Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - yine bir kaza!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

yine bir kaza!!!

yine bir kaza!!!
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 24.02.2007 - 08:16    Mesaj konusu: yine bir kaza!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Balıkesirin Edremit ilçesinde dün akşam içki içtikten sonra motorları deniyelim diyen gençler direksiyonu azraile teslim edip yola çıktılar ve biri takla attı ve şuan hastahanede yatıyor içlerinden biri tanıdığımdı ondan haber aldım motor kullanmak durumundayken içki neden içerler anlamadım Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
oday
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Maltepe/cadde

MesajTarih: 24.02.2007 - 08:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eet icki ictikten sonra motor kullanmak cok yanlıs zaten motor seni kullanıyo Bravo gecmis olsun arkadaslara
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 24.02.2007 - 08:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

diyecek birşey yok arkadaşım kendim ettim kendim buldum.dan başka
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İST KARTAL **TRABZON OFLUYUM ** MOTORUM HONDA FES250 FORESIGHT :)

MesajTarih: 24.02.2007 - 08:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok yanlış içkili motor kullanmak Beğenmedim
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 24.02.2007 - 08:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işte bukadar kendi kazdığı kuyuya düşmek diye ben buna derim yazık yazık Beğenmedim
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 24.02.2007 - 09:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

silaha mermi koyarsan o silah patlar,,tmm hep içiyoruz fakat motor kullanacaksan iç bitane yada en baba 2 tane içersin 2 saat takılırsın,etkisi azalır binersin,fakat ayarsızca içip motora binersen olacağı o,yinede geçmiş olsun,umarım ders çıkarır,bir müsibet bin nasihattan iyidir diye boşa dememişler,kötü de olsa tecrübe sahibi olmuş Üzgünüm umarım bundan sonra motor kullanırken daha hesaplı hareket eder Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RRapunzel
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.02.2007 - 09:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

içkili motor kullanmak zaten akıl işi deil.. Beğenmedim Öfkeliyim ... motorcu bilinçsizmiş ... yazık
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 24.02.2007 - 09:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aytuğ sağolasın dostum ama bu çoğu motorcuda var.içki içtikten sonra direk motora biniyorlar ve o da yetmiyormuş gibi motoru deniyorlar

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)

En son constantine_502 tarafından 24.02.2007 - 11:03 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 24.02.2007 - 09:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmıs olsun ama bu hepımızın dustugu bır tuzak Üzgünüm

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
nofear_16
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 24.02.2007 - 09:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok yazık geçmiş olsun inşallah bundan sonra bu şekilde binmez Ağlıyorum
nofear_16 Çevrimdışı nofear_16 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
smoke-59
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa MD

MesajTarih: 24.02.2007 - 09:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yazık çok yazık hiçmi insan bile bile lades der yaa... geçmiş olsun inş.. büyük bi ders olur hepimiz için iki teker bu şakaya gelmez arkadaşlar..
Başa dön
smoke-59 Çevrimdışı smoke-59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 24.02.2007 - 10:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olur böle şeyler geçmiş olsun..
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: GAVUR İZMİRden

MesajTarih: 24.02.2007 - 10:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iki fiili zevk bir arada olmaz arkadaşlar Sinirlendim ya alkol ya motor çok yazık geçmiş olsun Üzgünüm

alkol aldıktan sonra taksi ile gitsen inan daha ucuza gelir hemde hastanelik olmaz seni sevenleri üzmezsin

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Capital1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.02.2007 - 10:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dün de TV haberlerinde gördüm. Tüm milletin bomba zannettiği ve polisin kordon altına aldığı bir cantayı, kırmızı şeridi geçerek ve içinde bomba olma ihtimaline aldırmadan bir genç gitti açtı..

Yani pes diyorum başka bir şey demiyorum.

Bir kurtlar vadisi diye hikaye dizi yayınlandı, tüm gençler Cüneyt Arkın kesildi başımıza..

Keskin sirke misali yani..
Başa dön
Capital1 Çevrimdışı Capital1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
tan_dir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Nereyee,(ANKARA,KIRIKKALE)

MesajTarih: 24.02.2007 - 10:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

capital1,ne alaka kardeşim??dizi muhabbeti nerden çıktı Beğenmedim .. neyse geçmiş olsun arkadaşlara,herkese ders ve örnek olsun tabii almaını bilene İstemiyorum
Başa dön
tan_dir Çevrimdışı tan_dir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal