Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Racing yanına ikinci motor

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Racing yanına ikinci motor

Racing yanına ikinci motor
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
mizme
Üye
Üye

MesajTarih: 29.11.2004 - 18:26    Mesaj konusu: Racing yanına ikinci motor Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam arkadaşlar,

Mart ayında gelecek olan Yamaha R46 motorsikletimin yanına ikinci bir motor almak istiyorum şu anda yamaha fz6 var hem km yuksek hemde daha ekonomik biş motor almak istiyorum şehir içi kullanmalık en guzel ya maxi scooter yada Xt660 duşundum maxi scooter arasındada nexus 500 yada x9 250 duşunuyorum modeller arası farklılıklar olabilir ama ne kadar kararsız oldugumu burdan anlarsınız başka ne tur motorlar tavisye edersiniz

istekler:

1-benzin ekonomik

2- parça ucuz

3-satımı kolay

4-birazda gösterişli olsun

metin mizrahi
Başa dön
mizme Çevrimdışı mizme Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Prometheus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 29.11.2004 - 18:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Honda XL200 (gösteriş fukarası gerçi)
Honda CBX250 Twister
Honda Falcon
BOO_74
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/avrupa

MesajTarih: 29.11.2004 - 19:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bahara doğru yeni maxi scooter'lar geliyormuş, şehir içi kesinlikle scooter, ben kullanıyorum çok keyifli ve hiç yormuyor. fz6 ile gidersin uzun yola...
--------------
Başa dön
BOO_74 Çevrimdışı BOO_74 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mizme
Üye
Üye

MesajTarih: 29.11.2004 - 19:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şu anda ne motorun var
Başa dön
mizme Çevrimdışı mizme Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
firebladeosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 29.11.2004 - 19:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

silverwing(MİNİGOLDWİNG) Çok gülüyorum en maxi scooter :oops:
DeLiJ@PoN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 29.11.2004 - 21:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maxi scooter olarak piaggio önerebilirm sana. twisterda güzel motor
Mystique
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ystanbul / Türkiye

MesajTarih: 30.11.2004 - 01:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

E yani mizme burada daha bir motoru bile olmayanlar var sen ikinci motor soruyorsun, kıskanırlar valla Çok gülüyorum
Başa dön
Mystique Çevrimdışı Mystique Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balmumcu, Istanbul

MesajTarih: 30.11.2004 - 06:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben de direk olarak Silverwing derim. En farklı ve lüks duranı o galiba. Ama Burgman 400'le kıyaslandığında piyasası sıfır. Keşke bu model de çok tutulsaydı. Alım-satım daha rahat olurdu şu ankine göre. Sanki elden çıkarmak biraz sancılı gibi geliyor bana.
highwayeagle
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul / Anadolu

MesajTarih: 30.11.2004 - 09:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fazla gösterişe kaçma TBR veya Twister al şehir içinde kullanırısın

http://www.fazerturkiye.org
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 30.11.2004 - 10:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şehir içi rahat kullanım; piaggio derim
kayhan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul - Bostancy

MesajTarih: 30.11.2004 - 11:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

okuduğum bir değerlendirmede x9 denge olarak en kötü maxi scooter seçilmişti, tmax, silverwing ve burgman ile yapılan karşılaştırmada..
Maxi de Silverwing derim.. Ne de olsa HONDA..
kayhan Çevrimdışı kayhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
firebladeosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 30.11.2004 - 19:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Maxi de Silverwing derim.. Ne de olsa HONDA..

kayhan, +999999999999999999999999 Dil çıkarıyorum
RyanBusa
Üye
Üye

MesajTarih: 02.12.2004 - 12:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öhö
gilera runner al
hem deli gibi gidiyo Gülümsüyorum hemde ekonmik hemde scoteer
bende hayabusanın yanına almayı düşünüyorum
hayabusa nede olsa 250-300 bin tl yakıyo km'de 217 kg bide bazen aralardan geçemiyosun kuryler geçiyo trafikte ben bakıyorum arkalarından Gülümsüyorum
Başa dön
RyanBusa Çevrimdışı RyanBusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankaraaaaaa

MesajTarih: 02.12.2004 - 13:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mizme, niye 2'inci motor anlamadım...Şehir içinde mi kullancaksın? R-6 da şehir içinde gider hemde baya baya ;-)
Off-Road,Enduro vs... vs.. yapacaksan başka tarz motosiklet almalısın...Para senin tabi,istersen her gün için ayrı R-6 alabilirsin ;-)
madida
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.12.2004 - 13:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

XL200 yerden yere carp kalk kırılan parcayı koli bantıyla yapıştır :P
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal