Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - antalya md!!!!! gezi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

antalya md!!!!! gezi

antalya md!!!!! gezi
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
bluebreeze_07
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ....::::ANTALYA::::....

MesajTarih: 27.02.2007 - 17:32    Mesaj konusu: antalya md!!!!! gezi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bu antalya md için açtığım kaçıncı topic bilmiyorum.

pazar günü hava güzel olursa kumluca enduro yarışlarına gitmeyi düşünüyoruz motorize07.com olarak.
antalya md katılmak isterseniz gelin bekleriz topiclerde yazan arkadaşları görmek istiyorum. Umarım yanlış anlaşılmıyorumdur.
katılmak isteyenler için yer ve zaman belirteceğim. antalya md bu sefer bari katılın!!!!!!
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
YBR60
Üye
Üye

Nereden: tokat/merkez

MesajTarih: 27.02.2007 - 17:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş antalya md yi ben gezi düzenlerken hiç görmedim Gülümsüyorum tabi tokattada yok ama antalyayla tokat bir değil Üzgünüm
Başa dön
YBR60 Çevrimdışı YBR60 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
aythakan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 01.03.2007 - 14:22    Mesaj konusu: Re: antalya md!!!!! gezi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bluebreeze_07 demiş ki:
antalya md bu sefer bari katılın!!!!!!

İşle ilgili bi aksilik çıkmazsa pazar günü gidelim.
Başa dön
aythakan Çevrimdışı aythakan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
azur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Akbank'yn kar?ysy

MesajTarih: 01.03.2007 - 14:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YBR60, ılgılı topiclerı arastırmadan yorum yapma arkadas
antalya MD bır cok gezı dusenledı fakat bı kac kucuk sorundan dolayı bır muddet ara verdı
belkıde hepden gıttı bılmıyorum ama arama button u nu kullanırsan gorursun
betin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 01.03.2007 - 15:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mehmet_RR, bencede ole ama bu buzları bu sorunları cozmemıs gerek dıye dusunuyorum ????
Başa dön
betin Çevrimdışı betin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
bluebreeze_07
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ....::::ANTALYA::::....

MesajTarih: 02.03.2007 - 15:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

liman petrol ofisinde buluşalım en uygun yerlerden biri orası yol üstü

buluşma yeri: liman petrol ofisi
saat: 7:30 yola çıkıyoruz ona göre Çok gülüyorum ( yarış 9 30 gibi başlıyacakmış yol da 90 km)
arkadaşlar katılımlarınızı bekliyorum uzun bir aradan sonra inşaallah antalya md gezi yapacak. arkadaşlar en geç 7 40 gibi çıkmayı düşünüyoruz.

aythakan abi gel gel gidelim
papatyaR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DENİZLİ

MesajTarih: 02.03.2007 - 15:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bluebreeze_07 md üyesi SİLVES de pazar günü yarışcı arkadaşlarımızın arasında ter dökecek bol şans diliyorum şimdiden her zaman yanındayız bu arada silves yensen yenilsen kalbimiz seninle zaten hepsi arkadaşımız kimin kazandığı o kadar önemli degil ama başarılar dilemenizi isterim canım arkadaşıma
Başa dön
papatyaR6 Çevrimdışı papatyaR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Tua_nna
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.03.2007 - 15:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

silves, Başarılar diliyorum. Alkışlıyorum
ßir de sarfedene ßakarim ADAM mi diye ..
Başa dön
Tua_nna Çevrimdışı Tua_nna Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
GhostEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL HONDA

MesajTarih: 02.03.2007 - 15:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

silves, başarılar diliyorum, desteğimiz seninle. Güzel haberlerin topiclerini bekliyoruz Bravo Alkışlıyorum
silves
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 02.03.2007 - 15:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

papatyaR6 demiş ki:
bluebreeze_07 md üyesi SİLVES de pazar günü yarışcı arkadaşlarımızın arasında ter dökecek bol şans diliyorum şimdiden her zaman yanındayız bu arada silves yensen yenilsen kalbimiz seninle zaten hepsi arkadaşımız kimin kazandığı o kadar önemli degil ama başarılar dilemenizi isterim canım arkadaşıma

Tua_nna demiş ki:
silves, Başarılar diliyorum. Alkışlıyorum

Arkadaşlar çok teşekkür ederim bu yarışta iddalı değilim amacım biraz deneyim olsun diye çünki motosikletim çok iyi değil yarışı bitirmek benim için iyi sayılır.
eralp
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul - Mecidiyek?y

MesajTarih: 02.03.2007 - 15:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

silves, başarılar dilerim.. Bravo Bravo

Başa dön
eralp Çevrimdışı eralp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
x-ibidy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya_Side

MesajTarih: 02.03.2007 - 15:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bluebreeze_07, arkadaşım üzgünüm ama antalya md den sana katılan olmaz boşuna beklme Beğenmedim silves, sanada başarılar dilerim. Bravo
deli_cevat1988
Üye
Üye

Nereden: antlya

MesajTarih: 02.03.2007 - 16:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam ben antalya demredenım demre kumlucanın 45 km batısında ama ılk defa yakınlarda motor yarışı oldugunu duydum su an eskışehırde oldugum için zaten gelemem ama yarışın tam adresını ogrenebılıryım şimdiden tesekkurler
deli_cevat1988 Çevrimdışı deli_cevat1988 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
azur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Akbank'yn kar?ysy

MesajTarih: 02.03.2007 - 17:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yarısa gıtmeyı dusunuyoruz fakat
MD adı altında deıl
onun ıcın kesın olmamkla bırlıkde antalya sideden 9 motor kadar katılımcı olabılır orda gorusur tanısırız
yosunn
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 02.03.2007 - 17:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uFs..keşke orda olsam tezahurat yapardm..MEHMET MEHMET Diye!! Delirdim
KEsin yarış 1.Sen olurdun Göz kırpıyorum. Gönlüm Seninle.... Çoook seviyorum
Başa dön
yosunn Çevrimdışı yosunn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal