Tarih: 27.02.2007 - 17:32 Mesaj konusu: antalya md!!!!! gezi
arkadaşlar bu antalya md için açtığım kaçıncı topic bilmiyorum.
pazar günü hava güzel olursa kumluca enduro yarışlarına gitmeyi düşünüyoruz motorize07.com olarak.
antalya md katılmak isterseniz gelin bekleriz topiclerde yazan arkadaşları görmek istiyorum. Umarım yanlış anlaşılmıyorumdur.
katılmak isteyenler için yer ve zaman belirteceğim. antalya md bu sefer bari katılın!!!!!! _________________ SCooant_07 team
Tarih: 27.02.2007 - 17:35 Mesaj konusu:
kardeş antalya md yi ben gezi düzenlerken hiç görmedim tabi tokattada yok ama antalyayla tokat bir değil _________________ yamaha_ybr
60 ab 631
A(rh) +
Kayıt: May 14, 2006 Mesajlar: 964 Nereden: Akbank'yn kar?ysy
Tarih: 01.03.2007 - 14:29 Mesaj konusu:
YBR60, ılgılı topiclerı arastırmadan yorum yapma arkadas
antalya MD bır cok gezı dusenledı fakat bı kac kucuk sorundan dolayı bır muddet ara verdı
belkıde hepden gıttı bılmıyorum ama arama button u nu kullanırsan gorursun _________________ Çocuklarym olmadan asla diyorsanyz ALYYE ; Çocuklarym için birgece veririm diyorsanyz BYNBYRGECE yazyp 9030 a sms olarak gönderin
liman petrol ofisinde buluşalım en uygun yerlerden biri orası yol üstü
buluşma yeri: liman petrol ofisi
saat: 7:30 yola çıkıyoruz ona göre ( yarış 9 30 gibi başlıyacakmış yol da 90 km)
arkadaşlar katılımlarınızı bekliyorum uzun bir aradan sonra inşaallah antalya md gezi yapacak. arkadaşlar en geç 7 40 gibi çıkmayı düşünüyoruz.
aythakan abi gel gel gidelim _________________ SCooant_07 team
Tarih: 02.03.2007 - 15:37 Mesaj konusu:
bluebreeze_07 md üyesi SİLVES de pazar günü yarışcı arkadaşlarımızın arasında ter dökecek bol şans diliyorum şimdiden her zaman yanındayız bu arada silves yensen yenilsen kalbimiz seninle zaten hepsi arkadaşımız kimin kazandığı o kadar önemli degil ama başarılar dilemenizi isterim canım arkadaşıma
silves, Başarılar diliyorum. _________________ Suskunlu?um ASALETYMDENDIR
Her lafa verecek cevabim var lakin...
ßir lafa ßakarim LAFMI diye
ßir de sarfedene ßakarim ADAM mi diye ..
Tarih: 02.03.2007 - 15:47 Mesaj konusu:
papatyaR6 demiş ki:
bluebreeze_07 md üyesi SİLVES de pazar günü yarışcı arkadaşlarımızın arasında ter dökecek bol şans diliyorum şimdiden her zaman yanındayız bu arada silves yensen yenilsen kalbimiz seninle zaten hepsi arkadaşımız kimin kazandığı o kadar önemli degil ama başarılar dilemenizi isterim canım arkadaşıma
Tua_nna demiş ki:
silves, Başarılar diliyorum.
Arkadaşlar çok teşekkür ederim bu yarışta iddalı değilim amacım biraz deneyim olsun diye çünki motosikletim çok iyi değil yarışı bitirmek benim için iyi sayılır. _________________ -------------------------------------
Tarih: 02.03.2007 - 15:57 Mesaj konusu:
bluebreeze_07, arkadaşım üzgünüm ama antalya md den sana katılan olmaz boşuna beklme silves, sanada başarılar dilerim. _________________ 2003 ČβҐ 954 ŔŔ
selam ben antalya demredenım demre kumlucanın 45 km batısında ama ılk defa yakınlarda motor yarışı oldugunu duydum su an eskışehırde oldugum için zaten gelemem ama yarışın tam adresını ogrenebılıryım şimdiden tesekkurler _________________ motor ne mi?!!
mesela kyrmyzy y?ykta byle hep en onde duran aractyr mesela desem.
Kayıt: May 14, 2006 Mesajlar: 964 Nereden: Akbank'yn kar?ysy
Tarih: 02.03.2007 - 17:30 Mesaj konusu:
yarısa gıtmeyı dusunuyoruz fakat
MD adı altında deıl
onun ıcın kesın olmamkla bırlıkde antalya sideden 9 motor kadar katılımcı olabılır orda gorusur tanısırız _________________ Çocuklarym olmadan asla diyorsanyz ALYYE ; Çocuklarym için birgece veririm diyorsanyz BYNBYRGECE yazyp 9030 a sms olarak gönderin
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız