Tarih: 26.02.2007 - 00:08 Mesaj konusu: üzücü bir haber :(((((((((
arkadaşlar üzülerek akşam saat 20.00 civarlarında TEM otoyolunun [b][b]KARTAL gişelerine girişine 400 km kala bir motokurye arkadaşımızı kaza sonucu kaybetmiş bulunmaktayız.isminin KAZIM KARABACAK olma ihitmali yüksek polislerden aldığım bilgiler doğrultusunda.
işin kötü tarafı ise kaza olduktan sonra kazaya sebebiyet veren harfiyat kamyonunun şöförünün olay yerinden kaçması.kaza kamyona yandan çarpma sonucu meydana gelmiş ve talihsiz genci sol arka lastiklerinin altına almış.benim gördüğümde son anlarını yaşayan genc kardeşimize ALLAH tan Rahmet diliorum.polis ve ambulans olay yerine merkezi olması nedeniyle çabuk gelmiş ancak haber verecek kimsenin ben gelene kadar olmaması nedeniyle geç kalınmış olmasına neden olmuştur.üzülerek sizinle paylaşmak istiyorum.gri honda titan marka bir motor kurye arkadaş ve daha 1982 doğumlu olduğu tesbit edilmiştir.Ölene ALlah tan Rahmet diliorum.Olayla alakalı olarak yarın Kartal Jandarmaya ifade vermeye geleceğim.olayı protesto etmek maksatlı benimle gelebilecek arkadaşları saat 11 de kartal jandarma önünde bekliorum.olayı geçekten protesto etmek istiyorum.Koca TEM otoyolunda perişan halde yaralı birini görüpte durmayan insanlara seslenmek istiyorum...... _________________ l´empereur
0 rh +
hayatta ya tozu dumana katarsın yada tozu dumanı yutarsın...
[imghttp://www.motordelisi.com/themes/skyLineBlue/images/logo.gif/img]
Kayıt: Feb 03, 2007 Mesajlar: 174 Nereden: Unıted States Of BURSA_TR
Tarih: 26.02.2007 - 00:17 Mesaj konusu:
Ya arkadasım ıcım kalktı o hırbo kamyoncu ulan dolmuscular taksıcıler kamyoncular Allahım ya allat rahmet eylesın ya 82 lı ya para ıcın bıde yaptıgı bı iş aılesı fılan haber varmı durum nedır cık arkadasım be cık pretosta yap walla olamaz ya offf ard arda kazalar ınsanı cokturuyor nedıyecegımı bılmıyorum ALLAH TAN RAHMET DILIYORUM... _________________ İ.KaaN DoğaN
_16 U 2138_
Tarih: 26.02.2007 - 00:24 Mesaj konusu:
allahtan rahmet ailesi ve dostlarına sabır diliorum...bu gidiş hata nasıl son vereceğiz... _________________ SATILIK:
burgman400 2005 yanlış olmasın modifiyelidir..!
İrtibat no: 0535 8836086
Tarih: 26.02.2007 - 00:40 Mesaj konusu:
valla arkadaslar kardesimizin cep telefonuda paramarca olmustu.sanırım ailesine polisler haber vermişlerdir.benim bildiğim şeyler şimdilik bunlar.yarın geri kalanını jandarmadan öğrenices.Allah tüm MD leri ve Tüm müslüman kardeşlerimizi böle Zulümlerden korusun. _________________ l´empereur
0 rh +
hayatta ya tozu dumana katarsın yada tozu dumanı yutarsın...
[imghttp://www.motordelisi.com/themes/skyLineBlue/images/logo.gif/img]
ALLAH Rahmet eylesin. Bu tarz insanları alıp ipe asmak lazım. Orda sen de olabilirsin dursan ne olur? Sonuçta senin karşında can cekişen bir insan var onun durumunda sende olabilirdin? Bu nasıl bir anlayış, vicdanen nasıl yaşıyor bu insanlar anlamıyorum. Yakınlarına ALLAH'tan sabır diliyorum. _________________ Suskunlu?um ASALETYMDENDIR
Her lafa verecek cevabim var lakin...
ßir lafa ßakarim LAFMI diye
ßir de sarfedene ßakarim ADAM mi diye ..
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 138 Nereden: Ystanbul/B.çekmece/Bizimkent
Tarih: 26.02.2007 - 01:31 Mesaj konusu:
Allah geride kalanlara sabır versin arkadaşlar.
O kamyoncuya gelince inşallah sevdiği bir insanın başına benzer bir olay gelirde yaptığını daha iyi anlayabilme imkanı bulur.
Dün arkadaşımda kaza geçirdi ama kazaya karışan aracın sürücüsü o kadar insancıl bir insan çıktıki hiçbir suçu olmadığı halde uykularından olup 24 saat hastanın yanından ayrılmadı yoğun bakımdan çıkmasa dahada gitmeyecekti İşte böyle kamyoncuların yanında iyi niyetli insanlarda karalanıyor buna yanıyorum.
Kamyoncuyu yakalayıp kaza malinden boğaza kadar motor arkasında sürüklemeli sonrada boğaz köprüsünden aşşağı sallamak lazımki diğerlerine ibret olsun hem asya izlesin hem avrupa!
Tarih: 26.02.2007 - 02:33 Mesaj konusu:
Nedir bu kaza haberleri ya peşisıra böyle
Allah rahmet eylesin, benimle yaşıtmış üstelik, görev başındayken rahmete kavuşmuş, ekmek peşindeyken yani bu daha da acı. _________________ Kenan
Honda VFR 800
Tarih: 26.02.2007 - 06:44 Mesaj konusu:
allah rahmet eylesin türk halkı olarak insanlığımızı kaybediyoruz allah yardımcımız olsun arkadaşlar bu durum daha feci _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız