Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MotoShow'07 Fuar davetiyleri geldiiiiiii ...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MotoShow'07 Fuar davetiyleri geldiiiiiii ...

MotoShow'07 Fuar davetiyleri geldiiiiiii ...
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 23.02.2007 - 11:40    Mesaj konusu: MotoShow'07 Fuar davetiyleri geldiiiiiii ... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

29 Mart- 1 Nisan tarihleri arasında İstanbul da düzelecek olan MotoShow'07 fuarı davetiyeleri kulübümüze gelmiştir..
Bu davetiyleri mutlaka fuara gelecek olan üyelerimiz lütfen talep etsinler..

Davetiye dagıtımını bölge temsilcilerimiz yapacaklar,
Ama Fuara gelen üyelerimiz kapıdan MD yetkilisi arkadaşlarımızdan davetiylerini edinebilirler..
Yani eger MotoShow'07 fuarına gelecekseniz ve MD üyesiyseniz davetiye probleminiz yok

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ege2004
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: Buca-Yzmir

MesajTarih: 23.02.2007 - 11:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu sene daha önceki yıllara göre çok daha iyi olacak.
Bence şimdiden iş planlamalarımızı yapıp katılımı sağlayalım..
MD farkını herkes görsün... Bravo

arif kandillioğlu.
Hedef 2010 geri döneceğim......
Başa dön
ege2004 Çevrimdışı ege2004 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ali1711
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Şehitlikten

MesajTarih: 23.02.2007 - 11:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben geleceğim ve ben bir md üyesiyim ben nasıl temin edecem benimle gelecek arkadaşlara

www.1711mg.org

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

çanakkale mg için
Başa dön
ali1711 Çevrimdışı ali1711 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

Nereden: BURSA

MesajTarih: 23.02.2007 - 11:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar fuar davetiyelerini bursada benden temin edebilirsiniz.ayrıca ilerleyen günlerde servis konusunda topic açaçağım.servisle anlaşma yaptım bursadan ve çevre il -ilçelerden gelecek arkadaşlarda olabilir.bursadan servis kalkacaktır.
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 23.02.2007 - 11:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

+5 bende davetiye istiyorum Göz kırpıyorum Delirdim
0 rh +
Başa dön
oziefe Çevrimdışı oziefe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
oday
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Maltepe/cadde

MesajTarih: 23.02.2007 - 12:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben kadıköy gelisim sürücü kursundan alıcam bide kadıköy nikah dayresi ordaki hondanın arkasındaki motor dükkanından mıs kalmamıssa fuarın kapısından alırıs
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 23.02.2007 - 12:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah tan bir mani gelmezse geliyorum başkanım ailecek Çok gülüyorum ihi
kabuto
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul /anadolu yakasi

MesajTarih: 23.02.2007 - 20:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelisim surucu kursu nerde tam olarak ben tsrot falanda almak istiyorum fuardan once ama tam yerini bilmiyorum bi tarif etsenis tam super olucak
Başa dön
kabuto Çevrimdışı kabuto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
badboyinist
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-bahçeşehir

MesajTarih: 23.02.2007 - 21:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başkanım bende dawetiye almak istiyorum nerelerden temin edebilirim Çok gülüyorum
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 23.02.2007 - 21:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

O zaman şöyle yapalım Hakan abi.Şimdi Adana yada Mersinden gitmrk istiyenler bana ulaşsınlar.
Bende senden nekadar geldi ise talep ederim.

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gavurbey
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YTU Davutpa?a Kampusunden..

MesajTarih: 23.02.2007 - 22:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan abi... Ben izmir pınarbasında yanına gelmiştim hani tanışmıştık ilk gun...
Banada 10 tane lazım... Nasıl yapabiliriz abicim..
Başa dön
gavurbey Çevrimdışı gavurbey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
vlamix
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kartal/istanbul

MesajTarih: 23.02.2007 - 23:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süperr... orda buluşmak üzere Delirdim

+3 tane olcak Hakan abi mümkünse tabiki eski üyeyiz yaparsın bi kıyak Çok gülüyorum
Başa dön
vlamix Çevrimdışı vlamix Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
akrep_kral
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 23.02.2007 - 23:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yolda yürürken bana at arabası carpmasa ordayım Çok gülüyorum

mutlaka geliyorum OK

akrepkral3547@hotmail.com
Başa dön
akrep_kral Çevrimdışı akrep_kral Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
speedlove83
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 23.02.2007 - 23:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kabuto, gelisim sk kadıköy vergi dairesinin tam karsınında fuarda olucam bende kapıdan aliriz artik biletleri Delirdim
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 23.02.2007 - 23:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

akrep_kral..sana bişiiicik çarpmaz Dil çıkarıyorum orda görüşürüz Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal