Saatinde gelmeyen,yeteri kadar özen göstermeyen arkadaşlara ve iptal oldu olmadı söylentilerine kararsızlıklarına ragmen son derece güzel bir gezi oldu...
bursa md den soguk ve yagış olma ihtimaliyle katılım pek saglanamadı cook eksigimiz vardı fakat kalan delilerle bizler cook eglendik ve mangal sucuk partimizi söyledigimiz gibi yaptık...
bu arada söylemeden gecemicem yolda yeni gelen arkadaşlaRLa grup sürüşü hakkında acilen konuşmamız gerekiyor...
neyse ben susayım resimler anlatsın gezimizi
ve her zamanki gibi önce gelenlerdeniz ve arkadaşlarımızı bekliyoruz..
en başta erhan abi sonra emre(kırmızı ceketli) ve mustafa ( myurtsever )
yeni üyemiz hakan ve yanında taner abimiz..
resmin soluna dikkat Harley Davidsonuyla HALİT ARKADAŞIMIZ
VE TOPLANDIK BURSA MD NİN SOGUKTAN KACMAYAN GERCEK DELİLERİ
ve gezimizin yapıldıgı güzellik SUUCTU ŞELALESİ Gercekten cook güzel bir ortam
tabi hemen mangal calışmalarına başladık salih arkadaşımız mangalla cook ugraştı teşekkürler salih
mangal dumanı altında bursa delileri
her zamanki gibi kask show yapıcaktık ama arkadaşlar saaolsun motorun üzerinde bırakmışlar kasklarını (:
samet( tekyıldız motor) ve taner abimiz
yola cıkmadan önce son pozlarımız
erhan abi
dönüş yolunda cook üşüdük ve bi cay molası verdik
ve günün olayını anlatmak istiyoruım...
suuctuya gittik ve şelaleye yakın park ettik ve bir abimiz deliler var mı diye sordu bizlere yaklaşık tabiki cevap " HEPİMİZ DELİYİZ OLDU "
tanıştık enver abimizle kendisi sitemizin takipcisiymiş ve bizlere cook sıcak kanlı davrandı,mangalımızı yakmamıza bile yardımcı oldu kendisine cook teşekkür ediyoruz... MD SEVGİSİYLE HERYERDE BİRİLERİ İLE TANIŞIYORUM VE BUNU BENİ COOK MUTLU EDİYOR İYİ VARSIN MD
ALPER ARKADAŞIMIZA BURDAN COOK TEŞEKKÜR EDİYORUM BİZLERİ AGARLADI, SUCUKLARIMIZI TEMİN ETTİ VE YOLCU ETTİ KENDİSİNE COOK TEŞEKKÜR EDİYORUM !! ENVER ABİ de solumda kahve rengi ceketli olan abimiz ALPER DOSTUM ise resimde en sagda mavi kazaklı olan arkadaşımız .. abi misafirperverliginizi karşılıksız bırakmıyacagız herşey için teşekkürler
DİGER ÜYE ARKADAŞLARDA RESİMLER DAHA COOK VAR LÜTFEN BU TOPİGE ONLARDA YÜKLERSE SEVİNİRİM.. YAV RESİMLERİ YİNE BEN CEKTİM YOKUM FOTOLARDA ARKADAŞLARINKİNDE VARIMDIR UMARIM ... _________________ Plakasından belli 46'lık işte!!!
2006 CBR 600 RR PowerCommander & DynojetKit & Full Akrapovic
En son Sercat 46 tarafından 18.02.2007 - 22:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Kayıt: Jan 30, 2006 Mesajlar: 280 Nereden: Eski?ehir/Ynegöl
Tarih: 18.02.2007 - 21:38 Mesaj konusu:
sen var ya senn.özendirdin valla ee naapcam ben şimdi dururmuuym yerim de ama motor inegolde .buraya yazında bi gezi düzenlede gidelim yawww canım çekti heleki sucuklar maşallahh kokusu buraya kadar geldi .elinize ayağınıza bileğinize sağlık.tebriklerrrr _________________ Valla fotoyu Uppsala 68 de cekebilmeyi isterdim ama kaçyrdym:s
işteee ilk gezi turum bu kafileyle ve çok eğlendik gerçekten mükemmeldi gelen arkadaşların hepsine tşk etmek lazım gercekten soguktu....
gezide cok güzel olaylar oldu ...
turgutun nefesi kesildi (dua ettim o kadar ölmedi gene:p)
samet her gördüü motor parçasına 120 ytl fiyat çekti
gelmeyenler çok manyak bi gezi kaçırdılar gercekten daha nice gezilere hep beraber o/
Tarih: 18.02.2007 - 21:44 Mesaj konusu:
Abi süper odu yaaa ..... şelale harika doğa harika çıkış yolumuz da muhteşemdi hem güzel bi gezi hem güsel bi sürüş keyfi yaşadık..
Nice gezilere hepberaber...
sertaçım ne demek bi mangalın lafımı olr bundan sonra mangalcı ben olurum sucuklarda güzelmiş ama...... _________________ SATILIK:
burgman400 2005 yanlış olmasın modifiyelidir..!
İrtibat no: 0535 8836086
lan olm ben ölürmüyüm lan bana karada ölüm yoq dedim sana o kadar dinlemedin beni ama hawa filitrem tıkanmasaydı bak nası nal toplatcaktm gene size bide dizlerim tutmuyo soğuktanmıdır nedir unutmadan enes ben bi zahmet seni salı günü öldüreyim ne dersin erhan abidende allah razı olsun motoru sırtlanıp götürcekti benzinimde bitti saten olm amma wukuat adamım ben ya
mauhauhauha dedim sana turgut vukuatlısın die ama dioz hepimiz karada ölüm yok sana buda karada deildi olm ama nefesin kesildi ulan nie yardım etmişler bırakıp gelseydik keşke seni orda geberirdin belki bu caddelerde senin gibi bi manyaktan kurtulurdu ölüm makinası insan seni
la olm makinacı adam makina olur saten 125 cc çançinçonk açılın yoldan 115 km/h la turgut tekerde gelio olm harbiden hepinizden allah razı olsun erhan abim hakan kardeşim sertaç kardeşim salih kardeşim hiç biriniz bırakmadınız beni zaten siz olmasanız çoktaaaaaaaaan mortingen ama ayaklarım yere basmıoduki olm motordaydı ondan geberebilirdim
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
hea unutmadan çay molası üşümekten deil benim krizimden dolayıydı sertaçım unutma salih konuşuruz abi neden olmasın ama kumlada uyar kartingen her türlü
Tarih: 18.02.2007 - 22:00 Mesaj konusu:
ayıpsın kardeşim ne demek sen bizim VMD mizsin başımıın üstünde yerin var (vmd: vukuatlı md) _________________ SATILIK:
Tarih: 18.02.2007 - 22:06 Mesaj konusu:
mesaj sayın çok cenabet bi yerde kalmış baba bi mesaj atı ver _________________ SATILIK:
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız