20.02.2006 aksamıda göztepa tarafında (bagdat caddesi) cıkısında 2 racing kullanıcı arkadsımız kaza yaptılar yaklasık 25-30 dk trafikten ambulans bekeldik sonudna geldi haberi olan varsa ne olur bilgilendirsin. en azından yerde bayag yattı umarım iyidir
EDIT: kivanckaplan ..Başlığı değiştirdim. Konuyla ilgili başlıklar yazmaya dikkat edelim..
Tarih: 21.02.2007 - 03:32 Mesaj konusu:
emregym,
Selam;
Kazadaki sürücülerden biri de bendim, diğer motorda da cok yakın arkadaşım(Mert) ve kardeşi(Yiğit) vardı. Yiğitin omuzu cok acığı icin uzun sure hareket ettirmeden yerde beklettiler ve ambulansla hastaneye kaldırıldı, çok şükür kırığı çıkığı yok, evde dinleniyor. Mert'in ise omzu zedelendi benimse sağ dizim ve üst bacağım aynı şekilde zedelendi. Çok ucuz atlattığımızı düşünüyorum, umarım kimsenin başına gelmez.. _________________ Volkan Ustabay
Yamaha R6S
Suzuki DL650 V-Strom ABS
www.istanbulracingteam.org
Tarih: 21.02.2007 - 06:31 Mesaj konusu:
emregym, kardeş sana bu ruha sahip olduğun için teşekkür ederim MercuryRising, kardeş sizede geçmiş olsun.daha dikkatli sevdiklerinizi üzmeye hakkınız yok _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
MercuryRising, kardeş geçmiş olsun. Aman dikkat edelim!
emregym, düşünüp de böyle bi topic açtığın için de seni tebrik ederim!!!
MD de yanlız olmadığımızı bilmemiz bile bizlere yeter.....
Arkadaşlar lütfen dikkat....
geçmiş olsun arakdaşalr allah beterinden esirgesinn umarım kısa süred arınız sızınız biter _________________ KİM DEMİŞ SARHOŞLUK KÖTÜ DİYE BEN HERŞEYİMİ AYIKKEN KAYIP ETTİM......
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 1285 Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI
Tarih: 21.02.2007 - 10:44 Mesaj konusu:
Geçmiş olsun kazayı yapanlara ,
Sanada duyarlılığın için bravo,
Kazasız günler , keyifli sürüşler,
Allaha emanet olun arkadaşlar,
_________________ SEVDIKLERINIZI DUSUNUN VE FAZLA GAZLAMAYIN:)))
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız