bu rce ci ler hızlı gençler ya yerlerinde duramıyorlarya motorun kadranını gördüler mi cepte nevar ne yok hooop adama sonada ''patates'' (bunu race ci arkadaşların hoşgörüsüne sığınarak yazdım)
ama cruiserman lar öylemi?
pırıl pırıl ,gıcır gıcır makinalar hiç unutmam yıllar önce aldığım adam anahtarları verirken neredeyse ağlayacaktı ,çok üzülmüştüm haline, o motoru satarken anladım bende neden ağladığını.....
Kayıt: Jan 25, 2006 Mesajlar: 52 Nereden: antalya-istanbul
Tarih: 20.02.2007 - 21:48 Mesaj konusu:
Çok dikkat etmek lazım..nette siyah bi R1 var 2006 model.18.450 fiyat yazıyordu..mesaj yolladım,motorunuzla ilgileniyorum dedim..Cevap geldi.''başka bi arkadaş bakıyor eğer olmazsa size dönerim''dedi.aynı gün birkaç saat sonra motorun fiyatını 17.450 ye düşürdü???????bişey anlamadım ben bu işten..siz anladınızmı?
57_neron, verdiğin bilgiler gerçekten bazı yeni arkadaşlara faydalı olur inşallah.ee etraf kurt dolmuş kuzu kalmamış gibi bir durumda var o yuzden herkez çok dikkatli olsun.tanıdık yada dükkandan almak yegdir tabi ,yada motor pahalı motorsa direk notere çekip noterde satışını ve parayı aynı anda yapmak en iyisi.bazende ilanla gidip motora bakmaya giden vatandaşada güvenmeyin.hırsız olabiliyo.ilanın birinde okudum _________________
o zaman bana biri yardım etsin.gt250r 6000.km de ve 2006 model fiyatı 6.000 bu ben pek gt250r ın 2.el fiyatını bilmediğim için size soruyorum.SGOR, haklısın valla ne günlere kaldık milletin gözü açıldı artık. _________________ imza mimza yok barmak bassam olurmu. ?
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 20.02.2007 - 23:52 Mesaj konusu:
Kesinlikle çok dikkat edilmesi gereken bir durum. Çok eskiden beri bu ve buna benzer sebeplerden çok kişinin canı yandı _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız