selam arkadaşlar hemen hemen 3 aydır siteyi misafir olarak geziyorum hoşuma gitti muabbet artık bende sizinleyim.ben 0 tiger aldım 250cc.'lik gerçekten süper bi alet 140km.hızı çok rahat vuruyor biraz daha bassam 160-170 oluyo ama gerek yok tabi buna.hulk abimiz bana çok yarandımcı oldu ana burdan teşekkür ediyorum.
Hayırlı olsun Kazasız hatasız sürüşler dilerim.Tiger güzel ve kullanımı keyifli..Bende 160km/h görmüştüm ama göstergenin bozuk olduğunu anlayıncaya kadar bununla avundum .garantiden değiştikten sonrada 130 km/h son sürati olduğunu anladım.(bazen zorlama ile de olsa 140 ...eh ??)Ama olsun kullanmaktan keyif aldığım bir motordu.Şimdi daha haala 160 görüyorsan göstergeleri servise göstermeni tavsiye ederim. _________________ "münâka?aya giri?mek, fayda kapylaryny kapatyr.''
İlk önce motorsiklet aldığın için hayırlı olsun..ama kanuni tiger yorumlarını keşke kaçırmadan okusaydın..ben sattım 2 ay önce 2.elde satış çok yavaş 4500 ytl.ye aldığım motoru zor zahmet 6 ayda 1600 ytl.ye sattım..bir daha bu markaya bulaşmamak istiyorum..bir sürüde arıza çıkardı..Bu arada kazasız sürüşler...
kardeş hemen seri ön dişli taktır motoruna vibrazsyon kesilir serilik ve hız artar _________________ KALYONCU MOTOR MOTORSiKLET SATIS SERViS YEDEK PARÇA
Kayıt: Nov 16, 2006 Mesajlar: 563 Nereden: istanbul /anadolu yakasi
Tarih: 09.03.2007 - 19:48 Mesaj konusu:
kalyoncumotor, abi sonucta yinede biseyleri degistirmek lazim .
sonucta fabrika cikisi bu makinalar ve cin mali haliyle cok bisey beklemem lazim zaten bu makineler racingler gibid eigl gezi motoru o yuzden asiri hiz bu makineler icin gereksiz . bence bu tarz bir makine 120 yapsa yeter .
bendede keeway sl 150 war motor cok cok yeni soyleki alali daha 1 bucuk hafta oldu kendi acemiligimide isin icine kataarak daha 68 km de motosikletim.
bu makineyi alirken arkama kiz arkadasimi bindirip beraberce sahil boyunca keyifli bir gezi yapip sonra guzel bir yerde denize karsi cayimizi icmek idi.
kucuk bır ayrintiyi unutmusum yanliz. kiz arkadasimdan ayrilmistim motoru almadan once
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız