Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ölümle dans ediyorlar !

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ölümle dans ediyorlar !

Ölümle dans ediyorlar !
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Capital1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.02.2007 - 19:48    Mesaj konusu: Ölümle dans ediyorlar ! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Osmaniyeli gençler ölümle dans ediyorlar. İşte bu linkte. Yorumsuz !

http://www.zaman.com.tr/webapp-tr/haber.do?haberno=505529
Başa dön
Capital1 Çevrimdışı Capital1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 25.02.2007 - 19:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya abi bu adamlar medyada baya isim yaptılar valla.. eskiden race'cilerle falan uraşırlardı artık bıraktılar bunlara sardılar. Gülümsüyorum
cat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 25.02.2007 - 20:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hımm..180 ytl ve karsılıgında sakat kalma ölme riskini alabiliyorlar demek.. ilginç para icin yapmıyolardır belli zevk icin yapıyolarda bu da fazla tehlikeli ya biraz zevkin önüne aklın gecmesi gerekmiyomu? ne diyim her koyun kendi bacagından asılır Beğenmedim
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 25.02.2007 - 20:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Söyleyecek bir şey bulamıyorum. Neresinden tutsan elinde kalır. Beğenmedim

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
transam
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 25.02.2007 - 20:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah akıl fikir versin nediyelim
Başa dön
transam Çevrimdışı transam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
AlenAlper
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.02.2007 - 21:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ölümle dans ediyorlarda , Azrail ayaga basmakla kalmayıp adamın canınıda alıyor...Bu soğukta birde git mezarlığa , Allah'tan buralarda değiller..
kaya76
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: frankfurt / almanya

MesajTarih: 25.02.2007 - 21:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pantolondaki isleme süpermis Bravo
Başa dön
kaya76 Çevrimdışı kaya76 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 25.02.2007 - 21:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaya76, işleme gercekten güzel adamlar motor daha hızlı gitsin diye nerdeyse motordan inecek

ankaranın gururu motorcu grubu
Başa dön
cadde_seytani06 Çevrimdışı cadde_seytani06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
zalim15
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: adana

MesajTarih: 25.02.2007 - 21:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adamlar bence parasından cok bırazda hava tamam motor delısı olabılırsın ama yanı bu kadar canını tehlıkeye atacak kadar sevıolarsa bilmem
Başa dön
zalim15 Çevrimdışı zalim15 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 25.02.2007 - 22:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bunlarmı ölüm makinesiymiş,,bence bunlara bu şekilde binenlerin beyinleri ölüm makinesini andırıyor,,,,allahın pejosunu da ölüm makinesi yaptılar ya Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 25.02.2007 - 22:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hay ben sizin röpörtajda söylediğiniz cümlelere emi.. Böyle eylence hobi demeye dwm edin motorcular serseri görüşüne +1 daha eklesinler...
oday
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Maltepe/cadde

MesajTarih: 25.02.2007 - 22:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

egleniyo cocukler yaw Çok gülüyorum güzel gidiyo ama
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: afyon/merkez

MesajTarih: 25.02.2007 - 23:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cadde_seytani06, sen onu bırak.! adamlar nerdeyse çorapları ayakkabıları ve ceketi giymicek.
allah korusun o anda bişi olsa motordan düşse yada çukura girse.180 ytl ye yeni can alabilecekmi.? zevk işiymiş o dandik motorlar. adam daha türkçeyi doğru düzgün konuşamıyor. Beğenmedim
Akira
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 25.02.2007 - 23:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şu mopedler birgün isyan edip,dile gelebilirler;Kardeşim biz şehiriçi ulaşım amaçlı yapılmış aletiz,bırakın bizi kendi halimize yaw,şurda ufacık bir selemiz var oturun diye yapılmış,kanape gibi yatmayın.Kendinizi de bizi de komik duruma düşürmeyin.

Silindirimizle pistonumuzla da uğraşmayın,ömrümüzü kısaltmayın,bizi olduğumuz gibi kabul edin sevin,bu kadar üstümüze gelmeyin,ahhh olmaz ki bu kadar diyebilirler
Başa dön
Akira Çevrimdışı Akira Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 25.02.2007 - 23:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Star her ay böle salak bir haber veriyo motorcularla ilgili.
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal