Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yagor Crash euhuehue

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yagor Crash euhuehue

Yagor Crash euhuehue
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
heroone
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.02.2007 - 13:36    Mesaj konusu: Yagor Crash euhuehue Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şimdi izleyen kask yok die yorum yapıcak ama arkadaşlar hız yapılamıyacak bi yerde zaten 150cc mondialle öle bi deişik hareket denemesinin sonucu

http://www.youtube.com/watch?v=ju2jHfOdilM

Dil çıkarıyorum

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 22.02.2007 - 14:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

izninle...

Link

videoda ne yapıyor anlamadım ama paylaşım için sağol.......
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
badboyinist
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-bahçeşehir

MesajTarih: 22.02.2007 - 14:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hahhahahaa ööle motor kullanmayı bilmeden atraksyon olayına girerseler bööle olur Delirdim Delirdim Çok gülüyorum
oday
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Maltepe/cadde

MesajTarih: 22.02.2007 - 14:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arada böle seyler olur bende cok deneme yapıyom Çok gülüyorum sonucda düse kalka ama topraga düsmek baska asfaltta postu soymak baska ama arkadasa calısmalarında basarılar dilerim Bravo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.02.2007 - 14:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

badboyinist, manyak ya her izlediğimde gülmekten ölüyorum o motoruda 1 ayda dagattık Çok gülüyorum
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 24.02.2007 - 22:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylasım icin saol Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
34ens28 Çevrimdışı 34ens28 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
smoke-59
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa MD

MesajTarih: 25.02.2007 - 17:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

racingdelisi, ne yapacak abi salaklık yapıolarr allah akıl fikir verisin... Çok gülüyorum
Başa dön
smoke-59 Çevrimdışı smoke-59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
heroone
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.02.2007 - 18:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

smoke-59, laflara özenle dikkat et ok OK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Demirci

MesajTarih: 25.02.2007 - 19:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ii hadi ALLAH belanı vermemiş Çok gülüyorum ALLAH korusun yine de dikkatli yap haraketleri Bravo
Başa dön
Cursed_SurvivoR Çevrimdışı Cursed_SurvivoR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Crazy_Ceza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Isparta/Gelendost

MesajTarih: 25.02.2007 - 19:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aga adamlar mayamış yaaaa kafayı bozmuş bunlarrrr???
Lovable
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 25.02.2007 - 19:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için sağol eray Çok gülüyorum

yazıık oldu...onu bulamayanlarda var Öfkeliyim
Başa dön
Lovable Çevrimdışı Lovable Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
heroone
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.02.2007 - 19:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Lovable, napalım ya 1 ayda dağattık galiba o aleti Üzgünüm Üzgünüm
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 25.02.2007 - 19:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abowwwwww kırıcaktı ayagını Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)

MesajTarih: 25.02.2007 - 19:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence o motorla yapılacak tek şey böle hareketler Çok gülüyorum yola cıkmada ne yparsan yap Bravo tabi kendine zara vermeden
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
a_g_g_r_o
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: afyon/merkez

MesajTarih: 25.02.2007 - 20:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

puhahahahaha hiç güleceğim yoktu valla. Çok gülüyorum Çok gülüyorum arkadaş tek teker arif abiye özenmiş heral. Çok gülüyorum Çok gülüyorum yamaha_onur, dediği gibi bu haraketler yapılır scoterlarda. yaa valla çok komik. Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal