Arkadaşlar uzun zamandır süregelen hastalığım olan belfıtığı nedeniyle doktorlar motosikletime binmemin sakıncalı olacağı konusunda beni uyardılar...Bende sağlığım sebebiyle bu üzücü kararı kendi irademle almış bulunmaktayım zaten 3 aydır üstüne çıkmadığım motorumuda satıp motosiklete elveda diyeceğim... Allah kimseyi sağlığından etmesin...benim için çok üzücü bir durum fakat bunu yapmaya mecburum...Forumlarda her zamanki gibi aktif olacağım...Ama bundan sonra tek fark motosikletimin olmayacağı...
Fazla takmadığım Kaskımıda Satıyorum http://www.motordelisi.com/ftopict-42633-.html
Allah bizi birbirimizden ayırmasın...Her ne kadar sizleri hiç görmemiş olsamda sizleri çok ama çok sevdiğimi bilmenizi isterim...Karabük'te tek başıma MD için motosiklet sevdası için verdiğim çabalar bitmeyecek... _________________ AB (rh) +
tr_rider, cook üzüldüm ama öncelikle önemli olan saglıgın aramızda bulunman ve md sevgisini kaybetmedigin sürece motorunun olmaması önemli degil sen iyi ol yeter saygılar.. _________________ Plakasından belli 46'lık işte!!!
2006 CBR 600 RR PowerCommander & DynojetKit & Full Akrapovic
Kayıt: Apr 20, 2006 Mesajlar: 202 Nereden: Ystanbul - Anadolu
Tarih: 21.02.2007 - 13:18 Mesaj konusu:
tr_rider,
Herşeyin başı sağlık, çok geçmiş olsun.
Almış olduğun karar isabetli olmuş _________________ Vefasızlığı hiç yazmadık yüreğimizin günlüğüne.... hele ihanete uğrayacak tüm yolları kapattık...
tr_rider, geçmiş olsun diyorum gerçekten çok zor olmuştur senin için, bir an kendimi senin yerine koydum allah kolaylık versin kaskını almayı düşünürdüm ama bende de samurai modeli var siyah vizörünü alabilirim ama düşünürsen msn konuşalım geçmiş olsun _________________ HONDA CBR 600 RR (MOVİSTAR) - two brothers exhaust
A RH +
tr_rider, Öncelikle geçmiş olsun. 4 yıl bu rahatsızlığı çektikten sonra 2 yıl önce bel fıtığı ameliyatı geçirdim, şu an kros motosiklet kullanıyorum. Sana tavsiyem, kendini kısıtlamak yerine, bir an önce tedavisini yaptır.
Günümüzde bel fıtığı ameliyatları tedavi yöntemleri, apandist ameliyatları kadar basitleşti. Şayet ameliyattan korkuyorsanız, boşuna ağrılarla boğuşursunuz. Çünkü bu illet ilerledikçe felç seviyesine getiriyor, bel kaslarını öldürüyor, sinirleri zedeliyor, yürüyemez hale geliyorsunuz.
Tedavi kesin çözüm, tabiki doktorunuzu da iyi tercih etmeniz gerekir.
Acil şifalar dilerim. _________________ Free Motorcycle Team
Tarih: 21.02.2007 - 13:45 Mesaj konusu:
benimde demek istedigim buydu tedavi yani ben başında farkettim fıtıgı bıraz hareket ve sporla bel kaslarını ve mıde kaslarını guclendırınce sorun ortadan kalktı yoksa kesın amelıyat olurdum _________________
tr_rider,Herşeyin bir hayırlısı vardır. Sen kendini üzme bu sevdayı içinde yaşamasını bil yeter. Esen rüzgarlarını, fırtınalarını dindirme hiçbirzaman. Geçmiş olsun ALLAH'tan acil şifalar diliyorum. Kendini üzüp,strese sokma sakın. Bu sana daha da çok zarar verir.
Derin'inde dediği gibi ''Herşeyin başı sağlık''. Sağlığına dikkat et _________________ Suskunlu?um ASALETYMDENDIR
Her lafa verecek cevabim var lakin...
ßir lafa ßakarim LAFMI diye
ßir de sarfedene ßakarim ADAM mi diye ..
Kayıt: Oct 19, 2005 Mesajlar: 2043 Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR
Tarih: 21.02.2007 - 13:57 Mesaj konusu:
sercat, Hathor, KAWAKARTAL, Derin_, no_fear, GOLYAT34, transam, kalipso, chocolateman, Crazy_Ceza, Öncelikle hepinize teker teker teşekkür ediyorum.Hepinizden Allah razı olsun bu mutsuz günümde beni yalnız bırakmadınız chocolateman demiş ki,
Alıntı:
tr_rider, Öncelikle geçmiş olsun. 4 yıl bu rahatsızlığı çektikten sonra 2 yıl önce bel fıtığı ameliyatı geçirdim, şu an kros motosiklet kullanıyorum. Sana tavsiyem, kendini kısıtlamak yerine, bir an önce tedavisini yaptır.
Günümüzde bel fıtığı ameliyatları tedavi yöntemleri, apandist ameliyatları kadar basitleşti. Şayet ameliyattan korkuyorsanız, boşuna ağrılarla boğuşursunuz. Çünkü bu illet ilerledikçe felç seviyesine getiriyor, bel kaslarını öldürüyor, sinirleri zedeliyor, yürüyemez hale geliyorsunuz.
Tedavi kesin çözüm, tabiki doktorunuzu da iyi tercih etmeniz gerekir.
Acil şifalar dilerim.
Doktorumla uzun süren konuşmalar yaptım "Ameliyat çektiğin acılara çözüm ancak korumazsan tekrar aynı hale gelirsin" dedi ve ameliyat yaptıklarında kayan fıtık'a ulaşmak için yırttıkları bir kas dokusunun olduğunu ve bu yırtılan kas dokusunun tekrar aynı şekline gelmediği konusunda beni uyardı.Motosikletin ise şöyle beni etkileyebileceğini anlattı "Kilon normalden fazla olduğu için motosikletin girdiği her kasiste üstünde sen zıplayacaksın ve bele fazla yük binecek" dedi.Kilo veremiyorum bünye değişik bi bünye 109 kiloyum boyum 183 ama fazlaymış...Yani Tek çare korumak ve istirahat dedi tabiki iyileşmezse bende çareyi tıp biliminde arayacağım...Çok Teşekkürler
Tua_nna demiş ki,
Alıntı:
tr_rider,Herşeyin bir hayırlısı vardır. Sen kendini üzme bu sevdayı içinde yaşamasını bil yeter. Esen rüzgarlarını, fırtınalarını dindirme hiçbirzaman. Geçmiş olsun ALLAH'tan acil şifalar diliyorum. Kendini üzüp,strese sokma sakın. Bu sana daha da çok zarar verir.
Derin'inde dediği gibi ''Herşeyin başı sağlık''. Sağlığına dikkat et
Sağol Sinemcim canım arkadaşım sizleri yanımda görmek çok güzel...Hepinizi çok seviyorum... _________________ AB (rh) +
Tarih: 21.02.2007 - 14:06 Mesaj konusu:
çok geçmiş olsun kötü bi olay tabi sizin için ama sağlık en başt gelio hayırlısı ne ise o olsun _________________ SATILIK:
burgman400 2005 yanlış olmasın modifiyelidir..!
İrtibat no: 0535 8836086
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız