Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Tüm Aksesuarlarda Peşin Fiyatına 12 Taksit

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Tüm Aksesuarlarda Peşin Fiyatına 12 Taksit

Tüm Aksesuarlarda Peşin Fiyatına 12 Taksit

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
GaleriSayan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 20.02.2007 - 18:20    Mesaj konusu: Tüm Aksesuarlarda Peşin Fiyatına 12 Taksit Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tüm aksesuarlarda peşin fiyatına anlaşmalı olduğumuz tüm kredi kartlarına 12 ay Taksit kampanyası....
28 ŞUBAT 2007 TARİHİNE KADAR
Dans..

www.galerisayan.com

0216 474 89 55-- wvw.galerisayan.com
Başa dön
GaleriSayan Çevrimdışı GaleriSayan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 20.02.2007 - 19:00    Mesaj konusu: kampanya Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GaleriSayan, gelin siz bu kampanyayı 29 şubata kadar uzatın Çok gülüyorum
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
GhostEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL HONDA

MesajTarih: 21.02.2007 - 13:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben geldiğimde 6 taksitti, ben de başka yerden aldım. Nolan Kask bakmıştım, intercom falan da... Ama güzel montlar gelirse kesin uğrarım Gülümsüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.10 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal