Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Harput MD 25.02.2007 asvalt ağladı be ağladı :)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Harput MD 25.02.2007 asvalt ağladı be ağladı :)

Harput MD 25.02.2007 asvalt ağladı be ağladı :)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
umut2323
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İst/El-aziz

MesajTarih: 25.02.2007 - 17:47    Mesaj konusu: Harput MD 25.02.2007 asvalt ağladı be ağladı :) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aranızda değildim arkadaşlar ama gönlüm sizinleydi Dil çıkarıyorum yakında grupta 2 suzuki olacak Gülümsüyorum maşallah git gide kalabalıklaşıyoruz tam kadro hesaplarıma göre 10 12 motoruz güzel bir rakam Gülümsüyorum

kawasaki ZX-6: yavuz
R6 lar: Ulunay,Oktay, Veysel
GSX-R 1000; Abdullah

İyi seyirler arkadaşlar....

07 YAMAHA YBR 125
Başa dön
umut2323 Çevrimdışı umut2323 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
excavator_zx6
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: yunusların aradığı yerden

MesajTarih: 25.02.2007 - 17:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

umut2323, kardeşim çok güzel bi haber bu.ALLAH utandırmasın.İnşallah gelirsem yazın,bol bol anahtarlarım olacak görünüşe bakılırsa Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 25.02.2007 - 17:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

excavator_zx6, yanılıyosun Umut dayı alıcak GSX-R 600'ünü nal toplicaksınız :P
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
umut2323
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.02.2007 - 17:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

excavator_zx6, alırım anahtarınızı diyosun 36 cc fark diyosun ama yanılıyorsun Çok gülüyorum

Son Mesajdan 58 saniye:

hadoken, puahahahaha katılıyorum valla Çok gülüyorum
07 YAMAHA YBR 125
Başa dön
umut2323 Çevrimdışı umut2323 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Oktay_DAL
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ELAZIĞ

MesajTarih: 25.02.2007 - 17:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet umutcum güzel bir gündü coşturdum yine dostlarımı gaz çektik asvaltın hakkını verdik elimize yüreğimize sağlık.sen de aklımızdaydın inan seni seviyoruz gsx için elimizden geleni yapcaz emin ol.... Bravo Bravo
umut2323
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.02.2007 - 17:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Oktay_DAL, teşekkürler abi düşüncen yeter biliyorsun benim iş tamam Çok gülüyorum
07 YAMAHA YBR 125
Başa dön
Oktay_DAL
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 25.02.2007 - 18:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biliyoruz umutcum yüreğimiz seninle
Dayunspace125
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 25.02.2007 - 18:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar güzel bi gezi olmuş yokki motorumuz bizde katılalım gezelim böyle inşallah banada nasip olacak
Başa dön
Dayunspace125 Çevrimdışı Dayunspace125 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Oktay_DAL
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 25.02.2007 - 18:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inşallah kardeşim herşeyden önemlisi o yüreği motor sevgisini taşımak gerisi kolay ....
Crazy_Ceza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Isparta/Gelendost

MesajTarih: 25.02.2007 - 18:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aga makinalarda fema degil hani paylaşım tşk ler ??????
oday
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Maltepe/cadde

MesajTarih: 25.02.2007 - 18:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fotoalr güsel makinelerde kaydadeger gsx var abi gösel Bravo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ElaZıĞ

MesajTarih: 25.02.2007 - 19:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya benim motorumuda getirsem cilalarmısınız. dünkü r6 yı çok güzel cilalamışsınız ali usta gilin dükkanda gördüm lastikleride iyi karatmışsın acaba benim motoruda o şekil yaparmısınız.Valla söz sizinle kuyuluya gelirim (maksat grup kalabalık görünsün).Şehirden 10 km uzaklığa gezi diyilmez. heralde amaç diğer gurubun gezilerine misilleme yapmak.benim motoru cilalarsan yanınızdayım..Gerçekten soruyorum benim moturuda getirsem yıkarmısın,parlatırmısın,cilalarmısın.
Umutcum sana gelince elazığda suzuki bayisi var.Tarif edeyim sana postahanenin arkasında bir çarşı var üstü kapalı kapalı çarşı diyorlarmış sen git oraya ilk önce bi part al olurmu canım .
Başa dön
erkan_turak Çevrimdışı erkan_turak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
haftasarl
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: elazy?

MesajTarih: 25.02.2007 - 19:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

grall netmişsiz yav.. aykutu yollamaya gittik askere.. polis şekil yaptı bize .. sebze halinin orda motorlarla mı ne yarışıyolarmış... sizin yüzünüzden az kalsın motorumdan olacaktım... el insaf insan şehiriçinde hız yaparmı... derken veysel abi geldi motoru ışıl ışıl(tamam biliyorum motoru dün kargodan indirdik ambalajını ben açtım ama böyle parlamıyordu) gral ... ne yapmışsınız...... ben olsam motorculuğu bırakır yıkama yağlama cılık yapardım... valla bilsem bele cilalanacak sizle gezlere(pardon fotoğraf çekmeye) gelirim... maksat yeşillik...

alayına gider.......varsa 125 i olan gelsin...(150 liklerde dahil)
Başa dön
haftasarl Çevrimdışı haftasarl Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
zulfu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: uzaklardan

MesajTarih: 25.02.2007 - 19:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel gezi olmuştur heralde arkadaşlar.elinize sağlık benden tarafta gezin olurmu

http://zulfukursunoglu.sitemynet.com/
Başa dön
zulfu Çevrimdışı zulfu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
umut2323
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.02.2007 - 19:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

erkan_turak, erkan biz kimseye misilleme yapmıyoruz niyetimiz yok kimseye misilleme yapmaya siz ne yazarsanız yazın cevap yazmıyacam çünkü sizinle alıp veremediğim davam yok
07 YAMAHA YBR 125
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal