çağırdı ama dersanem olduğu için katılamadım başka gezilere kısmetse...
Başa dön
ultraukala Çevrimdışı ultraukala Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
smoke-59
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa MD

Abi süper odu yaaa ..... şelale harika doğa harika çıkış yolumuz da muhteşemdi hem güzel bi gezi hem güsel bi sürüş keyfi yaşadık..
Nice gezilere hepberaber...
sertaçım ne demek bi mangalın lafımı olr bundan sonra mangalcı ben olurum sucuklarda güzelmiş ama...... Alkışlıyorum Bravo
Başa dön
smoke-59 Çevrimdışı smoke-59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Serial_Killer
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 18.02.2007 - 21:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lan olm ben ölürmüyüm lan bana karada ölüm yoq dedim sana o kadar dinlemedin beni ama hawa filitrem tıkanmasaydı bak nası nal toplatcaktm gene size bide dizlerim tutmuyo soğuktanmıdır nedir Çok gülüyorum unutmadan enes ben bi zahmet seni salı günü öldüreyim ne dersin Çok gülüyorum erhan abidende allah razı olsun motoru sırtlanıp götürcekti Çok gülüyorum benzinimde bitti saten olm amma wukuat adamım ben ya Çok gülüyorum
Başa dön
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.02.2007 - 21:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mauhauhauha dedim sana turgut vukuatlısın die ama dioz hepimiz karada ölüm yok sana buda karada deildi olm ama nefesin kesildi ulan nie yardım etmişler bırakıp gelseydik keşke seni orda geberirdin belki bu caddelerde senin gibi bi manyaktan kurtulurdu ölüm makinası insan seni Göz kırpıyorum
Başa dön
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
smoke-59
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.02.2007 - 21:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bu salıda toplatıda şu go-kart olayını konuşalım kaanların kumladaki mekana
Başa dön
smoke-59 Çevrimdışı smoke-59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Serial_Killer
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 18.02.2007 - 21:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

la olm makinacı adam makina olur saten 125 cc çançinçonk açılın yoldan 115 km/h la turgut tekerde gelio Gülümsüyorum olm harbiden hepinizden allah razı olsun erhan abim hakan kardeşim sertaç kardeşim salih kardeşim hiç biriniz bırakmadınız beni zaten siz olmasanız çoktaaaaaaaaan mortingen Çok gülüyorum ama ayaklarım yere basmıoduki olm motordaydı ondan geberebilirdim Gülümsüyorum

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

hea unutmadan çay molası üşümekten deil benim krizimden dolayıydı sertaçım unutma salih konuşuruz abi neden olmasın ama kumlada uyar kartingen her türlü Çok gülüyorum Çok gülüyorum Bravo
Başa dön
smoke-59
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.02.2007 - 22:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ayıpsın kardeşim ne demek sen bizim VMD mizsin başımıın üstünde yerin var (vmd: vukuatlı md) Çok gülüyorum
Başa dön
Serial_Killer
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 18.02.2007 - 22:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

muhahahahaha yakışır salih abi md nin ilk VMD si olmak bana gurur werio bu ismi bana laik gören arkadaşlara teşekkürü orç bilirim Delirdim
Başa dön
smoke-59
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.02.2007 - 22:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mesaj sayın çok cenabet bi yerde kalmış baba bi mesaj atı ver
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal