Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motordelisi 1.Egitim semineri ****Fotograflar****

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motordelisi 1.Egitim semineri ****Fotograflar****

Motordelisi 1.Egitim semineri ****Fotograflar****
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 26.02.2007 - 13:13    Mesaj konusu: Motordelisi 1.Egitim semineri ****Fotograflar**** Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motordelisi Spor Kulübü nün organize ettiği,OMM egitmeni Uğur ERTEKİN hocanın konuşmacı oldugu 1.MOTOSİKLET TEMEL EGİTİM seminerimiz dün yapıldı..
Katılım beni oldukça mutlu etti,ve sanıyorumki katılımcı arkadaşlarımızın hepsi günün sonunda çok önemli bilgiler ögrendiler..
Yaklaşık 3.5 saat süren bu egitim seminerimize katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim..
Çünkü egitime gösterilen ilgi MDSK için çok önemliydi..Ve bu etkinliğin böylesine güzel geçmesi bizi İSTANBUL da yapacagımız EGİTİM SEMİNERİ için dahada heyecanlandırdı..
Bunun gibi egitim içerikli etkinliklere MDSK olarak devam edecegiz..
Biz yönetim kurulu olarak çalıştık ve ücretsiz EGİTİM GÜNÜ ne tüm motosiklet sürücülerini davet ettik..ve böylesine önemli bir etkinliğe imza atmanın sevinci-gururunu yaşıyoruz..
Manisa,Bodrum,Denizli den katılanlar bile oldu ,katılım sayısı 130 kişiydi ..
Tabiki bu önemli günde başrol oyuncularına teşekkür etmeden geçmek olmaz..
Başta MDSK Yönetim Kuruluna,sponsor firmalar “Motorcu Göçmen” ve “Özgül Motor” a,Karacan Dershaneleri ne,ve tabiki OMM Egitmeni UGUR ERTEKİN hocamıza teşekkür ederiz…

Bu egitim günüde ögrendikleriniz daha ilk aşama,UGUR hocamızla bu seviyeyi ilerleterek aşama kaydetmek sizin elinizde..

Bu sebeple iletişim kurmanız için UGUR ERTEKİN hocamızın telefon numarasını veriyorum

0532 243 45 43

Ve şimdi dünki fotograflara göz atalım..

MDSK Yönetim Kurulu

Katılımcı arkadaşlarımızın bir kısmı

Açılış konuşmasını bendeniz yaptı
Gülümsüyorum

Biraz KONFERANS salonundan bahsetmek istiyorum;Her türlü olanak saglanmıştı..dev ekran,ses sistemleri,telsiz mikrofonlar,konforlu bir salon..Salonu MDSK görselleriyle dizayn ettikten sonra dahada güzel oldu.

Seminer süresince 2 sefer mola verdik,ve bu molalarda katılımcılar degerlendirme sohbetleri içindeydi.

ve diğer fotograflar

Günün sonunda MD Spor Kulübü üyelerine sertifikalar verildi,ve tabiki Ugur ERTEKİN hocamıza,sponsorlarımızada teşekkür belgesi...

En son HakanDincer tarafından 29.12.2007 - 19:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
badcocktail
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir / K.yaka

MesajTarih: 26.02.2007 - 13:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eğitici olduğu kadar eğlendirici bir gündü..birçoğumuzun biliyorum dediği yöntem veya bilgilerin aslında yanlış olduğunu, nedenlerini sindirdik birgüzel..katkısı geçen tüm ekibe teşekkürler...Yalnız belirtmek istediğim ayrı bir nokta da şu; gönül isterdi ki sadece MD Spor Klubü üyelerine değil, katılımı kesinleşen ve katılan üyelere de bu sertifika verilsin...yine de edinilen bilgiler daha değerli, bir sonrakini 4 gözle bekliyoruz...Teşekkürler.
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 26.02.2007 - 13:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

badcocktail, bizde hep onu diyoruz.. "keşke resmi kulüp üye sayımız artsa,herkes bu kulübe resmi üye olarak destek versede ,bizde oluşacak kaynaklarla herkese sertifika verebilcek duruma gelsek"

ama malesef MDSK üye sayımız artmıyor,halbuki üye aidatları kulüplerin yaşam suyudur,bu olmazsa bir gün kurur gider...
bilmem anlatabildimmi?
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 26.02.2007 - 13:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

her seyden önce tesekkürler MD Alkışlıyorum

aslnda yazmak istedigim çok sey var,

ben sadece sunu belirtmek istiyorum ;

daha on yüz bin milyon FIRIN EKMEK yemem lazm Gülümsüyorum bunu ögrendim

Başa dön
PeLLiNe Çevrimdışı PeLLiNe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
azizoran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 26.02.2007 - 13:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben ve diğer yönetim kurulundaki arkadaşların hepsi çok yoruldular bu çalışmalarından ötürü öncelikle onlara sonra sponsörlerimize ve daha sonrada Uğur Ertekin hocamıza sonsuz teşekkür ederiz.

Bu eğitim semineri çok güzel ve bir o kadarda gerekli seminerdi her katılan üyelerimiz çok memnun kaldı hala tebrik telefonları geliyor bizler hepimiz motorsiklet camiasına hayırlı şeyler yaptığımızı düşünüyor ve dahada fazla yapacağımızı teyit ediyoruz.

Bu eğitim seminerine katılan clüp üyelerimize sertifikalar verdik bu sertifikalar ile eğitimlerine kaldıkları yerden devam etme imkanı bulabilirler yada belkide onlarda bir hoca olabilirler.

Tekrar tekrar her katılımcıya teşekkür eder bir daha ki eğitim seminerlerindede görmek isteriz,saygılar.

BİR GÜN DAHA GÜVENLİ SÜRÜŞLER DİLERİZ!!!
RRapunzel
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.02.2007 - 14:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşkrlr süper bi organızasyon mükemmmellll Alkışlıyorum Alkışlıyorum keşke burda da olsa semınerler eğitimler falan ..... Alkışlıyorum eğitim şart kesinlikleee Bravo
mysugar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/istinye

MesajTarih: 26.02.2007 - 14:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bir organizasyon ama katılım cok az olmus hakan abi.. ama eminim katılan arkadaslara faydalı olmustur....
legacy_md
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.02.2007 - 14:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HAKIKATEN COK GUSEL olmuss bunda emegi gecen herkese tesekkur ederm
Başa dön
legacy_md Çevrimdışı legacy_md Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 26.02.2007 - 14:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper bir organizasyon Bravo
tek kelimeyle harika olmuş inş. yaygınlaşır emeği geçen herkese teşekkürler
eğitim şart her zaman Alkışlıyorum
blackheart
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 26.02.2007 - 14:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Emeği ve desteği geçen herkese bu organizasyonun gerçekleşmesini sağladıkları için yürekten teşekkür ederiyorum.

Uğur Ertekin hocamızın da sunumu çok güzeldi , motosiklet üzerinde bir kilometre daha fazla hayatta kalabilmek adına verdiği bilgiler hepimiz için çok faydalı olacak.

Katılamamış olan tüm arkadaşlara benzeri bir organizasyonu kesinlikle kaçırmamalarını öneriyorum.
blackheart Çevrimdışı blackheart Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: GAVUR İZMİRden

MesajTarih: 26.02.2007 - 14:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok çok faydalı bir eğitimdi emeği geçen herkese çoooook teşekkürler Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 26.02.2007 - 14:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mysugar, 130 kişilik bir katılım oldukça iyi..
çünkü bu gibi seminerleri nedense motosiklet kullanıcısı arkadaşlar sıkıcı buluyor,buraya ayırmaları gereken zamanı "caddede sıkarım" mantıgıyla gereksiz buluyorlar..
ama katılan arkadaşlarımız artık o "caddede sıkarım" diyenlerden daha bilinçli kullanıcılar..
İzmir de bu güne kadar düzenlenen pratik egitim konferanslarından en kalabalık olanıydı bu..
katılımdan oldukça memnun kaldık..bu kadar sürücünün bilinçlenmesine vesile olmanın keyfinide sürüyoruz...
sıra İSTANBUL da...
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA - KONYA

MesajTarih: 26.02.2007 - 15:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gelen herkese çok teşekkür ediyorum. Çok güzeldi. Motorun ne kadar önemli bir araç olduğunu anladım.
Ersin-45 Çevrimdışı Ersin-45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
makinaci
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 26.02.2007 - 15:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İstanbul' dan sonra Ankara' da da düzenlenebilir mi?
Başa dön
makinaci Çevrimdışı makinaci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bayliner
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/anadolu

MesajTarih: 26.02.2007 - 15:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

istanbuldakini sabırsızlıkla bekliyoruz,130u en az 2ye katlarız bzi :P
en yakın zamanda bi ''club member'' yazdırcam nickimin altına,efe sözü Bravo
Başa dön
bayliner Çevrimdışı bayliner Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Unutulmayan MD Etkinlikleri Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal