Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - CBR efsanesi Bursa caddelerinde sürüyor :)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

CBR efsanesi Bursa caddelerinde sürüyor :)

CBR efsanesi Bursa caddelerinde sürüyor :)
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
motorcucgl125
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 22.02.2007 - 17:09    Mesaj konusu: CBR efsanesi Bursa caddelerinde sürüyor :) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ustunde abartı egsoz var teger marka gayet guzel ses verıyo onuda vıdeosunu cekınce koyarım sıteye kalın salıcakla
Honda TYTAN
Başa dön
motorcucgl125 Çevrimdışı motorcucgl125 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ErCy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 22.02.2007 - 17:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

egzoz ne kadara geldi?videoyu bekliyoruz
Başa dön
ErCy Çevrimdışı ErCy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oday
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Maltepe/cadde

MesajTarih: 22.02.2007 - 17:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sevemedim ben su motoru yaw paylasım icin saol Bravo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.02.2007 - 17:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ErCy demiş ki:
egzoz ne kadara geldi?videoyu bekliyoruz

Egsoz fuar ıcın yapılmıstı ark aldı o da motordan cıkardı ben taktım ıste oda 250 ytl ye almıstı ne cekıs ne gıdıs farkedıyo aynı yanı hersey vıdeyu en kısa zamnada cekıp koyıcam Bravo
Honda TYTAN
Başa dön
motorcucgl125 Çevrimdışı motorcucgl125 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ozanimo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 22.02.2007 - 18:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

OOO walla süper olmuş Alkışlıyorum Kuyruk kesilmiş yan grenajdaki ızgaralarda çok şekil durmuş, siyahı varmıdır acaba onların ? elciklerde çok güzelmiş.. msn adresini aldım dostum senden biraz bilgi alıcam izin verirsen Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çanakkale/lapseki

MesajTarih: 22.02.2007 - 18:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet güzelllllllllll nede olsa bizim honda repsol yafff Delirdim
beni hayata ba?layan,yalan söylemeyen,ihanet etmeyen tek a?kymÇoook seviyorum
Başa dön
reddevil21 Çevrimdışı reddevil21 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motorcucgl125
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.02.2007 - 19:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ozanimo demiş ki:
OOO walla süper olmuş Alkışlıyorum Kuyruk kesilmiş yan grenajdaki ızgaralarda çok şekil durmuş, siyahı varmıdır acaba onların ? elciklerde çok güzelmiş.. msn adresini aldım dostum senden biraz bilgi alıcam izin verirsen Bravo
tmm kardesım olur ızgaranın sıyahı yok sanırım ama sıpreyle boyayınca olur Bravo
Honda TYTAN
Başa dön
choconut
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.02.2007 - 22:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcucgl125, kardeşim çok iyi olmuş makina ben msnde tam olarak bakmamıştım hatırlarsan... Bravo imzanada efsaneleri bi güzel eklemişsin..maşallah diyorum nazar değmesin... Gülümsüyorum
motorcucgl125
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.02.2007 - 23:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

choconut demiş ki:
motorcucgl125, kardeşim çok iyi olmuş makina ben msnde tam olarak bakmamıştım hatırlarsan... Bravo imzanada efsaneleri bi güzel eklemişsin..maşallah diyorum nazar değmesin... Gülümsüyorum
Eyvallah kardesım simdı anladın yanı Bravo
Honda TYTAN
Başa dön
yoshimura
Üye
Üye

Nereden: hatay

MesajTarih: 24.02.2007 - 20:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcucgl125 demiş ki:
choconut demiş ki:
Eyvallah kardesım simdı anladın yanı Bravo
slm dostum motor tatlı olmuş ama o motorun önünü düşürmen lazım Bravo ozaman daha farklı bi hava yaratır.sen bi dene umarım çok tatlı olucaktır bana güven.benim bi arkadaşın vardı başının etini yedim zorla indirdik şimdi keşke önceden yapsaydım diyo.egzozunda güzelmiş.heralde yoshimura.neyse kazasız belasız inşallah
SuperHang-On
Üye
Üye

MesajTarih: 24.02.2007 - 21:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ugraştığına deymiş açikçası...

Aynaları bu hale getirmek ne kadara patladı ve aynalar orjinalerimi bide?
Başa dön
SuperHang-On Çevrimdışı SuperHang-On Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motoman24
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 24.02.2007 - 21:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

demek '''abartı'' eksoz taktın Dil çıkarıyorum
güsel olmuş kardeş güle güle bin Bravo
Başa dön
motoman24 Çevrimdışı motoman24 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 24.02.2007 - 21:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah kaza bela vermesin elcikler ve egsoz güzelmiş

racing_bora
Başa dön
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
legacy_md
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.02.2007 - 21:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eet gusel olmus kazasız belasız inş
Başa dön
legacy_md Çevrimdışı legacy_md Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
34ens28
Üye
Üye

MesajTarih: 24.02.2007 - 21:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylasım icin saol Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
34ens28 Çevrimdışı 34ens28 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal