Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kazaya şahit oldum...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kazaya şahit oldum...

Kazaya şahit oldum...
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
emregym
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 20.02.2007 - 23:22    Mesaj konusu: Kazaya şahit oldum... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

20.02.2006 aksamıda göztepa tarafında (bagdat caddesi) cıkısında 2 racing kullanıcı arkadsımız kaza yaptılar yaklasık 25-30 dk trafikten ambulans bekeldik sonudna geldi haberi olan varsa ne olur bilgilendirsin. en azından yerde bayag yattı umarım iyidir

EDIT: kivanckaplan ..Başlığı değiştirdim. Konuyla ilgili başlıklar yazmaya dikkat edelim..
Başa dön
emregym Çevrimdışı emregym Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
MercuryRising
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: since 1453 ;)

MesajTarih: 21.02.2007 - 03:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emregym,
Selam;
Kazadaki sürücülerden biri de bendim, diğer motorda da cok yakın arkadaşım(Mert) ve kardeşi(Yiğit) vardı. Yiğitin omuzu cok acığı icin uzun sure hareket ettirmeden yerde beklettiler ve ambulansla hastaneye kaldırıldı, çok şükür kırığı çıkığı yok, evde dinleniyor. Mert'in ise omzu zedelendi benimse sağ dizim ve üst bacağım aynı şekilde zedelendi. Çok ucuz atlattığımızı düşünüyorum, umarım kimsenin başına gelmez..
www.istanbulracingteam.org
Başa dön
MercuryRising Çevrimdışı MercuryRising Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 21.02.2007 - 06:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emregym, kardeş sana bu ruha sahip olduğun için teşekkür ederim Çoook seviyorum Alkışlıyorum MercuryRising, kardeş sizede geçmiş olsun.daha dikkatli sevdiklerinizi üzmeye hakkınız yok Gülümsüyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
paradiseeizmir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 21.02.2007 - 07:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun arkadaşlar acil şifalar dilerim
Başa dön
paradiseeizmir Çevrimdışı paradiseeizmir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
20de20
Üye
Üye

Nereden: denizli

MesajTarih: 21.02.2007 - 07:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun. Aman dikkat edin Kendinizi ve sevdiklerinizi Üzmeyin...
kalipso
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 21.02.2007 - 08:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun kardeşlerim...
Başa dön
kalipso Çevrimdışı kalipso Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 21.02.2007 - 09:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MercuryRising, kardeş geçmiş olsun. Aman dikkat edelim!
emregym, düşünüp de böyle bi topic açtığın için de seni tebrik ederim!!!
MD de yanlız olmadığımızı bilmemiz bile bizlere yeter.....
Arkadaşlar lütfen dikkat.... Bravo
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
emregym
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 21.02.2007 - 09:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

AMercuryRising, cok gecmiş olsun kazayı görünce gercekten merak ettim . İnsan görünce üzülüyor allahtan acil sifalar dilerim
Başa dön
emregym Çevrimdışı emregym Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
tan_dir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Nereyee,(ANKARA,KIRIKKALE)

MesajTarih: 21.02.2007 - 10:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş osun arkadaşlar,ucuz atlaşmışsınız..her m.d. ninde emregym gibi duyarlı olması dilegiyle... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
tan_dir Çevrimdışı tan_dir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oceann
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YZMYR

MesajTarih: 21.02.2007 - 10:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MercuryRising geçmişolsun arkadaşlar allah kimsenin başına vermesin

[img=http://img171.imageshack.us/img171/2945/kunfuin3.gif]
Başa dön
oceann Çevrimdışı oceann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
drag_king
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: hatay

MesajTarih: 21.02.2007 - 10:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun arakdaşalr allah beterinden esirgesinn umarım kısa süred arınız sızınız biter
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI

MesajTarih: 21.02.2007 - 10:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun kazayı yapanlara ,
Sanada duyarlılığın için bravo,
Kazasız günler , keyifli sürüşler,
Allaha emanet olun arkadaşlar,

umut2323
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İst/El-aziz

MesajTarih: 21.02.2007 - 10:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun dikkatli olalım arkadaşlar allahtan birşeycikleri yokmuş
07 YAMAHA YBR 125
Başa dön
umut2323 Çevrimdışı umut2323 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MercuryRising
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: since 1453 ;)

MesajTarih: 21.02.2007 - 10:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkeze iyi dilekleri için çok teşekkürler
www.istanbulracingteam.org
Başa dön
MercuryRising Çevrimdışı MercuryRising Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bayliner
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/anadolu

MesajTarih: 21.02.2007 - 10:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun,bilinçli davranışlar ne güzel
Başa dön
bayliner Çevrimdışı bayliner Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal