Tarih: 20.02.2007 - 22:30 Mesaj konusu: eveeet yeni bir motosiklet filmi daha...
27-04-2007 de yeni bir motosiklet filmi daha geliyor sinemalarımıza bu kez komedi tadında hayattan sıkılan 4 adamın motosikletlerle tanışmasıyla başlayan ve gelişen olayları anlatıyor ve nedense ben çook sevdim
filmimizin ismi ''WİLD HOGS''(ÇILGIN MOTORCULAR'' bu film sanki ghosrider dan daha güzel gibi geldi bana fragmanlarını izleyince
Tarih: 20.02.2007 - 22:50 Mesaj konusu:
bu filimde bu kadro varsa gitmek farz olmuştur artık paylaşım için sağol _________________ & FZ6 FAZER 07 ABS &
& polaris atv,snowbike service&
www.showmarin.net
HeLiCoPTeRMaN, paylaşım için teşekkürler film ekibi oldukca sıkı gidip izlemek gerekli motorumu sattım chopper sesine oldukca hasret kalıcam gider izlerim bari _________________ Plakasından belli 46'lık işte!!!
2006 CBR 600 RR PowerCommander & DynojetKit & Full Akrapovic
Kayıt: Aug 10, 2006 Mesajlar: 2217 Nereden: Ankara/Ümitköy
Tarih: 21.02.2007 - 10:13 Mesaj konusu:
Hep de sinema filimlerinde chooper tarzı motorlar kullanılıyo nerde racingler bakiyim ..Neyse artık bunla idare edicez chooper kullanıcılarına müjde _________________
[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b]
Tarih: 21.02.2007 - 11:01 Mesaj konusu:
Hoş ve eğlenceli bi filme benziyor.Bu ghostrider dan farklı gibi.Biraz daha macera,komedi,eğlence var gibi.Hiç bitmesi istenmeyen bi filme benziyor.Kesinlikle daha ilgi çekici _________________ kaskynyn de?eri ne ise hayatynyn de?eride o kadar olsun
motor dedi?in suzuki gsx-r 750 gibi olmaly(azy karar ço?u zarar)
www.emkavet.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız