Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - üzücü bir haber :(((((((((

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

üzücü bir haber :(((((((((

üzücü bir haber :(((((((((
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
forzafirenze
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbull

MesajTarih: 26.02.2007 - 00:08    Mesaj konusu: üzücü bir haber :((((((((( Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar üzülerek akşam saat 20.00 civarlarında TEM otoyolunun [b][b]KARTAL gişelerine girişine 400 km kala bir motokurye arkadaşımızı kaza sonucu kaybetmiş bulunmaktayız.isminin KAZIM KARABACAK olma ihitmali yüksek polislerden aldığım bilgiler doğrultusunda.
işin kötü tarafı ise kaza olduktan sonra kazaya sebebiyet veren harfiyat kamyonunun şöförünün olay yerinden kaçması.kaza kamyona yandan çarpma sonucu meydana gelmiş ve talihsiz genci sol arka lastiklerinin altına almış.benim gördüğümde son anlarını yaşayan genc kardeşimize ALLAH tan Rahmet diliorum.polis ve ambulans olay yerine merkezi olması nedeniyle çabuk gelmiş ancak haber verecek kimsenin ben gelene kadar olmaması nedeniyle geç kalınmış olmasına neden olmuştur.üzülerek sizinle paylaşmak istiyorum.gri honda titan marka bir motor kurye arkadaş ve daha 1982 doğumlu olduğu tesbit edilmiştir.Ölene ALlah tan Rahmet diliorum.Olayla alakalı olarak yarın Kartal Jandarmaya ifade vermeye geleceğim.olayı protesto etmek maksatlı benimle gelebilecek arkadaşları saat 11 de kartal jandarma önünde bekliorum.olayı geçekten protesto etmek istiyorum.Koca TEM otoyolunda perişan halde yaralı birini görüpte durmayan insanlara seslenmek istiyorum......
[imghttp://www.motordelisi.com/themes/skyLineBlue/images/logo.gif/img]
Başa dön
forzafirenze Çevrimdışı forzafirenze Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
motorcucgl125
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 26.02.2007 - 00:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üzgünüm Üzgünüm gercekten zor durum Allah yaıknlarına
sabır versın
Honda TYTAN
Başa dön
motorcucgl125 Çevrimdışı motorcucgl125 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 26.02.2007 - 00:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ne oluyor bu kartalda? 1Günde 2 kaza KARTALDAN Sinirlendim
junyor_ghostrider
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Unıted States Of BURSA_TR

MesajTarih: 26.02.2007 - 00:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya arkadasım ıcım kalktı o hırbo kamyoncu ulan dolmuscular taksıcıler kamyoncular Allahım ya allat rahmet eylesın ya 82 lı ya para ıcın bıde yaptıgı bı iş aılesı fılan haber varmı durum nedır cık arkadasım be cık pretosta yap walla olamaz ya offf ard arda kazalar ınsanı cokturuyor nedıyecegımı bılmıyorum ALLAH TAN RAHMET DILIYORUM...
junyor_ghostrider Çevrimdışı junyor_ghostrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
smoke-59
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa MD

MesajTarih: 26.02.2007 - 00:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allahtan rahmet ailesi ve dostlarına sabır diliorum...bu gidiş hata nasıl son vereceğiz... Ağlıyorum
Başa dön
smoke-59 Çevrimdışı smoke-59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
forzafirenze
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbull

MesajTarih: 26.02.2007 - 00:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla arkadaslar kardesimizin cep telefonuda paramarca olmustu.sanırım ailesine polisler haber vermişlerdir.benim bildiğim şeyler şimdilik bunlar.yarın geri kalanını jandarmadan öğrenices.Allah tüm MD leri ve Tüm müslüman kardeşlerimizi böle Zulümlerden korusun.
[imghttp://www.motordelisi.com/themes/skyLineBlue/images/logo.gif/img]
Başa dön
forzafirenze Çevrimdışı forzafirenze Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
KILICBEY
Üye
Üye

MesajTarih: 26.02.2007 - 00:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Off offf offf nedir bu kamyonculardan çektiğimiz ... Allah sabır sıhhat sağlık versin
Başa dön
KILICBEY Çevrimdışı KILICBEY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
betin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 26.02.2007 - 01:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ulan kayocu ne kacıosun sen yaw ara ambulansı bı b..k yedın barı gencı kurtarmaya calıs ama yok dırek kaccc nedır bu yaaa bole onune gelene ehlıyet verılırse oooo alah sabır versın allh rahmet eylesın
Başa dön
betin Çevrimdışı betin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Tua_nna
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.02.2007 - 01:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH Rahmet eylesin. Bu tarz insanları alıp ipe asmak lazım. Orda sen de olabilirsin dursan ne olur? Sonuçta senin karşında can cekişen bir insan var onun durumunda sende olabilirdin? Bu nasıl bir anlayış, vicdanen nasıl yaşıyor bu insanlar anlamıyorum. Yakınlarına ALLAH'tan sabır diliyorum.
ßir de sarfedene ßakarim ADAM mi diye ..
Başa dön
Tua_nna Çevrimdışı Tua_nna Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Crack
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ystanbul/B.çekmece/Bizimkent

MesajTarih: 26.02.2007 - 01:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah geride kalanlara sabır versin arkadaşlar.
O kamyoncuya gelince inşallah sevdiği bir insanın başına benzer bir olay gelirde yaptığını daha iyi anlayabilme imkanı bulur.
Dün arkadaşımda kaza geçirdi ama kazaya karışan aracın sürücüsü o kadar insancıl bir insan çıktıki hiçbir suçu olmadığı halde uykularından olup 24 saat hastanın yanından ayrılmadı yoğun bakımdan çıkmasa dahada gitmeyecekti İşte böyle kamyoncuların yanında iyi niyetli insanlarda karalanıyor buna yanıyorum.
Kamyoncuyu yakalayıp kaza malinden boğaza kadar motor arkasında sürüklemeli sonrada boğaz köprüsünden aşşağı sallamak lazımki diğerlerine ibret olsun hem asya izlesin hem avrupa!
Başa dön
Crack Çevrimdışı Crack Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oday
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Maltepe/cadde

MesajTarih: 26.02.2007 - 01:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah sabır versin off of İstemiyorum
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Köln

MesajTarih: 26.02.2007 - 01:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin yakinlarina da sabir versin
Başa dön
Hasan79 Çevrimdışı Hasan79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Max_PAYNE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 26.02.2007 - 02:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nedir bu kaza haberleri ya peşisıra böyle Sinirlendim

Allah rahmet eylesin, benimle yaşıtmış üstelik, görev başındayken rahmete kavuşmuş, ekmek peşindeyken yani bu daha da acı.
Max_PAYNE Çevrimdışı Max_PAYNE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 26.02.2007 - 06:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ağlıyorum allah rahmet eylesin Üzgünüm türk halkı olarak insanlığımızı kaybediyoruz allah yardımcımız olsun arkadaşlar bu durum daha feci Ağlıyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Luxor
Üye
Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 26.02.2007 - 07:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin... Üzgünüm
Başa dön
Luxor Çevrimdışı Luxor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal