Arkadaslar burdaki topiklere okuya okuya anna vatanimi gormus oluyorum sizlerin eklediginz resimlerin sayenisde.
Gercekten tesekurler sizlere adam hic olsada ana vatani diye ariyor
Bende Bir gezi yapim paylasigim dedim ve hem sizlere Turkiyemi gosterdiyiniz icin tesekur etmek icin ve sizde buralari
gormus olursunuz.
Sabah eveden cikarken motoru isitirken.
Tabi ilk durak bir kahve kavalti yapmakdi, ve bu Olimpiklerin oldugu yeri disarisinda cektim, kahve icerek.
Sydney kalabigindan cikip, daglarda viracli yollara girmeden
Kendime geldi biraz, daglarin viraclarin sayesinde ve biraz ter doktum ve bir sigara mollasini haketdim
ayni yerin obur tarafa bakis. Ortasinda biraz guneslenen karilar varda, onlari paylasmigim
Devam, viraclara daglara devam. Sonunda dag basi ciktim,
Ve Simdik obur tarafindan inmek var cunku obur tarfinda daha dolu var
Yol hep boyle, durmadan viraclar, 25-35-45 km lik sag sol sag sol tam 25 km durmadan,
ve biraz sonra baska baslar Motorculuk budur, sanki o hizdami yapacan ?
geri donmek var, ama tabi bu sefer deniz kenarindan
Austrialia'nin en mesur denizi/plaji.. Bondi beach
ve Opera house onunde
Koprunun karsi tarafina kecip bide onlan bitane ekliyim son alarak
600 kmlik bir surus oldu, cunku bazi yolara bir turda doyulmaz mahakak iki uc sefer yapacaksinki tadini almak icin.
abi naptin ya, icimiz isindi burda eldiven atki geziyoruz ankara da _________________ Herhangi bir pazar günü kazanabilir veya kaybedebilirsin, esas önemli nokta sahada bir erkek gibi kazanabilmek veya kaybedebilmektir...
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 720 Nereden: sydney Australia
Tarih: 19.02.2007 - 11:25 Mesaj konusu:
Rayjay..Kardesim burda yaz, sicaktan geberiyouz, bugun mesallah 37 derece oldu derilerim korucularim azdaha amaliyatlan cikartdim
Plaj resimine baip anlarsin, pazartesi oldugu haali.
ayakta alkışlıyorum....fotoğraflar gerçekten çok görsel olmuş...manzaralar önünde gsxr daha bi güzel görünüyor...gerçekten güzel kareler çekmişsin...Paylaşımın için Tenx _________________ Kawasaki ER-5 Siyah...
Tarih: 19.02.2007 - 16:33 Mesaj konusu:
kardeşim çok güzel bir gezi olmuş. Paylaşımın içn sağol benmde dayıoğlu var cydneyde hasan bulduk.oralardan haberler alıyoruz.Şimdi yaz ı yaşıyorsunuz ne güzel.Mutluluklar.
Tarih: 19.02.2007 - 16:57 Mesaj konusu:
makina güzelmiş de sende de kaç tane motor var yaw arkada garajın içinde bi tane daha motor vardı arabada sanırım senin hadi maşşallah darısı bizimde başımıza ii olmuş da tek başına gezilir mi dostum yanına bi eskort al bak tanıdığın o zaman nasıl oluyor gör bak paylaşım için tşk ler _________________ _-anadolu racing kings of the races-_ ghost rider türkiye temsilcili?i
2006model 110cc (2006-2006)
2007 model cbf 150 (2007 - .....)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız