Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - abimi kaybettim...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

abimi kaybettim...

abimi kaybettim...
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
muci
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AVEA' nın çektiği heryerden :)

MesajTarih: 24.02.2007 - 19:18    Mesaj konusu: abimi kaybettim... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2 gün dür bazı gazetelerde çıkan haberlerde görüceginiz üzre
çok sevdigim Ağlıyorum Ağlıyorum daha iki gün önce birlikte antreman yaptıgım
okan KARATAŞ ı degerli abim hayatını kaybetmiştir.
herhangi bi kalp rahatsızlıgı bulunmayan abim perşembe günü üniversiteye hazırlanmak amacıyla gittigi dershanede dersteyken birden yere yıgıl mış
ve hastahane ye götürülürken hayatını kaybetmiş tir. cevizli kültür spor klübünde hep gördügüm bi kişiyi kaybetmek ne kadar acı.
üstüne üstlük annesinin o hüzünlü aglayışı yokmu.
ve babasının 32 yaşında kalp krizinden ölmesi.
sizlere onun resmini gönderiyorum daha 19 yaşında gencecik hayatının baharında hayata veda eden abime herkezten ruhunu bir fatiha okumasını rica ediyorum.
MEKANIN CENNET OLSUN.
okan abi KALBİMİZDESİN sen rahat uyu... Ağlıyorum hani hep üstünü giyindigin bi köşe vardıya abi merak etme orda kimse üstünü degiştirmiycek orası hep senin abi seninde kalıcak...
CEVİZLİ KÜLTÜR SPOR KULÜBÜ.
birde şu linkten bakın habere Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum http://www.takvim.com.tr/gnc104.html

En son muci tarafından 24.02.2007 - 19:32 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
muci Çevrimdışı muci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 24.02.2007 - 19:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben bu günkü gazetede okumuştum ve çok üzüldüm Ağlıyorum
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun allahtan ailesine sabır diliyorum.
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ByManiacGNY
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 24.02.2007 - 19:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

muci, mekanı cennet olsun... Ağlıyorum
Başa dön
ByManiacGNY Çevrimdışı ByManiacGNY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tr_select
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: oralarda bir yer!..

MesajTarih: 24.02.2007 - 19:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

muci, başınız sağolsun mekanı cennet olsun Ağlıyorum
riko
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 24.02.2007 - 19:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

muci, başınız sağolsun kardeşim, Allah yakınlarına sabır versin Üzgünüm
Başa dön
riko Çevrimdışı riko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
muci
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.02.2007 - 19:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hepiniz saolun abilerim daha geçen hafta sonradan dehil oldugum maçta beraber top koşturmuştuk... şu söz aslında herşeyi açıklıyor. bi gün var bi gün yok...
excavator_zx6
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: yunusların aradığı yerden

MesajTarih: 24.02.2007 - 19:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH rahmet eylesin ya nekadar kötü bu gencecik yaşında Ağlıyorum mekanı cennet olsun. Ağlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ümraniye / İST

muci, Mekanı cennet olsun Allah sevenlerine sabır versin Ağlıyorum
muci
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.02.2007 - 19:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

AMİN amin... Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
umut2323
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İst/El-aziz

MesajTarih: 24.02.2007 - 19:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başınız sağolsun allah gani gani rahmet eğlesin bu durumlar gerçekten çok acı daha 19 yaşında bence ırsi bir kalp rahatsızlığı vardır babasının 32 yaşında aynı nedenden ölmesi ilginç..
Arkadaşlar ailesinde kalp problemi olan varsa mutluka kendinizde doktora görünün çok tehlikeli bir durum
Arkadaşın mekanı cennet olsun Ağlıyorum
07 YAMAHA YBR 125
Başa dön
umut2323 Çevrimdışı umut2323 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
a_g_g_r_o
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: afyon/merkez

MesajTarih: 24.02.2007 - 19:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Ağlıyorum allah ailesine ve geride burakanlarına sabır versin... Ağlıyorum
Typ_R
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: olugumu daha ben bilmiyorum ki !

MesajTarih: 24.02.2007 - 19:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi haberini okudum ALLAH rahmet eylesn geride kalanlarada Baş saglıgı versin Ağlıyorum
sinoplu
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 24.02.2007 - 19:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

muci kardeşim tekrardan başınız sağolsun Allah yakınlarına sabırlar versin gerçkten üzüldm(EKREM)
Üzgünüm
Başa dön
sinoplu Çevrimdışı sinoplu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
barisb77
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 34

MesajTarih: 24.02.2007 - 20:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

muci, Allah'tan Rahmet, Ailesine Sabırlar dilerim. Mekanı Cennet Olsun.
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 24.02.2007 - 20:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kardeşim başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun. Sizlere sabır dilerim.

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal