Selam millet 2005 mavi twister aldım ve bu hafta cumaya kadar plakasıda cıkıcak.. Fakat parça(cam ve motor korumalıgı) arıyorum.. Burda twister sahibi cok delinin oldugunu biliyorum.. Bana yardım ederseniz ve twister'ı kullanıyorken dikkat etmem gereken seyleri yazarsanız cok sevinirim.
Simdiden tesekkurler.. _________________ Hayat bir oyun GAME OVER olma yava? git, bonus hakkyn yok...
Kafanda bir adet kask, elinde eldiven ve mümkünse sırtında da mont olmasına dikkat ederek başlayabilirsin mesela. Motorun kaportasının kendin olduğunu unutmamaya da dikkat et _________________ elveda MD, her ne kadar bir vedayy bile çok görmü? olsan da...
Kayıt: May 07, 2004 Mesajlar: 4194 Nereden: Hollanda- Konya
Tarih: 28.11.2004 - 21:41 Mesaj konusu:
gurhun,
Alıntı:
twister'ı kullanıyorken dikkat etmem gereken seyleri yazarsanız cok sevinirim.
Sadece Twisterde değil her motorda dikkat etmen gereken en önemli şeyler kıyafettin. Almaya gücünün yetiği en iyi koruma sağlayan kıyafetleri al. İlk zamanlar kalabalık olmayan yollarda motora alışmaya bak.. Gazını,Frenini dene! motorun tanımaya çalış.
Eksiklerimi varsa arkadaşlar tamamlar _________________ Doktorum Kalbimdesin! 34 DC 0239 Konya MD Team
Tarih: 28.11.2004 - 21:47 Mesaj konusu:
gurhun, hayırlı olsun motorun....Çok güzel bir seçim...
Bizim burda,Ankara'da kar-kıyamet-fırtına koparken,siz İzmir'de motora biniyorsunuz...Şehrinizin değerini bilin... _________________ Plakasız,Kırmızı bi R-6..Çakal style..
Kayıt: Oct 01, 2004 Mesajlar: 186 Nereden: Ankara - Çayyolu
Tarih: 28.11.2004 - 22:23 Mesaj konusu:
Bende de bir siyah twister var. Henüz bir ay oldu alalı. Yurt dışında ful grenajlı modelleri varsa da burada bulmak zor. Sadece yarım bir cam ve yarım grenaj bulabilirsin. www.ozenmotor.com.tr adresinden ve http://www.kappamoto.com/eng/ adresinden. Aslında bunu taktırmış bir twister sahibi varsa fotoğrafını siteye gönderse ne hoş olur. Bize bir fikir verirdi. Pahalı diye biliyorum ama değebilir. Dikkat edilmesi gereken husus rodajdır yeni motorda. Yani 60 - 70 km yi geçmemek lazım ilk 1000 km de. bunun bir faydası da yeni alıştığınız motorda karşılaşabileceğiniz riskleri daha kolay telafi edebilmektir.
Selam Dostum. Ben Turgutludan Murat. Tanışalım. Bende Twister kullanıcısıyım. Arkadaşların dediği Gibi ilk olarak sağlam bir kıyafetle başlayabilirsin.Dizlik mutlaka kullan. motor seri ve süratli. Rüzgar çok etkilyor. Grenaj olmadığı için ve cam olmadığı için 140 150 km. Süratle giderken direk rüzgarı yiyiyorsun. Altındaki makineye dikkat et. Kesinlikle kontrolu elinden bırakma dikkatli ve yolun gitmesi gereken süratte git. Mesajlaşalım. 3a@postamatik.com maxell (murat) Hayırlı olsun. _________________ "Atına atla.. yüreginin götürdügü yere git..!!! hadi go!!!!!"
gurhun,motorun hayırlı olsun
Allah tekerine taş denk getirmesin _________________ Ölüm ile ya?am arasyndaki synyry zorlamanyn dayanylmaz keyfini ya?yyanlar için motor tutkusu
do?u?dan de?il,sonradan bula?my? bir hastalyk,typki bir virüs gibi.
Sagolun arkadaslar onemli olan dikkatli kullanıcı olabilmek.. Motoru carsamba teslim alıyorum alır almaz cekicegim fotografları yeni bir baslık altında yayınlıyıcagım. _________________ Hayat bir oyun GAME OVER olma yava? git, bonus hakkyn yok...
Kayıt: Nov 21, 2004 Mesajlar: 57 Nereden: Yzmir / Kar?yyaka
Tarih: 29.11.2004 - 19:10 Mesaj konusu:
Güle güle kullan genç . bende 1 aydır twister kullanıyorum Grenaj ve cam koruma için 0505 5246408 - 0505 5273798 den Hüseyin bey i ara sizi Dr.Erdoğan bey tavsiye etti de gerisi kolay. Givi nin 1/4 fiyatına işi bitir. Bornova 3. sanayide tayyim usta da koruma demiri , istersen ayak yaptırabilirsin.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız