Tarih: 19.02.2007 - 10:42 Mesaj konusu: İzmir MD 18.02.2007 Balıklıova ve Çeşme Gezisi ( Resimli )
Yine muhteşem İZMİR MD etkinliklerinden birini daha gerçekleştirdik.Bu geziyi düzenleyen Yön.Kur.üyesi halilrr ve yönetimdeki başkan'larıma çok teşekkür ederim.Sizlerle bir arada olmak çok büyük bir keyif benim için
sabah buluşma noktamız olan lozan meydanında yavaş yavaş toplanmaya başladık.
apocalyptica
hakan dinçer mehmet tan ve halilrr
ege2004 eşi raz ve sevgi tan
etkinliğe ilk defa katılan üyelerimiz endeligame,metro2005 ve eşi
izmir mdtk hocası sevgili vuyu,gökçe
ilk durağımız gizli bahçe kahvaltı yerimiz.afiyetle götürdük bal kaymakları
ege2004 ve raziye'nin sevimli kızları ege md'nin en küçük üyesi
hakan dinçer'in muhteşem gözlüğü mp3 çalar:)
ege kahvaltı yaptığımız yerdeki ördekleri yakalamak istiyor
vuyu ve ege'nin ördek aşkı _________________
“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
En son kaRRdelen tarafından 19.02.2007 - 11:29 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
güzel resimlerr ... tşk nur... bu arada hakanın gözlüklerine hasta oldum _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
eminatar@hotmail.com
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 7720 Nereden: GAVUR İZMİRden
Tarih: 19.02.2007 - 10:58 Mesaj konusu:
kıııısssssskaaaaannnnnndddııııııııımmmmmmmmm
ulen o kadar _________________ aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
evet acıktık çeşme'ye gelinirde meşhur izmir çeşme kumrusu yenmezmi
kaçamak kumru yemeğe geldik ege2004,tess,kumrucu amcamız,zx11,beyazkardelen79 ve vuyu
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
egerkagan,vuyu,tess ve erkek arkadaşı,zx11
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
kumrucu amcamızın adını ve mekanının adını unuttum arif ağbi yetiş
hepimize nazar boncuğu dağıttı kendisine o güzel kumruları ve nazar boncukları için çok teşekkür ediyorum.
Md ile ilk gezim !
Gayet keyifli geçti...
gerçi ben arabadaydım ama motorda olacağım günlerde gelecektir:)
Bu arada Başta İbRRahim arkadaşım olmak üzere ,sevgili Erkan ,Engin vede çalışkan asistanım foto şipşak Nur'a özel ilgilerinden dolayı cok teşşekkur ederim ..Sizin sayenizde daha da eğlendim..
Erkan sen beni cok güldürdün allahta seni güldürsün
Nur Erkanın nazar boncuklu fotosuu nerdeeeeeeeeee:)
Sevgiler _________________ Bir macera yasamak dedigin ,küçük zamanlar harmani........
beyazpapagan, beyazkardelen79, sizleri çok seviyorum çok teşekkür ederim fotolar yine süper vuyu, ne demek efendim katıldığınız için biz teşekkür ederiz.bizleri gelmenizle onurlandırdınız _________________
ya gene söylüyorum bu izmir md olmaz olanada mani olur ya süpersiniz ya...nur abla su kumru mumru resimlerini koyma ya valla birgün gelicez basınıza bela olucazz aaaa....
bu arada hakan abi mp3 ile valla maşaallah terminatör gibi haaa
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız