Bu yazıyı yazmak hiç istemedim hep dua ettim kaza yaptığı günden bu yana her gün yanına uğradığımda hep iyi haber alyaı diledik ama şu anda çok üzgünüm canımız dostum Zagor Ahmet' i biraz önce kaybettik. Allahtan rahmet yakınlarına ve dostlarına başsağlığı dilerim.
Sevgili Zagor'umuzun naaşı 02-03-2007 Cuma günü İstanbul Pendik SAHİL Camiinde Öğle vakti kaldırılacaktır....
Bugün (01.02.2007 )İzmir'de korteje katılmak isteyenler SAAT 12:00 de Bayraklı Adliyesi Adli Tıb Binası önünde toplanması rica olunur...
Tolga Tolon
Tarih: 28.02.2007 - 16:02 Mesaj konusu:
TOLON, ilk defa bir şeyin şaka olmasını bu kadar çok istedim tüylerim diken diken oldu allah rahmet eylesin asla unutmayacağız seni zagor zagor bizi bırakmadı ............. _________________ gargamelin düşmanı
şirinlerin dostu MOTORDELİSİİİİİİİ
motorların gücü adına MD
En son papatyaR6 tarafından 28.02.2007 - 16:04 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 28.02.2007 - 16:04 Mesaj konusu:
Ya varya şu anda bende herkes kadar üzgünüm her ne kadarda ZagoR(AHMET) abiyi tanımasamda MD'ye emeği geçen insanlardandı.ALLAH rahmet eylesin diyorum ALLAH geride kalanlara sabır versin.BAŞIMIZ SAĞOLSUN _________________
Tarih: 28.02.2007 - 16:06 Mesaj konusu:
Yapmayın yaa
Tanımadığım halde çok üzüldüm ya feci oldum
Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır diliyorum _________________ Ku?adasy Motosiklet Kulübü (KMK)www.kmk.org.tr
Allah rahmet eylesin..tanımadığımız halde gerçekten bizde çok üzüldük...yakınlarına sabır diliyorum.. _________________ MD SCOOTER TEAM..2006 honda dylan150..
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3 ... 20, 21, 22Sonraki
1. sayfa (Toplam 22 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız