Aranızda değildim arkadaşlar ama gönlüm sizinleydi yakında grupta 2 suzuki olacak maşallah git gide kalabalıklaşıyoruz tam kadro hesaplarıma göre 10 12 motoruz güzel bir rakam
kawasaki ZX-6: yavuz
R6 lar: Ulunay,Oktay, Veysel
GSX-R 1000; Abdullah
ya benim motorumuda getirsem cilalarmısınız. dünkü r6 yı çok güzel cilalamışsınız ali usta gilin dükkanda gördüm lastikleride iyi karatmışsın acaba benim motoruda o şekil yaparmısınız.Valla söz sizinle kuyuluya gelirim (maksat grup kalabalık görünsün).Şehirden 10 km uzaklığa gezi diyilmez. heralde amaç diğer gurubun gezilerine misilleme yapmak.benim motoru cilalarsan yanınızdayım..Gerçekten soruyorum benim moturuda getirsem yıkarmısın,parlatırmısın,cilalarmısın.
Umutcum sana gelince elazığda suzuki bayisi var.Tarif edeyim sana postahanenin arkasında bir çarşı var üstü kapalı kapalı çarşı diyorlarmış sen git oraya ilk önce bi part al olurmu canım .
grall netmişsiz yav.. aykutu yollamaya gittik askere.. polis şekil yaptı bize .. sebze halinin orda motorlarla mı ne yarışıyolarmış... sizin yüzünüzden az kalsın motorumdan olacaktım... el insaf insan şehiriçinde hız yaparmı... derken veysel abi geldi motoru ışıl ışıl(tamam biliyorum motoru dün kargodan indirdik ambalajını ben açtım ama böyle parlamıyordu) gral ... ne yapmışsınız...... ben olsam motorculuğu bırakır yıkama yağlama cılık yapardım... valla bilsem bele cilalanacak sizle gezlere(pardon fotoğraf çekmeye) gelirim... maksat yeşillik...
alayına gider.......varsa 125 i olan gelsin...(150 liklerde dahil)
Tarih: 25.02.2007 - 19:33 Mesaj konusu:
erkan_turak, erkan biz kimseye misilleme yapmıyoruz niyetimiz yok kimseye misilleme yapmaya siz ne yazarsanız yazın cevap yazmıyacam çünkü sizinle alıp veremediğim davam yok _________________ Umut Yüzgeç
A rh(+)
07 YAMAHA YZF R6
07 YAMAHA YBR 125
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız