Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Hakan_R1 Yaşgünü BÜTÜN RESİMLER

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Hakan_R1 Yaşgünü BÜTÜN RESİMLER

Hakan_R1 Yaşgünü BÜTÜN RESİMLER
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
zakcay
Üye
Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 27.11.2004 - 19:29    Mesaj konusu: Hakan_R1 Yaşgünü BÜTÜN RESİMLER Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkes elindeki resimleri koysuuuuuuun Gülümsüyorum Bendekilerin gerisi yarın 8)

Yarın demiştim ama pazar günü geziye gittiğimden resimleri koyamadım Gülümsüyorum)

İşte yaşgünü çocuğu Gülümsüyorum

Veeeeeee mumlar üfleniiiiir 8)

Motorlardan da bir enstantane

İŞte evsahibemiz Rabbit

Hemen belirteyim, resimlerin çoğu oğlum Utku (9) tarafından çekilmiştir.
Önce tanıdıklar: Uğur Ertekin (Biker_Tr)

1 milyom Km'nin üstünde motor tepesinde olan Serhat Kılavuz (Tango)

Ben (Zakcay)

Namaza durmuş gibi poz veren arkadaşı tanıyorsunuz: Alper Kayıcan (RealBiker)

Ehü ehü bundan sonraki arkadaşların isimlerini vallahi billahi hatırlamıyorum, özür...
Ben şuyum, ben buyum denir herhalde.... BUyrun tanışma merasimine:

oplantıdaki en güzel şey de buydu işte Gülümsüyorum

Orçun Tuna'yı atlamayalım. Uğur ve Orçun...

Biz Gamsız Seyah ve İkiteker üyeleri olarak bu toplantıda bulunmaktan büyük keyif aldık. Davet için teşekkürler.

İyi ki doğdun Hakan, mutlu yıllar .... ;-)
YZMYR

En son zakcay tarafından 29.11.2004 - 07:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
zakcay Çevrimdışı zakcay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SradCaN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul / Bostancy

MesajTarih: 27.11.2004 - 19:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bize pasta kalmamıştır dimi Çok gülüyorum

Yollaryn,denizlerin hakimi,alkoliq kaptanyma kapak olsun ... Göz kırpıyorum

Başa dön
SradCaN Çevrimdışı SradCaN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
flowrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.11.2004 - 19:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ufff beee pastaya bak ne yenirmis o pastaa 8)
hadi bekliyoruz fotolari

iyikiiii dogdun hakannnnnn
iyikiiii dogdun hakannnnnn

?MER UZMA
HONDA CBF 1000 A
Başa dön
flowrider Çevrimdışı flowrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ECEDOGUKAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ystanbul

MesajTarih: 27.11.2004 - 19:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KIRMIIZI hunıye bak ya hey allahımGülümsüyorum)))super
ZINDABAT PAKISTAN
Başa dön
ECEDOGUKAN Çevrimdışı ECEDOGUKAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
halinta
Üye
Üye

Nereden: Burdur

MesajTarih: 27.11.2004 - 19:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Pasta güzelmiş iyki doğdun HAKAN :P
Başa dön
halinta Çevrimdışı halinta Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ceze
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.11.2004 - 21:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pasta süper ama biz yiyemedik iyiki doğdun hakan nice doğum günlerine Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 27.11.2004 - 22:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mutlu yıllar hakan abi. pasta çok güzel.
ThE_Unforgiven
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Bayrampa?a

MesajTarih: 27.11.2004 - 22:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İyi ki doğdun Hakan abi...
...B Rh ( + ) ...
Başa dön
ThE_Unforgiven Çevrimdışı ThE_Unforgiven Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
realbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir, Alsancak

MesajTarih: 27.11.2004 - 23:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

qdeneme
kuzey
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 27.11.2004 - 23:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selamlar mutlu yıllar hakan bey , 2 gün öncede ben doğmuştum ama neyse unuttuğunuza inanıyorum. Kazasız Belasız Sağlıklı Mutlu Huzurlu Bol kazançlı bir ömür diliyorum
Başa dön
kuzey Çevrimdışı kuzey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Prometheus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 28.11.2004 - 02:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Daha tanışmadık ama mutlu yıllar Hakan R1

Pasta süper valla, huniden ıssırasım geldi Gülümsüyorum
sharky
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul(Avrupa)

MesajTarih: 28.11.2004 - 02:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyiki doğdun hakan r1
Başa dön
sharky Çevrimdışı sharky Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ARWING1
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: kar?yyaka/izmir

MesajTarih: 28.11.2004 - 02:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyiki doğdun hakan cok gelmek istiyordum sürprize fakat ahhh işte iş güç çok çalışmak lazım çooook maalesf.SAĞLIKLI YILLAR HAKAN .İnşallah bir gün tanışırız her perşembe DOYDOY dayız .
Başa dön
ARWING1 Çevrimdışı ARWING1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
enkilic
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 28.11.2004 - 02:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yeni yaşını kutlar, mutluluklar dilerim
Oytun
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 28.11.2004 - 02:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Pasta muhteşem. İyiki doğmuşsun Hakan.
Oytun Çevrimdışı Oytun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal