Egsoz fuar ıcın yapılmıstı ark aldı o da motordan cıkardı ben taktım ıste oda 250 ytl ye almıstı ne cekıs ne gıdıs farkedıyo aynı yanı hersey vıdeyu en kısa zamnada cekıp koyıcam _________________ Pevgeot SPX
Pevgeot NYNJA
Pevgeot KOBRA
Honda TYTAN
Tarih: 22.02.2007 - 18:01 Mesaj konusu:
OOO walla süper olmuş Kuyruk kesilmiş yan grenajdaki ızgaralarda çok şekil durmuş, siyahı varmıdır acaba onların ? elciklerde çok güzelmiş.. msn adresini aldım dostum senden biraz bilgi alıcam izin verirsen _________________
OOO walla süper olmuş Kuyruk kesilmiş yan grenajdaki ızgaralarda çok şekil durmuş, siyahı varmıdır acaba onların ? elciklerde çok güzelmiş.. msn adresini aldım dostum senden biraz bilgi alıcam izin verirsen
tmm kardesım olur ızgaranın sıyahı yok sanırım ama sıpreyle boyayınca olur _________________ Pevgeot SPX
Pevgeot NYNJA
Pevgeot KOBRA
Honda TYTAN
motorcucgl125, kardeşim çok iyi olmuş makina ben msnde tam olarak bakmamıştım hatırlarsan... imzanada efsaneleri bi güzel eklemişsin..maşallah diyorum nazar değmesin... _________________ MD SCOOTER TEAM..2006 honda dylan150..
motorcucgl125, kardeşim çok iyi olmuş makina ben msnde tam olarak bakmamıştım hatırlarsan... imzanada efsaneleri bi güzel eklemişsin..maşallah diyorum nazar değmesin...
motorcucgl125, kardeşim çok iyi olmuş makina ben msnde tam olarak bakmamıştım hatırlarsan... imzanada efsaneleri bi güzel eklemişsin..maşallah diyorum nazar değmesin...
Eyvallah kardesım simdı anladın yanı
slm dostum motor tatlı olmuş ama o motorun önünü düşürmen lazım ozaman daha farklı bi hava yaratır.sen bi dene umarım çok tatlı olucaktır bana güven.benim bi arkadaşın vardı başının etini yedim zorla indirdik şimdi keşke önceden yapsaydım diyo.egzozunda güzelmiş.heralde yoshimura.neyse kazasız belasız inşallah _________________ hayat öldürmezse daha güçlü yapar
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız