2 gün dür bazı gazetelerde çıkan haberlerde görüceginiz üzre
çok sevdigim daha iki gün önce birlikte antreman yaptıgım
okan KARATAŞ ı degerli abim hayatını kaybetmiştir.
herhangi bi kalp rahatsızlıgı bulunmayan abim perşembe günü üniversiteye hazırlanmak amacıyla gittigi dershanede dersteyken birden yere yıgıl mış
ve hastahane ye götürülürken hayatını kaybetmiş tir. cevizli kültür spor klübünde hep gördügüm bi kişiyi kaybetmek ne kadar acı.
üstüne üstlük annesinin o hüzünlü aglayışı yokmu.
ve babasının 32 yaşında kalp krizinden ölmesi.
sizlere onun resmini gönderiyorum daha 19 yaşında gencecik hayatının baharında hayata veda eden abime herkezten ruhunu bir fatiha okumasını rica ediyorum.
MEKANIN CENNET OLSUN.
okan abi KALBİMİZDESİN sen rahat uyu... hani hep üstünü giyindigin bi köşe vardıya abi merak etme orda kimse üstünü degiştirmiycek orası hep senin abi seninde kalıcak...
CEVİZLİ KÜLTÜR SPOR KULÜBÜ.
birde şu linkten bakın habere http://www.takvim.com.tr/gnc104.html
En son muci tarafından 24.02.2007 - 19:32 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
ben bu günkü gazetede okumuştum ve çok üzüldüm
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun allahtan ailesine sabır diliyorum. _________________ MoToR UsTAsI
ARh(+)
Kayıt: Aug 27, 2006 Mesajlar: 671 Nereden: AVEA' nın çektiği heryerden :)
Tarih: 24.02.2007 - 19:24 Mesaj konusu:
hepiniz saolun abilerim daha geçen hafta sonradan dehil oldugum maçta beraber top koşturmuştuk... şu söz aslında herşeyi açıklıyor. bi gün var bi gün yok... _________________ :P
Tarih: 24.02.2007 - 19:29 Mesaj konusu:
başınız sağolsun allah gani gani rahmet eğlesin bu durumlar gerçekten çok acı daha 19 yaşında bence ırsi bir kalp rahatsızlığı vardır babasının 32 yaşında aynı nedenden ölmesi ilginç..
Arkadaşlar ailesinde kalp problemi olan varsa mutluka kendinizde doktora görünün çok tehlikeli bir durum
Arkadaşın mekanı cennet olsun _________________ Umut Yüzgeç
A rh(+)
07 YAMAHA YZF R6
07 YAMAHA YBR 125
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. allah ailesine ve geride burakanlarına sabır versin... _________________ imza mimza yok barmak bassam olurmu. ?
Kayıt: Nov 26, 2006 Mesajlar: 1619 Nereden: olugumu daha ben bilmiyorum ki !
Tarih: 24.02.2007 - 19:48 Mesaj konusu:
abi haberini okudum ALLAH rahmet eylesn geride kalanlarada Baş saglıgı versin _________________ Hiç kimse YçYn hayaL kIrykLy?Ina u?RamaDym, Çünkü hYç kYmSe YçYn hayaL KurMadIm...
Kardeşim başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun. Sizlere sabır dilerim. _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız