Tarih: 29.11.2004 - 18:26 Mesaj konusu: Racing yanına ikinci motor
Selam arkadaşlar,
Mart ayında gelecek olan Yamaha R46 motorsikletimin yanına ikinci bir motor almak istiyorum şu anda yamaha fz6 var hem km yuksek hemde daha ekonomik biş motor almak istiyorum şehir içi kullanmalık en guzel ya maxi scooter yada Xt660 duşundum maxi scooter arasındada nexus 500 yada x9 250 duşunuyorum modeller arası farklılıklar olabilir ama ne kadar kararsız oldugumu burdan anlarsınız başka ne tur motorlar tavisye edersiniz
Honda XL200 (gösteriş fukarası gerçi)
Honda CBX250 Twister
Honda Falcon _________________ elveda MD, her ne kadar bir vedayy bile çok görmü? olsan da...
bahara doğru yeni maxi scooter'lar geliyormuş, şehir içi kesinlikle scooter, ben kullanıyorum çok keyifli ve hiç yormuyor. fz6 ile gidersin uzun yola... _________________ BOO_74
--------------
önce denge, hayatynyzy dengeleyin!
--------------
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 3973 Nereden: Balmumcu, Istanbul
Tarih: 30.11.2004 - 06:17 Mesaj konusu:
Ben de direk olarak Silverwing derim. En farklı ve lüks duranı o galiba. Ama Burgman 400'le kıyaslandığında piyasası sıfır. Keşke bu model de çok tutulsaydı. Alım-satım daha rahat olurdu şu ankine göre. Sanki elden çıkarmak biraz sancılı gibi geliyor bana. _________________ R1 Hedef
Kayıt: Sep 25, 2004 Mesajlar: 291 Nereden: Istanbul - Bostancy
Tarih: 30.11.2004 - 11:42 Mesaj konusu:
okuduğum bir değerlendirmede x9 denge olarak en kötü maxi scooter seçilmişti, tmax, silverwing ve burgman ile yapılan karşılaştırmada..
Maxi de Silverwing derim.. Ne de olsa HONDA.. _________________ CBF Bin, ba?ka motora binmezsin.
XMAX, The Xcooter
öhö
gilera runner al
hem deli gibi gidiyo hemde ekonmik hemde scoteer
bende hayabusanın yanına almayı düşünüyorum
hayabusa nede olsa 250-300 bin tl yakıyo km'de 217 kg bide bazen aralardan geçemiyosun kuryler geçiyo trafikte ben bakıyorum arkalarından
Tarih: 02.12.2004 - 13:08 Mesaj konusu:
mizme, niye 2'inci motor anlamadım...Şehir içinde mi kullancaksın? R-6 da şehir içinde gider hemde baya baya ;-)
Off-Road,Enduro vs... vs.. yapacaksan başka tarz motosiklet almalısın...Para senin tabi,istersen her gün için ayrı R-6 alabilirsin ;-) _________________ Plakasız,Kırmızı bi R-6..Çakal style..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız