Tarih: 23.02.2007 - 19:22 Mesaj konusu: seyir halinde stop etmesi neden kaynaklanıyor??
tam trafikde gidiyorum gaz verirken stop etti ..2 kez başıma geldi ve çok tehlikeli açıkçası çok korkmuşdum allahtan panik yapmadım, bunun sebebi neden olabilir sizlerede oldumu ...??
Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 5509 Nereden: istanbul/Kozyatağı
Tarih: 23.02.2007 - 19:31 Mesaj konusu:
Rolantide stop ediyor desen neyse de, giderken gaz verince stop etmesi garip. Buna buradan teşhis konması zor, bir ustanın görmesi lazım bence. Servise götürsen iyi edersin _________________ DİKKAT..! İleri derecede Cruıser bağımlısı, plastikle yaklaşmayın.
Kriz anında yeterli dozda kromaj gösterilmelidir.
MOPAR MANIA
Kayıt: May 27, 2005 Mesajlar: 2526 Nereden: başkent/ angara MD
Tarih: 23.02.2007 - 19:39 Mesaj konusu:
master_girl, motorunun hava ayrı bozuk iyi bi ustanın karbüratör ayarı yapması lazım gazı verince boğulup stop ediyor sebebi bu (tabi eğer motorun karbüratörlü ise) _________________ www.tekizmk.com
servise götürdüm bi problem çıkmadı rolantide olması normal seyir halinde çok tehlikeli
O zaman detaylı bir incelemeye girecek anlaşılan.Marka model nedir? Ben mi kaçırdım yoksa? _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
Tarih: 23.02.2007 - 19:56 Mesaj konusu:
Aynı motor bendede var hiç başıma gelmedi ama motor sogukken yapabilir,motoru ısıtmadan trafige cıkma.Motor sıcakken yapıyorsa karburatöre baktırmak gerekir hava ayarından yapıyodur... _________________ Work it harder,make it better,
Do it faster,makes us -
======StrongeR=======
Kayıt: Mar 16, 2005 Mesajlar: 619 Nereden: ISTANBUL/Bostancy
Tarih: 23.02.2007 - 19:59 Mesaj konusu:
elektrik olabilir.kablolardan biri şase yapıyor motor bilgisayar gibi reset oluyor _________________ DÜZ YOLDA ESERIM, MAKASTA GEÇERIM, VIRAJDA KAYARIM. NE GTI NE STI NE GSI.HEPSI HIKAYE ! MOTORCUYUM BEN G E Ç I L M E Z I M ! ! ! since1998 Licensed by YAMAHA-R1
YAMAHA-R1 SERİ ÜRETİMİ OLAN "DÜNYANIN EN İYİ MOTORU!!"
Tarih: 23.02.2007 - 20:03 Mesaj konusu:
aslında trafiğe çıkmadan motoru ısıtıp çıkıyorum belkide yeterli olmuyor dedim ya herzaman olmadığı için anlayamadım 2 kez başıma geldi servisde bişi çıkarmadı bide bunun yanında ara sıra vik vik sesi geliyor onuda anlayamadılar en iyisi benim servisi değiştirmem daha yararlı olcak..
Tarih: 23.02.2007 - 20:39 Mesaj konusu:
master_girl,
Anlattığın sorunun çeşitli nedenleri olabilir arkadaşım.Ama benim sana ilk tavsiyem motor cenenti olan istanbulda iyi bir honda servisine gitmen.Şimdi anlattığın soruna gelince:
Ya benzin otomatiğinde sorun vardır.Tıkalı olabilir bozuk olabilir.Benzin yetiştiremiyordur ani ivmelerde.
Yada karbüratör memelerinde problem vardır.Pislikten tıkanmış olabilir.Karbüratör sökülüp temizlencek
En düşük ihtimalle tahminim ise bujide problem olması.Ama pek sanmıyorum. _________________ Milletine Sahip Çykmayanyn Co?rafyasyny,Ba?kalary Çizer!
Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 5509 Nereden: istanbul/Kozyatağı
Tarih: 23.02.2007 - 20:42 Mesaj konusu:
Motor soğukken gaz verince bi kesiklik veya silkeleme falan yapar ama stop edeceğini sanmam, hiç başıma gelmediği için fazla yorumda yapamıyorum, anca mantık yürütüyoruz işte. En iyisi,iyi bir ustanın bakması, kafanı karıştırmayalım daha fazla _________________ DİKKAT..! İleri derecede Cruıser bağımlısı, plastikle yaklaşmayın.
Kriz anında yeterli dozda kromaj gösterilmelidir.
MOPAR MANIA
Tarih: 23.02.2007 - 20:51 Mesaj konusu:
riko iykide başına gelmemiş allah korusun çok kötü bişi madem normal değilse bu olanlar servisim kötü başka bi honda servise baktırim aldığım yere gitmek saçmalıkdı zaten
Tarih: 23.02.2007 - 21:10 Mesaj konusu:
master_girl, gaz verince birden mi stop ediyo yada kesik kesik mi gaz yiyior eğer öle ise karbüratörde su olabilir _________________ HYOSUNG GT250R/KANUNİ DEER152
Tarih: 23.02.2007 - 21:11 Mesaj konusu:
bır cok neden olabılır ama benım en cok gorduklerım 1. bozuk benzın veya 95 oktan benzın kullanılmamasından dolayı 2. bujıyı en son ne zaman degıstırdın bujı bozuk ısede yapar 3. motor tam ısınmamıslen yapar 4. hava fıltresı kırlı ıse yapar 5. karburator hava benzın ayarlarının bozuk olması. 6. anı kalkıs yapmalar yanı motorun gaz yememesı sonucunda olan ıstop etme 7.bobınden gelen elektırıgın kesık gelmesı 8.bujı kablosunun gecırgenlıgının bozulması. Çözüm dersen iyi bir servis veya ufak motordan anlayan ıyı bır ustaya goturmek _________________ 07 Yamaha Yzf R6
08 Yamaha Cygnus RS
Forever YAmaHA..
Tarih: 23.02.2007 - 21:44 Mesaj konusu:
gaz verirken birden stop ediyo ...biker_boyzz 95 oktan benzin alıyorum 2006 haziranda aldım motoru sıfır buji değişmedi bütün bakımlarında yağ değiminde götürdüm bi vık sesi geçmiyoo 2 kere stop etti işde ümraniye d&b motordan almıştım hepte oraya servise götrdüm temizz diyolar
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız