Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - eveeet yeni bir motosiklet filmi daha...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

eveeet yeni bir motosiklet filmi daha...

eveeet yeni bir motosiklet filmi daha...
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HeLiCoPTeRMaN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.02.2007 - 22:30    Mesaj konusu: eveeet yeni bir motosiklet filmi daha... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

27-04-2007 de yeni bir motosiklet filmi daha geliyor sinemalarımıza bu kez komedi tadında hayattan sıkılan 4 adamın motosikletlerle tanışmasıyla başlayan ve gelişen olayları anlatıyor ve nedense ben çook sevdim Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
filmimizin ismi ''WİLD HOGS''(ÇILGIN MOTORCULAR'' bu film sanki ghosrider dan daha güzel gibi geldi bana fragmanlarını izleyince

bide fragman koymaya çalışayım Dil çıkarıyorum
http://www.youtube.com/watch?v=CWXKgDfJZZo
Başa dön
HeLiCoPTeRMaN Çevrimdışı HeLiCoPTeRMaN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kaansanver
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 20.02.2007 - 22:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu filimde bu kadro varsa gitmek farz olmuştur artık paylaşım için sağol
Başa dön
kaansanver Çevrimdışı kaansanver Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
vulcan666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya/ereğli

MesajTarih: 20.02.2007 - 22:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oooo çok zevkli bir filme benziyor...teşekkürler Bravo
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 20.02.2007 - 22:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HeLiCoPTeRMaN,
Alıntı:

''WİLD HOGS''(ÇILGIN MOTORCULAR'' bu film sanki ghosrider dan daha güzel gibi geldi bana fragmanlarını

Sanırım çeviriyi yanlış yapmışlar. Benim bildiğim "hog" (domuz) demek. Vahşi domuzlar olamayacağına göre,sanırım "wild hogs" "HOG" Harley Owner Group ( Harley sahipleri grubu) "vahşi harleyciler olabilir mi acaba? Göz kırpıyorum

Neyse, öyle yada böyle gitmek lazım. Bravo

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 20.02.2007 - 23:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu filmi izlemem lazım kesin kaçırmamam lazım Çok gülüyorum
freddy_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.02.2007 - 23:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nisanda vizyondaymış güzel bir film bence Göz kırpıyorum

http://www.facebook.com/group.php?gid=6079229276

Başa dön
freddy_ Çevrimdışı freddy_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
oday
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Maltepe/cadde

MesajTarih: 20.02.2007 - 23:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bi film gitmek lazımm Bravo paylasım icin saol
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.02.2007 - 23:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HeLiCoPTeRMaN, paylaşım için teşekkürler Bravo film ekibi oldukca sıkı gidip izlemek gerekli Gülümsüyorum motorumu sattım chopper sesine oldukca hasret kalıcam gider izlerim bari Ağlıyorum
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Capital1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.02.2007 - 23:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hepsi Harleyci bunların yahu.. Beğenmedim
Başa dön
Capital1 Çevrimdışı Capital1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ALPER600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: FEar Of ThE DaRk:)

MesajTarih: 21.02.2007 - 00:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10 numara ya harika valla Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 21.02.2007 - 10:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hep de sinema filimlerinde chooper tarzı motorlar kullanılıyo nerde racingler bakiyim Üzgünüm ..Neyse artık bunla idare edicez chooper kullanıcılarına müjde Çok gülüyorum

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ilhanfazer
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: kuşadası

MesajTarih: 21.02.2007 - 10:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkürler filmme gitmek lazım Alkışlıyorum
ilhanfazer Çevrimdışı ilhanfazer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 21.02.2007 - 10:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kadro iyi bu filme gidilir, Ghostrider'a sırf Nicolas Cage gibi itici bi adamı oynattıkları için inat ettim gitmiyorum. Çok gülüyorum
http://www.sahibinden.com/shoei_xr-1000_diabolicWQQaXQQ11344912WQQpXQQdisplayitem
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Crazy_Ceza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Isparta/Gelendost

MesajTarih: 21.02.2007 - 10:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bir filme benziyo izlemek lazım yaww?
erosss
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34-59-32

MesajTarih: 21.02.2007 - 11:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hoş ve eğlenceli bi filme benziyor.Bu ghostrider dan farklı gibi.Biraz daha macera,komedi,eğlence var gibi.Hiç bitmesi istenmeyen bi filme benziyor.Kesinlikle daha ilgi çekici Göz kırpıyorum

motor dedi?in suzuki gsx-r 750 gibi olmaly(azy karar ço?u zarar)
www.emkavet.com
Başa dön
erosss Çevrimdışı erosss Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal