Mukemmel, yarın 12 de europsort 2 de seyrdebileceğiz. Şükürler olsun, tebrikler kendisine.
( hayret bu konu henüz VIP e tasınmamış) _________________ [SIGPIC]http://i304.photobucket.com/albums/nn169/redstormr1/rr%20with%20haya/IMG_0841_edited-1.jpg[/SIGPIC]
Muhteşem bir başarı Kenan SOFUOĞLU nu ve ailesini kutluyorum ...Kenan ın bu sene sonunda DÜNYA SUPERSPORT ŞAMPİYONU olamaması için hiçbir sebep yok, gerekli tüm yeteneğe ve artık tecrübeye sahip bu tartışılmaz ve ben çok inançlıyım ki sezonu en üst seviyede kapatacaktır herhangibir mekanik sorun yaşamadığı sürece.Çünkü bu mekanik spor ve 2006 da Rossi nin bile başına gelebilen bir durum.Sadece bir konuyu burada vurgulamak istiyorum.Hiçbir spor dalında alınan başarıyı küçümsemiyor aksine sonuna kadar destekliyorum ama,Kenan daha ne yapmalıda bu MEDYANIN DİKKATİNİ ÇEKMELİ...Türkiye'den kesinlikle hakettiği MADDİ-MANEVİ desteği alamadığına eminim;ki en son bir röportajını okudum aynı konudan kendiside şikayetçi.Birileri devlet büyüklerine bu ÖZEL İNSANI TANITMALI diye düşünüyorum.Çünkü Kenan bu ülkenin tanıtımına korkunç katkı sağlayan bir değer.Bu kadar büyük holdinglerimiz var devletle iş yapan, bir telefonla Kenan'ın sponsoru olabilecek, ve eminim o rakamları hissetmeyecek büyüklükte..Ama bunca yıldır bu kadar başarı kazanan Kenan, 2007 yılında hala sponsor sorunu yaşıyor bu durum çok büyük bir AYIPTIR...Mehmet OKUR muhteşem bir seviyede şu anda onada kocaman bir alkış benden Ancak Mehmet Okur için oluşturulan Medya desteğinin bakalım çeyreği KENAN için gazetelerde oluşacak mı merak ediyorum...Şimdiden o yazıyı görebiliyorum''Başarılı motorsiklet yarışçısı Kenan Sofuoğlu Qatar da birinci oldu'' 5 cm e,8 cm bir arka sayfa yazısı...Umarım utandırır beni gazeteler...TEBRİKLER KENAN KARDEŞİM
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız