29 Mart- 1 Nisan tarihleri arasında İstanbul da düzelecek olan MotoShow'07 fuarı davetiyeleri kulübümüze gelmiştir..
Bu davetiyleri mutlaka fuara gelecek olan üyelerimiz lütfen talep etsinler..
Davetiye dagıtımını bölge temsilcilerimiz yapacaklar,
Ama Fuara gelen üyelerimiz kapıdan MD yetkilisi arkadaşlarımızdan davetiylerini edinebilirler..
Yani eger MotoShow'07 fuarına gelecekseniz ve MD üyesiyseniz davetiye probleminiz yok _________________
Tarih: 23.02.2007 - 11:45 Mesaj konusu:
Bu sene daha önceki yıllara göre çok daha iyi olacak.
Bence şimdiden iş planlamalarımızı yapıp katılımı sağlayalım..
MD farkını herkes görsün... _________________
arif kandillioğlu.
Hedef 2010 geri döneceğim......
arkadaşlar fuar davetiyelerini bursada benden temin edebilirsiniz.ayrıca ilerleyen günlerde servis konusunda topic açaçağım.servisle anlaşma yaptım bursadan ve çevre il -ilçelerden gelecek arkadaşlarda olabilir.bursadan servis kalkacaktır. _________________
Kayıt: Jan 31, 2005 Mesajlar: 3241 Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD
Tarih: 23.02.2007 - 21:45 Mesaj konusu:
O zaman şöyle yapalım Hakan abi.Şimdi Adana yada Mersinden gitmrk istiyenler bana ulaşsınlar.
Bende senden nekadar geldi ise talep ederim. _________________ Çektim içime , döndüm deliye . . .
Hakan abi... Ben izmir pınarbasında yanına gelmiştim hani tanışmıştık ilk gun...
Banada 10 tane lazım... Nasıl yapabiliriz abicim.. _________________ Tyrael......
Yyldyz Technical University Engineering...
Yamaha Fz6 Fazer...
Tarih: 23.02.2007 - 23:20 Mesaj konusu:
kabuto, gelisim sk kadıköy vergi dairesinin tam karsınında fuarda olucam bende kapıdan aliriz artik biletleri _________________ honda hayat kesinlikle onda
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız